- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Teşekkürler iyi ramazanlarGeçen cuma 66.30
Bugün 66.30 sabitim kizlar
Kızlar ben ara veriyorum 1 ay olamayacağım insallah zayiflayip donerim araniza ramazan da yazlikta olacagim ve orada internet yok malesef telefonda zor çekmiyor hepiniz cok tatlisiniz ve umarim herkes hedefine ulasir❤❤
Evet canım uykumuzu da alamıyoruz, gece bizim erkek çok bağırıyor.ya her seferi ayni olmuyor, belki az uyudun dun gece ya da biraz fazla yuruyus yaptin onlar da etkilemis olabilir hemen
Oy saram onur duydum.gezegenfeza isterse mavi takım kaptanı olmasını isterim
Yemeği atladım bugün tatlıya uçtum,sanada afiyetler olsunAfiyet olsun. Ben de yedim
Naber? Geçmiş yapamıyorum ama özellikle son yazdığın mesajlara bakarak buldumİşte böyle bir şey, ağır ağır iniyorum merdivenlerden
Ne yaptın? Mide böbrek dalak bağırsak ne varsa aldırdın sanırım
Geçmişş bilmiyorum hastalığın vs varsa şimdiden özür, lakinki yoksa çoook çook tebrik eder, sırrını öğrenmek isterim
300-500 300-500 dumtıs dumtıs. Haydi eller havaya.Naber? Geçmiş yapamıyorum ama özellikle son yazdığın mesajlara bakarak buldum
450 vermişsin sanırım
Ben de 300
Olsun, güzel güzel
Ben artık hiç üzülmüyorum aZ gidiyor diye.ilk hafta sadece fazla vermiştim. Hatta haftalık hedefim de yok. Boşver. 200,300,400
Giden her gram kârdır ikizNaber? Geçmiş yapamıyorum ama özellikle son yazdığın mesajlara bakarak buldum
450 vermişsin sanırım
Ben de 300
Olsun, güzel güzel
Ben artık hiç üzülmüyorum aZ gidiyor diye.ilk hafta sadece fazla vermiştim. Hatta haftalık hedefim de yok. Boşver. 200,300,400
Voovv 2.800Geçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
Zipzip- @Cordelia pastelfit @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
Ya baksana evde tatlılar, börekler varr. Şuan kendimi tutamasam 4-5 tane yerim. Tek yedim. Sen öyle olunca yiyor musun?300-500 300-500 dumtıs dumtıs. Haydi eller havaya.
Şuan hiç diyet yapıyır gibi değiliö gözüm aç değil, az gitse de sorun diil gitsin yeter
Şuan evde annem yok, tatlı börek de yokYa baksana evde tatlılar, börekler varr. Şuan kendimi tutamasam 4-5 tane yerim. Tek yedim. Sen öyle olunca yiyor musun?
Hayirli olsun o zamangezegenfeza isterse mavi takım kaptanı olmasını isterim
Ben bir tane yersem gerisi de gelir. Ya hiç yemicem ya 5-6 tane en azzzYa baksana evde tatlılar, börekler varr. Şuan kendimi tutamasam 4-5 tane yerim. Tek yedim. Sen öyle olunca yiyor musun?
Sagol ablacimYarında oruçlu olunca iş yapmak zor tabi
Sen hallettin nasılsa elleribe sağlık olsun .
Olsun kaptanim sen musait olunca yapariz secmelerikaptanım ben çalıştığım için ara ara bakıyorum anca gördüm kırmızı takım kaptanı olmuşum hepimize hayırlı olsun
Olumsuz etkilemezsin kaptanimOy saram onur duydum.
Ama benim vücut duraklamada olabilir.
Arkadaşları olumsuz etkilemek istemem
8.000 den fazla olan adimlari hesaplamiyoriz yarışmadaKaptanlarımElhan
pastelfit
Sizleride tebrik ederim
Aslında adımlarda birinci olalım diye fazla fazla yürüdüm.
Niye fazlası sayılmadı ki?
Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum.
Alanlarda fulya, fesang ve ben ( bakarmısınız beni en sona yazdım, belki araya kaynarim)
Üzülmeyin haftaya verirsiniz kızlar
8000 üstü atarsak sorun değil demi,spora eklenecek o zaman.Sagol ablacim
Olsun kaptanim sen musait olunca yapariz secmeleri
Olumsuz etkilemezsin kaptanim
8.000 den fazla olan adimlari hesaplamiyoriz yarışmada
Herkes cok fazla adim atamiyor diye üst sınır belirledik
8.000 uzeri spor puanina ekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?