Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
11:30 kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin

Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi 2 kuru incir 2 ceviz

Akşam 17:00 4 yemek kaşığı barbunya yemeği
1 tabak havuç salatası

3 litre su

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• 709CE154-012B-4D62-82AE-F238BA590E4E.webp
    709CE154-012B-4D62-82AE-F238BA590E4E.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 38
😔 ben kendim için kullanmıyorum ama konu çocuk olunca ne denirse yapıyoruz. Bizde 2 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdik. Bilemiyorum ya. Konu nerelere geldi ama çocuklar için çok üzülüyorum ben. Folik asite abandık, teknoloji çağına doğdular maşallah hepsi cin gibi ama… ne yedikleri belli değil, ne soludukları belli değil… Denize götürüyoruz güya, dün haberlerde karadenizde 30 metrenin altında canlı yaşamıyor müsilaj nedeniyle diye haber vardı. Sokakta oynayamıyorlar, her yer beton, araba, karaktersiz ş.refsiz tacizcilerle dolu. Vakti zamanında ‘amann nerden bulacak’ denilen her türlü materyal her an her yerden ulaşılabilir durumda… Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin canım inşallah 🤲🤲

Kinoalihatun Kinoalihatun
@busra ytez
Hallederiz Hallederiz
@gewezebidik
@ugurbocuuu
s i d e l y a s i d e l y a
Beth18 Beth18
Cordelia Cordelia
@Suskunkardelen
fesang fesang
She-Raa She-Raa

kırmızı güllerim kırmızılı kızlarım öyle görüyorumki bugün büyük çoğunluk artı gelmiş ama olsun canımız sağolsun düne bakıp üzülmek yerine bugünden tezi yok deyip silkeleniyoruz ve cumaya eksi geliyoruz asıl önemli olan cuma günü eksi gelmek bunu unutmayalım ben size inanıyor ve güveniyorum sizde kendinize inanın ve güvenin cuma günü kazanan biz olacaz :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:sözmü :KK28:
😁😁😁

Teşekkür ederim🙏

Kaza geçirmişti, barınaktan almıştım. Orada ne koşullarda kaldıysa hep hastaydı, sürekli veterinerdeydim. Son iki hafta yoğun tedavi gördü. Organları iflas etti yavrucağın, çok uğraştık olmadı. Ömrü buraya kadarmış, acıları son buldu. Ama biz atlamadık, inşallah geçecek.
İçime öküz oturdu. 😑😔

Back
X