- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Evlenmeden önce eşim kayınvalidem altta oturuyor evi birakmam burayı bana verin diyormuş. Şimdi de evden başka yerde uyumaz anasinda bile bizimkinin öyle anaciligi yokturAsilzadelikleri anca analarının evinde geçerli sanırım
İyi geceler canımKızlar benim kızla oğlan 8.kanala bağlandı elektrik süpürgesi sesi eşliğinde uyku moduna geçiyorum. 2 saat sonra görüşürüz byee
Afiyet olsun canım4 Ekim Pazartesi
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Biraz ceviz
Akşam 18.00
6 yk bulgur pilavı
2 tavuk baget
Salata yoğurt
Küçük bir salkım üzüm
Zipzip- E Elif_Eylul
Sol sag sol sag ileri marşBu 15 bin ust limitini kim koydu10 bin neyimize yetmiyordu evde kurşun asker modundayim ilerlemiyor adımlar başımda istikamet ileri diyen bir komutanım eksik
Benim eşimde bir onda anne baba var gibi davranıyor sanırsın ben ağaç kovugundan çıktımEvlenmeden önce eşim kayınvalidem altta oturuyor evi birakmam burayı bana verin diyormuş. Şimdi de evden başka yerde uyumaz anasinda bile bizimkinin öyle anaciligi yoktur
Önceden vardı da bu kadar yonttum
Sağol yaSol sag sol sag ileri marş
Ben 14 binden sonra biraktim ya bugun cok hareket ettim kisa gunun kârıSağol yadeli dana gibi dolanayim evde
Atmak zorunda değilsiniz üst sınır o. İstersen 1.000 adım at.Azıcık insaflı ol15 i atana kadar göbegimiz çatlıyor 20 de hik diye giderdik Allah'tan elif el koymuş olaya yoksa halimiz yamanmis
iyi geceler. Spor bildirimini unutma.Evet bebiklerim öpüldünüz gece bizim velet uyumadı bende 15 saatten beri aktifmisim saat öyle diyoriyi geceler
Karpuz kesmedik amaAyy bugün çok güldüm hakkinizi helal edin kizlar
Herkese hayırlı geceler
Benim eşim de öyle.Benim eşimde bir onda anne baba var gibi davranıyor sanırsın ben ağaç kovugundan çıktım
Kuvvetli dana olur bendenKiz senden öküz olurmuay delircem
Snladım bebeğimEşim boğa diye dedim canım. Erkek cinsinde sorun.
Amin canım Amin. Sizede rabbim ferahlık huzur mutluluk versin amin .Allah bozmasin.
Tabiki de hemde yine eşimle ....Şimdiki aklınız olsa evlenir miydiniz
Amin canım AminAmin canım sağol. Rabbim hepimize ferahlık huzur versin inşallah
Seni dinlemiyorlar ki,nasıl okuyorlar acabaKiz ben 1saatir ne anlatiyorum evlenmem
Afiyet olsun kaptanım4 Ekim Pazartesi
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Biraz ceviz
Akşam 18.00
6 yk bulgur pilavı
2 tavuk baget
Salata yoğurt
Küçük bir salkım üzüm
Zipzip- E Elif_Eylul
Kız ö direkten tepetaklak düşerim ,düz yolda zor yürüyorum ne işim olur direklerdeEvimin direği deyince benim aklıma direk dansı geldibenim kafa gitti +18 lere benim direğim erkeğim geleydi dans ederdik
Hahaha bende hayırlı geceler kaptanım ❤Ayy bugün çok güldüm hakkinizi helal edin kizlar
Herkese hayırlı geceler
Yat dinlen benim de var 3 bin yattım ben de yineSon 3 bin adım
Evet geh geh kah kah derseniz öyle olurgel bebeim aşkım demeliydiniz
Bende 30 bin isterim yeni kural koyun . Herkes attığı kadar bu kural hoşuma gitmedi benimElif koydu. Ben 20.000 istiyordum.
Hayorşı geceler bebek ❤Evet bebiklerim öpüldünüz gece bizim velet uyumadı bende 15 saatten beri aktifmisim saat öyle diyoriyi geceler
❤harikasın
Muhteşem ❤
Herkes attığı kadar yaparsak belli kişiler 50.000 atar. Çok yanlış olur. Sınır şarttı canım.Kuvvetli dana olur benden
Snladım bebeğim
Amin canım Amin. Sizede rabbim ferahlık huzur mutluluk versin amin .
Tabiki de hemde yine eşimle ....
Amin canım Amin
Seni dinlemiyorlar ki,nasıl okuyorlar acaba
Afiyet olsun kaptanım
Kız ö direkten tepetaklak düşerim ,düz yolda zor yürüyorum ne işim olur direklerde
Gelsin de eşin haydi biz dans ediverin gayriii
Hahaha bende hayırlı geceler kaptanım ❤
Yat dinlen benim de var 3 bin yattım ben de yine
Bende 30 bin isterim yeni kural koyun . Herkes attığı kadar bu kural hoşuma gitmedi benim
Hayorşı geceler bebek ❤
❤harikasın
Muhteşem ❤
Atalım işte öyle olsaydı kesin biz almıştıkHerkes attığı kadar yaparsak belli kişiler 50.000 atar. Çok yanlış olur. Sınır şarttı canım.
Sende bali kaymaksiz yemişsinBen 14 binden sonra biraktim ya bugun cok hareket ettim kisa gunun kârı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?