- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
6 da uyanmak da güzel canımReglin İlk günleri olduğu için rahatsızlık duyup sabahın 6 sında uyanmam dışında herşey yolunda minnoşum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 da uyanmak da güzel canımReglin İlk günleri olduğu için rahatsızlık duyup sabahın 6 sında uyanmam dışında herşey yolunda minnoşum![]()
Alarmım zaten 6.45 e kurulu kuzum. Ama o 45 dk bile hazine değerinde benim için. Çok koşturuyorum işte çünkü.6 da uyanmak da güzel canımalışıyorsun zamanla
Tebrik ederim canım cicikuşumGünaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
sara_28
Zipzip-
She-Raa
45 değil 10 dk bile uykuyu almaya yetebilirAlarmım zaten 6.45 e kurulu kuzum. Ama o 45 dk bile hazine değerinde benim için. Çok koşturuyorum işte çünkü.
Ben hiç tebrik edemiyorum kendimi kuzum ya. Tek tesellim ‘en az yarım kilo reglin etkisi vardır’ diyerek 79’a düşmüş olma ihtimalim…Tebrik ederim canım cicikuşum![]()
Oğlum da toplu bir çocuk,böyle okuyunca acaba mi dedim.Belirtisi var mıydı?Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canım
2019da bende diyet yaparken ikinci kizima sürpriz bir şekilde hamile kaldim. Hemde ilkim tedaviyle olmuştu. Seni anliyorum. Kaçıncı çocuğun olacak? Birkac gün geçince kabullenip alışırsın inşallah hayırla sağlıkla kavuş![]()
Ayy ben de şaşırdım canım. Maşallah diyelim biz yine. Kaç çocuğun var, kaçıncı olacak bu?
Bir oğlum bir kızım var kizlar.oyle elbet Allah'ın takdiri. Mevla görelim neyler...Sürpriz olmuş kuzum . Sağlıklıca hayırlıca kucağına alırsın inşallahKaç bebeğin var bilmiyorum ama bunda da vardır bir hayır, sakın üzülme, olayın şokunu atlatınca bebeğine sarıl
![]()
Sagliklica gelsin inşallah, ilk zamanlar şok olmanız çok normalOğlum da toplu bir çocuk,böyle okuyunca acaba mi dedim.Belirtisi var mıydı?
Bir oğlum bir kızım var kizlar.oyle elbet Allah'ın takdiri. Mevla görelim neyler...
Hayırlı uğurlu olsun canımHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım, bende bu sefer çok saçmaladım07 Nisan Perşembe
Sabah ada çayı
12.30 elma ve form çayı
16.30 portakal
Dışarı da su içemiyorum İşyerine her geldiğimde kaç bardak sayamadim su 2 litre olmuştur gündüz
Eve geldim kekik çayı
İftarda herkes ile yedim 1 kabak sote, 1 kase tarhana, 2 kaşık pirinç pilavı yanına küçük az sebzeli tavuk, roka
22.30 filtre kahve hindistan cevizi yağı ile
Sahur da oturdum ev halki ile form çayı içtim 1 hurma yedim
Kızlar üst üste gluten aldım ve reglim sökülemedigi için belim çok ağrıyor karnım şiş 4 gün oldu kabizim belki doktora bile gidebilirim eşim bile karnın çok kötü oldu bişey yapmaliyiz oruç da beni çok etkiledi yarın öğlene doğru tartı bilgisini vericem
@Cordeliagezegenfeza
Zipzip-
Benim bu hafta ramazan da iyi olamiyorum ara vericem kızlar odaklamiyorum yasaklara da dikkat etmem lazım takımlarda yokum
Evet kaptanım masterfit olsunCok fazla kilo almamissin canim
Masterfite mi ekleyelim
Türkiyede bir profesör varmış, ona gitmeyi düşünüyorum.Bi goz doktoruna gitsen iyi olur abla
Ayy canım benimmTebrik ederim canım
Aynen canım başka sorunlar olmaz inşallah
Tebrik ederim canım
Bizde seni özledik tatlım
Tebrik ederim canım
Artın çok değil canım ödemdir kesin haftaya daha güzel bir eksiyle geleceğine eminim![]()