Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaa

Ortilerim kim bi gidip bakim
Elveda ortim

Eşim iftara şıra diye birşey almış kuru üzüm serbeti diyor. Acayipte tadı varmış yarim bardak zor ictim ammaa bagirsaklarimi calistirdi ne oldu bilmiyorum karnim gurul gurul inşallah birşey yapmaz
üzüm şırası çok tatlı olur. sarı üzümden yapıyorlar. saf üzüm suyunu kaynatıyorlar.

North River
Ve
yazarhanim35
Sevgili ortilerim?

Benim bir sefer başıma geldi, aldığım tişörtü geri iade ettim, hiç itiraz etmeden aldılar.
Bence tek çaresi siyah kumaş boyası alıp boyamak

Iyi geceler kızlar
Anca gelebildim, bugün camide iftar yemeği vardı, herkes biseyler yaptı, getirdi.

3 hurma
2 küçük kepçe kuru fasulye
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 çatal döner
1 küçük tavuk but
1 kasik havuç tarator
3 kaşık salata
Miktarlar o kadar azdı ki doymadım, hava soğuk, cami soğuk, yemekler de soğudu, lezzet alamadım.

1 lt su anca
2 kupa kahve
1 bardak çay

Camiden çıkınca kızıma gittik, torunlar biraz rahatsızlandı. Ordan a geç geldik.
O yüzden bu saate kaldım.
Zipzip-
Cordelia

sahuru erken yaptım. sıcak birşeyler içeyim biraz da midem hazmetsin yatarım. çok uykum var.
Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.
6, 7 çeşit tatlı vardı, hiçbirini yemedim, eve geldim, komşum pasta yapıp getirmiş
Pazar serbest öğünüm var, pazartesi tartısı yüzünden yapamıyorum

Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.
6, 7 çeşit tatlı vardı, hiçbirini yemedim, eve geldim, komşum pasta yapıp getirmiş
Pazar serbest öğünüm var, pazartesi tartısı yüzünden yapamıyorum
evet kaptan olunca öyle. yeme canım boşver. benim de haftasonu istediğim gibi olmadı. bugün de kete yedim. ama daha yok yemicem. öğünlerimi daha güzel ayarlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…