- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Afiyet olsun canım@Elhan @CordeliaZipzip- @gezegenfeza
8.30: Peynirli omlet, domates, salatalık, marul, kapya, pancar, zeytin, 1 dilim ekmek ve cay
13.00: Sütlü kahve ve hurma
18.00: Patlıcan musakka, yoğurt ve köz biber
20.00: Sütlü kahve
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3038513
Haydi inşallah canım.buyudukce dertleri büyüyor.rabbim evlatlarımızı korusun inşallahYa o cinneti bende geçireceğim bi gün bizim oğlanda gece yarısı zırt pırt kalkıp bizim yanımıza geliyor artık 9 yaşına girecek ben yatağına götürüyorum o geliyor iki gündür hiç uyanmadan yatıyor bakalım bu gecede yatarsa artık alıştı diyeceğim
Amin canım inşallahHaydi inşallah canım.buyudukce dertleri büyüyor.rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Pzt eksin cok guzeldiYok kuzum seni geçemem ben
Eksideyim yine canım ama yarın senin eksin daha bi güzel olacak bence sana yetişmem zor gibiPzt eksin cok guzeldi
Bilemiyorum ki canım bugün çok işim vardı çok yürüdüm umarım ödem tutmam daha fazlaBelki birden 200-300 gram gider mi acaba yaa,ben de dün bakıyorum,yine pazartesi kilosu.ama bu sabah eksildi çok şükür
Ramazan öncesi güzel bir eksiyle geleceğim kısmetseEksideyim yine canım ama yarın senin eksin daha bi güzel olacak bence sana yetişmem zor gibi
Afiyet olsun canım, sabahları az yiyorsun ama
Süpersin canımRamazan öncesi güzel bir eksiyle geleceğim kısmetse
İyi geceler canımHerkese iyi geceler. Yarın bol eksili bildirimler
Geçmiş olsun canım, dinlendir kolunu, ağır kaldırma, çarpma bir yerlereAllah razı olsun canımvalla ne iyi ne kötü belli bir yere kadar indirip kaldırıyorum dünde diğer kolumu hallettim bulaşık Makinesinin filtresini çekerken üst taraftaki rafa vurdum.inan morardı.zaten hassas tenliyim.sanarsin kolumu demire vurdum.basit bir tel ama olacağı varmış
Yaaaaa bende diyom bu kim bana yazmis
Az once seni etiketleyemedim zaten
Viyyyyy niye sen beth oldun o nedir hele anlat bakim
The queen's gambit' diye bir dizi vardi oradaki karakterin ismi canim Beth :)Tatlım öğrendim
Hayırlı olsun. Eliza - Beth le ilgisi var mı
Amin, çevremde bu yaşta sallanan yok amaKızımı 6 yaşına kadar salladım.topuklarim ve bacaklarımı kopartsalar hissetmezdim.allah yardımcin olsun
İnşallahBilemiyorum ki canım bugün çok işim vardı çok yürüdüm umarım ödem tutmam daha fazla
Bu kadar az yeme ile yarın güzel bir sonuç alıcaksın inşallah canım, hayırdır hastamiydin canım bir şey istemedi demişsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?