Ben hiç sirke kurmadım. Anası olması lazım değil mi?Aslında vaktinde kurmak lazım
2 senelik sirkelerim var, çeşit çeşit, içen yok
Yaşlılık işte, biz de o yaşı görecekmiyiz, neler saçmalıycaz bakalım70 e yakın, evli 4 çocuklu kızını kaybetti, ondan sonra böyle saçmalamaya başladı, lafı ağzına tıkayamıyorum
Şart değil, ana yoksa sirkenin kullanıma hazır olması uzun sürüyorBen hiç sirke kurmadım. Anası olması lazım değil mi?
Yaşlılık işte, biz de o yaşı görecekmiyiz, neler saçmalıycaz bakalım
Bugun olmazsa yarin tartilacaksin zaten canimBugün de çok erken olmaz mı ya? Bugün de tartılayım fotolu garanti olsun
Hayirli sabahlar kaptanimHayırlı sabahlar kızlar
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesinZipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Allah rahmet etsin, başınız sağolsun canımZipzip-
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Cok sukur iyiyim ablaSağ ol bitanemdaha iyiyim. Ağır aksak gidiyor. Enerji kıtlığı var birazcık .
Sen nasılsın canım
Afiyet olsun canim05 Nisan Menü
Sahur
1 Yumurta
1kk peynir
Avuç içi kadar pide
Yeşillik
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1/4 kıymalı pide
Salata
Su:2 lt adım Eki Görüntüle 3041838
sandriyon gezegenfeza yazarhanim35 Zipzip- Cordelia
Biliyorum canım daha oncede söylemiştin ama ben onu dans eden bocek olarak goruyorumdans eden böcekmiayakkabı o kız
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin❤5 nisan menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt icine 3 kayisi
Iftar
1 hurma
1 kepce kremali mantar corbasi
1 tane firinda pismis but
Salata
Ayran
Su 2l
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
Karnım davul gibi kendini bilmek bu güzelim maalesef hani yesem sorun yok adımda atıyorum bu ödem denen meret var ya bizi bitiriyorYapma
Bilinç altına yerleştiriyoruz,( nasıl oluyorsa) ben zayıf kadınım, ben cuma eksi çıkacağım
Dikkat et kendine ablacım tekrardan geçmiş olsunHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Pastelfitim de mi hasta
Saol canımKesinlikle ondan canim
Afiyet olsun canim
Bayılıyorum su dans eden böceğe
Afiyet olsun tatlım
Ben seni etiketlemeyi hep unutuyorum yaa
Afiyet olsun canim
Yapacak bise yok bende iftarda ufaktan kaçırıyorum
Ama sahur iyi oluyo dengelemeye calis
Ben bu ramazanda kilo veremesemde koruyayim diyorum
Ramazan sonrasi spor salonuna gidicem
Sana da afiyet olsun ortimYarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış
Yayla çorbasıı canim
Afiyet olsun ortim
2 yemek kaşığı çikolata mı o
Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.
Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım
İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyiceGözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle
Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında
Ne yedin ne yedin
Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim
Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin canımZipzip-
İyi ol gel kuzum öpüyorum çokKızlar geldim geri gidiyorum.gecmis olsun dilekleri için teşekkür ederimben hala aynıyım dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum
Ayy ya kötü olmuş. Ama olsun bir haftalik böyle, öyle düşünYa ben perşembe de cuma da eve akşam 9dan sonra geleceğim. Geliba işte kıyafetle tartılıcam
ya benim sanirim bu diyet surecinde kilo kaybiyla hormonlarim sasirdi. Ben de polikostik over sendromu var (pkos) pztsi doktora gittim degerlerime baktirmak icin ama pztsi islem yapamadik, haftaya yeniden randevu aldim hem ultrason hem kan testi falan yapilacak bakalim. Pkos un yan etkileri cok fazla suan onlardan muzdaribim. Boyle modum ufacik bir seyden cok cabuk etkileniyor. Kucuk bir sey hungur hungur aglamama sebep oluyor. Mart ayinin basind ayasamistim bunu, simdi yine ayni sekilde oldum. Aslinda tarih olarak bakarsak tam yumurtlama donemimde oluyor. Cok enteresan bak yazarken fark ettim bunu da. Ozetle boyle bi gun cok kotu oldugumda yeniden toparlayip kendime gelmem birkac gunu buluyor. Pazartesi cok kotuydum. Cok sukur bugun daha iyiyim. Tesekkurler kaptanim sordugun icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?