Olsun ben yazayim hakkimi savunayimYanlis yazmışız canim ama sonucu değiştirmiyor
Teşekkür ederiz
Ablacim herkes oruc tutmuyorİftar menüsü demi,benim bahsettiğim sabah ve diğerleriydi,oruç tutmayınca sabah yazacammı menüyü.
Iyi yapmissin canim yaa bugün iyi degilimOlsun ben yazayim hakkimi savunayim
Şimdi oldu yazmaya devam .Ablacim herkes oruc tutmuyor
Mesela sen her sabah paylasiyorsun yazmaya devam edeceksin
Ramazanda genelde iftardan sonra yaziliyor menuler ama yine sabaha kalanlarda oluyor
Olsun ablacimŞimdi oldu yazmaya devam .
Daha önceki durumu bilmediğim için ondan yani,
Çok şükür bereketli geçtiSelam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
@sara_28 kaptan olmuşsun tebrik ederim çok güzel kilo vermiştin.
Elhan ablam ve kırmızı takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Fazla katkı sağlayamasam da biz kazamışız Ama asıl önemli olan Masterfit olarak bu hafta harika kilolar verilmiş. @pastel34 ve mavi takımı ayrıca tebrik ederim
Noldu bidenem yorgunluktan mi başka bir şey mi var.Iyi yapmissin canim yaa bugün iyi degilim
Acemilik buda kuzum iyi oldu öğendiğim yanlış bişi yapmayım diye sordumOlsun ablacim
Ne güzel demi ekürim hep berabercene olmakÇok şükür bereketli geçti
Bu kadar pozitif hanımın bir arada oluşu harika bir enerji ortaya çıkardı sidoşum
Hele ki bizim beraber olmamız büyük avantajNe güzel demi ekürim hep berabercene olmak
Yoruldun tabi kuzum dnlenme şansında olamadı ki hiçIyi yapmissin canim yaa bugün iyi degilim
Yorgunluktan başka birsey yok aslinda ablacimNoldu bidenem yorgunluktan mi başka bir şey mi var.sevginin duanın iyileştirici gücüne inanıyorum. ayrica uzak da olsa öpücüklerin.
Allah gönlüne bedenine ferahlık versin. İyi hisset inşallah.
Iyi yapmissin ablacim her zaman sorabilirsinAcemilik buda kuzum iyi oldu öğendiğim yanlış bişi yapmayım diye sordum
Aynen hocam iyi denk geldik varya çok mennunum bundan,hem seni daha öncesinden tanıdığım için zaten biliyordum.Hele ki bizim beraber olmamız büyük avantajçifter mutluluk. Her diyet grubunda olmalı bu nimetler
Maşallah diyim
Gerçekten kaptanım enerjin motiven süperdi tam vazgeçtim derken kaç kere beni silkeledin çok mutluydum döner kaçamak değilmiş beslenme uzmanim dedi kaçamak hakkımı ne yapıcam diye düşünüyorum bir de çok mutluyum azar azar peynir ve yoğurt deniycezÇok şükür bereketli geçti
Bu kadar pozitif hanımın bir arada oluşu harika bir enerji ortaya çıkardı sidoşum
Tamamdır takıldığım yer oldumu sorarım yine.Yorgunluktan başka birsey yok aslinda ablacim
Tek gunde temizlemeye kalktim zorlandim
Planimda yarın temizlemek vardi hem burasi hem ev temizligi yordu
Teşekkür ediyorum Elhoşumm benimm
Iyi yapmissin ablacim her zaman sorabilirsin
Dinlenirim artik ablacim bitti tum işlerimYoruldun tabi kuzum dnlenme şansında olamadı ki hiç
Al bir çay yada kahve kendine uzat ayaklarını dinlen biraz,annenler geldimiDinlenirim artik ablacim bitti tum işlerim
Amaaaaan bugün cuma bişey olmaz
TeşekkürlerAga be kıskanmak mı zorundayım
Herkesi tek tek tebrik ediyorum harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?