Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım4 Nisan menüm
Sahur:
2 dilim sucukla 1yumurta
1dilim kaşar erimiş
Kk beyaz peynir
4zeytin
2dilim ekmek
İftar:
1 kepçe yayla çorbası
4 yk patates oturtma
1kornişon turşu
2dilim ramazan pidesi
4 tane hurma
Su:3 litre
Spor:
Eki Görüntüle 3041006 @Zipzip-Cordelia
s i d e l y a
sara_28
Süpersin canım cumaya muhteşem bir eksi geliyor deseneTamam canim
Kusura bakmayin iftardan once tartildim
Cuma:62.1
Pazartesi:61
Fark:1.1 kg
Cordelia
sara_28
Kendinin en iyi hali ol
Zipzip-
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Süpersin canım cumaya muhteşem bir eksi geliyor desene![]()
Onu da düşündüm. Masaj aletimle yarım saat masaj yaptım, banamısın demiyor. İlaçta aldım hala aynı canım ya, geçmiyor. Başka bir sıkıntı var.Bende de boyun fıtığı var acaba boyun fıtığım yapıyor bize bu ağrıyı![]()
Insallah kaptanim gec bildirim oldu ama gunduz isten geldikten sonra uyuyakalmisim cocuklari al iftar derken bu saat olduAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Süpersin canım cumaya muhteşem bir eksi geliyor desene![]()
Menümü yazayım
Sahur
1 dilim tb ekmeği, 2 dilim peynir, 1,5 pazılı omlet, 1 ceviz
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tavuk pirzola, 1 bardak ayran, turşu, 1 yk bulgur pilavı
Biraz sonra yeşil çay ve 2 kare bitter yiyeceğim
Su 2,5 olur.
Adımları daha sonra atacağım
Olması gereken kadar var. Ben dümdüz inmesini sevmiyorum böyle gayet güzel cordişimfesang benim basenim var mı?
Aaaa cordişimi yeni farkettimCordelia kaptanım
o profil fotoğrafındaki sensen o kadar benziyoruz ki birbirimize. Saçlarını kahverengiye boya = ben
Allahım 10 dakikadır inanamayarak resme bakıyorum
![]()
Koca bir aminnnnn dedim buna. Bu zamanda çocuk sahibi olmak akıl kârı değil. Günlük hayatta her an aklımın bir yani çocukta. Hastalıklar ayrı duygusal problemler ayrı geleceğini düşünmek vs vs vsben kendim için kullanmıyorum ama konu çocuk olunca ne denirse yapıyoruz. Bizde 2 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdik. Bilemiyorum ya. Konu nerelere geldi ama çocuklar için çok üzülüyorum ben. Folik asite abandık, teknoloji çağına doğdular maşallah hepsi cin gibi ama… ne yedikleri belli değil, ne soludukları belli değil… Denize götürüyoruz güya, dün haberlerde karadenizde 30 metrenin altında canlı yaşamıyor müsilaj nedeniyle diye haber vardı. Sokakta oynayamıyorlar, her yer beton, araba, karaktersiz ş.refsiz tacizcilerle dolu. Vakti zamanında ‘amann nerden bulacak’ denilen her türlü materyal her an her yerden ulaşılabilir durumda… Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Afiyet olsun arkadaşımBugunku menum
Sabah 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 muz
Akşam
1 kase çorba
1 tabak köfteli patatesli fırın yemeği
1 kase cacık
Ara
1.5 lt su
2 tane kuru incir (zeytinyağlı kür)
Zipzip-