Gidip geliyorum wifisi cekmeyen internet gibiYoklama.aldim ama gittin
Evet geh geh kah kah derseniz öyle olurEnerji önemli biz hep yanlış enerji göndermişizondan bizimkiler adam kılıginda okuzler
Aman sende cekilmez olmusun be kuzuGidip geliyorum wifisi cekmeyen internet gibi
Sebekesi cekmeyen tlf gibi oldum
İyi maşallah gül gülAyy bugün çok güldüm hakkinizi helal edin kizlar
Herkese hayırlı geceler
Gidip geliyorum wifisi cekmeyen internet gibi
Sebekesi cekmeyen tlf gibi oldum
iyi geceler.Ayy bugün çok güldüm hakkinizi helal edin kizlar
Herkese hayırlı geceler
Hiç isve cilve yoktur bendeEvet geh geh kah kah derseniz öyle olurgel bebeim aşkım demeliydiniz
Aksi nalet cekilmez adam oldunAman sende cekilmez olmusun be kuzu
Aman bende de yokHiç isve cilve yoktur bendebaston yutmuş gibiyim ondan olsa gerek hakkına düşen
Bizim adamlar çok naifte bizim mi haberimiz yok acabaAman bende de yokkocam bana ruhsuz der sanki sabahtan akşama kadar 3 bebe ile ruh kalıyor hepsini emcikliyorlar
Elif koydu. Ben 20.000 istiyordum.Bu 15 bin ust limitini kim koydu10 bin neyimize yetmiyordu evde kurşun asker modundayim ilerlemiyor adımlar başımda istikamet ileri diyen bir komutanım eksik
Ben ben ben.Hiç beklemiyordum bugün böyle bir seçim olduğunu da unutmuşum üstelik...kendime bir rakip bulmam lazım...kimi bulsam ki...
Evet kraliyet hepsinin sülalesinin 7 ceddi saraylara dayanıyorBizim adamlar çok naifte bizim mi haberimiz yok acaba
Azıcık insaflı olElif koydu. Ben 20.000 istiyordum.
Asilzadelikleri anca analarının evinde geçerli sanırımEvet kraliyet hepsinin sülalesinin 7 ceddi saraylara dayanıyor
Elif koydu. Ben 20.000 istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?