Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Asilzadelikleri anca analarının evinde geçerli sanırım
Evlenmeden önce eşim kayınvalidem altta oturuyor evi birakmam burayı bana verin diyormuş. Şimdi de evden başka yerde uyumaz anasinda bile bizimkinin öyle anaciligi yoktur
Önceden vardı da bu kadar yonttum

Bu 15 bin ust limitini kim koydu 10 bin neyimize yetmiyorduevde kurşun asker modundayim ilerlemiyor adımlarbaşımda istikamet ileri diyen bir komutanım eksik
Sol sag sol sag ileri marş

Evlenmeden önce eşim kayınvalidem altta oturuyor evi birakmam burayı bana verin diyormuş. Şimdi de evden başka yerde uyumaz anasinda bile bizimkinin öyle anaciligi yoktur
Önceden vardı da bu kadar yonttum
Benim eşimde bir onda anne baba var gibi davranıyor sanırsın ben ağaç kovugundan çıktım

Kiz senden öküz olurmu ay delircem
Kuvvetli dana olur benden
Eşim boğa diye dedim canım. Erkek cinsinde sorun.
Snladım bebeğim
Amin canım Amin. Sizede rabbim ferahlık huzur mutluluk versin amin .
Şimdiki aklınız olsa evlenir miydiniz
Tabiki de hemde yine eşimle ....
Amin canım sağol. Rabbim hepimize ferahlık huzur versin inşallah
Amin canım Amin
Kiz ben 1saatir ne anlatiyorum evlenmem
Seni dinlemiyorlar ki,nasıl okuyorlar acaba
Afiyet olsun kaptanım
Evimin direği deyince benim aklıma direk dansı geldi benim kafa gitti +18 lere benim direğim erkeğim geleydi dans ederdik
Kız ö direkten tepetaklak düşerim ,düz yolda zor yürüyorum ne işim olur direklerde
Gelsin de eşin haydi biz dans ediverin gayriii
Ayy bugün çok güldüm hakkinizi helal edin kizlar
Herkese hayırlı geceler
Hahaha bende hayırlı geceler kaptanım ❤
Yat dinlen benim de var 3 bin yattım ben de yine
Evet geh geh kah kah derseniz öyle olur gel bebeim aşkım demeliydiniz

Elif koydu. Ben 20.000 istiyordum.
Bende 30 bin isterim yeni kural koyun . Herkes attığı kadar bu kural hoşuma gitmedi benim
Evet bebiklerim öpüldünüz gece bizim velet uyumadı bende 15 saatten beri aktifmisim saat öyle diyor iyi geceler
Hayorşı geceler bebek ❤
❤harikasın
Muhteşem ❤

Herkes attığı kadar yaparsak belli kişiler 50.000 atar. Çok yanlış olur. Sınır şarttı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…