Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yediklerimi de paylaşayım hazır burdayken,

Sabah 12.00
1 küçük avokado ve limon,
1 kk peynir,
Pırasalı böreğimden bir kaç dilim.

Akşam 18.00
1 tabak kapuska, 3 yk yoğurt.
4 sıkım çiğ köfte, bolca marul

3 lt su.
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip-
She-Raa She-Raa
Afiyet olsun canım ❤️
4 Nisan menüm

Sahur:
2 dilim sucukla 1yumurta
1dilim kaşar erimiş
Kk beyaz peynir
4zeytin
2dilim ekmek

İftar:
1 kepçe yayla çorbası
4 yk patates oturtma
1kornişon turşu
2dilim ramazan pidesi
4 tane hurma

Su:3 litre
Spor:

Eki Görüntüle 3041006 @Zipzip- Cordelia Cordelia s i d e l y a s i d e l y a sara_28 sara_28
Afiyet olsun canım ❤️
Tamam canim

Kusura bakmayin iftardan once tartildim
Cuma:62.1
Pazartesi:61
Fark:1.1 kg
Cordelia Cordelia sara_28 sara_28 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Zipzip- Zipzip-
Süpersin canım cumaya muhteşem bir eksi geliyor desene 😉

Selammm..
4 Nisan menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim tbe yeşillik salatalık 1 sb süt 1 hurma 1 muz 4 çilek 4 bardak su
İftar
1 kepçe yoğurt çorbası 5 adet fırında kabak mücver bol Salata 7-8 bardak su
Yarım nescafe
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza

Eklentiler

• 20220404_220159.webp
    20220404_220159.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
😔 ben kendim için kullanmıyorum ama konu çocuk olunca ne denirse yapıyoruz. Bizde 2 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdik. Bilemiyorum ya. Konu nerelere geldi ama çocuklar için çok üzülüyorum ben. Folik asite abandık, teknoloji çağına doğdular maşallah hepsi cin gibi ama… ne yedikleri belli değil, ne soludukları belli değil… Denize götürüyoruz güya, dün haberlerde karadenizde 30 metrenin altında canlı yaşamıyor müsilaj nedeniyle diye haber vardı. Sokakta oynayamıyorlar, her yer beton, araba, karaktersiz ş.refsiz tacizcilerle dolu. Vakti zamanında ‘amann nerden bulacak’ denilen her türlü materyal her an her yerden ulaşılabilir durumda… Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Koca bir aminnnnn dedim buna. Bu zamanda çocuk sahibi olmak akıl kârı değil. Günlük hayatta her an aklımın bir yani çocukta. Hastalıklar ayrı duygusal problemler ayrı geleceğini düşünmek vs vs vs

Back
X