Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimde pembe olarak sökülmeye çalışıyor canım reglim 5 gün önceden geldi ağrım çok var anlatamam o kadar şiş ve tadsizim ki cumaya 60 çıkarım kızlar bekleyin görün
Ben de tek öğün yememe rağmen çok ödem topladım ya reglim çok nazlı geliyor

Afiyet olsun ama nwscafe kimyasal diil mi, içine doğal bir şey sıkılır mi?

ellerine sağlık kaptanım gezegenfeza ve mavi takımı tebrik ederim

dans eden böcekmi ayakkabı o kız

afiyet olsun canım

Benim oğlum hemen olmadı 3 sene sonra oldu o zaman her gördüklerinde sorana olmuyor var mi çareniz biz beceremiyoruz derdim yatak odasını sorana gerekli cevap bence
İyi demişsin canım valla Bu sorundan dolayı çok çektim her mahallede her binada böyle gereksizler çok benimde oğlum evlendikten 4 sene sonra oldu 4 sene içinde demedikleri kalmadı (neden olmuyor sorun kimde vs vs )istiyor musun diye soran yok ama yargılayan çok neyse oğlum oldu şimdi de çocuk neredeyse 9 yaşına geldi neden bir tane daha yapmıyorsun çocuk kardeş ister , olmuyor mu yoksa eşin mi sen mi istemiyorsun vır vır vır gerçekten çok gereksizler iki çocuğum olsa ıkısı aynı cınsıyet olsa bu sefer iki oğlun var birde kızın olsun diye baskı yaparlar bu tarz teyzelerin istekleri hiç bitmiyor hiçte mutlu edemiyoruz bu teyzeleri ablaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…