- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.162
- 798
- 36
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda covidi atlatirsinHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda covidi atlatirsinHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Canim covid değil gebelik testiÇok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda covidi atlatirsin![]()
Geçmiş olsun, bir belirtisi mi oldu da fark ettiniz canım?Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Afiyet olsun07 Nisan Perşembe
Sabah ada çayı
12.30 elma ve form çayı
16.30 portakal
Dışarı da su içemiyorum İşyerine her geldiğimde kaç bardak sayamadim su 2 litre olmuştur gündüz
Eve geldim kekik çayı
İftarda herkes ile yedim 1 kabak sote, 1 kase tarhana, 2 kaşık pirinç pilavı yanına küçük az sebzeli tavuk, roka
22.30 filtre kahve hindistan cevizi yağı ile
Sahur da oturdum ev halki ile form çayı içtim 1 hurma yedim
Kızlar üst üste gluten aldım ve reglim sökülemedigi için belim çok ağrıyor karnım şiş 4 gün oldu kabizim belki doktora bile gidebilirim eşim bile karnın çok kötü oldu bişey yapmaliyiz oruç da beni çok etkiledi yarın öğlene doğru tartı bilgisini vericem
Cordelia
gezegenfeza
Zipzip-
Benim bu hafta ramazan da iyi olamiyorum ara vericem kızlar odaklamiyorum yasaklara da dikkat etmem lazım takımlarda yokum
Aaaaaa gerçekten mii?Canim covid değil gebelik testi
Beklenmedigi için şaşkınlık olabilir ruhun allak bullaktir tabi umarım güzel olur fakat yine de hayırlı olsun muayene sonrası iyi haberlerini ulaştır bizeHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canımBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Aaaaaa gerçekten mii?ayy çok sevindimyaa
ben covid sandim kusura bakma
Sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah
Hastaneye gittiniz mi![]()
Teşekkür ederim kizlar,evet beklemiyordum. Uzulsem uzulemiyorum sevinsem sevinemiyorum.Bahar sebebiyle gecikti ha geldi ha gelecek diye regl bekliyordum. Rabbim hayırlı olanı nasip eylesinBeklenmedigi için şaşkınlık olabilir ruhun allak bullaktir tabi umarım güzel olur fakat yine de hayırlı olsun muayene sonrası iyi haberlerini ulaştır bize
Çok geçmiş olsun tüm annelere ders alınacak bir yaziBugün hastanedeydim canlarım.
Bi goz doktoruna gitsen iyi olur ablaBende bu sene bisey okurken, telefona bakarken gözlüğü çıkarıyorum.
Artık yakını görme problemi başladı
Benim alnimin ustu baya açıldı ama genel bir seyrelme var zaten. Bende hep topluyorum o yüzden yaza saçımı kestirip bakima alcam birazFaydası olur inşallah canım
Ben saçlarımı sürekli bağladığım için boynuz bölgeleri açılma yapmıştı, bazen saçlarıma kil kullanıyorum, pek taramıyorum, banyodan banyoya. Ve dökülen yerler tekrar çıktı, sinamekinin de faydası varmış, düzenli olmasa da onu da kullanıyorum
2019da bende diyet yaparken ikinci kizima sürpriz bir şekilde hamile kaldim. Hemde ilkim tedaviyle olmuştu. Seni anliyorum. Kaçıncı çocuğun olacak? Birkac gün geçince kabullenip alışırsın inşallah hayırla sağlıkla kavuşHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Ayy ben de şaşırdım canım. Maşallah diyelim biz yine. Kaç çocuğun var, kaçıncı olacak bu?Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Sürpriz olmuş kuzum . Sağlıklıca hayırlıca kucağına alırsın inşallahCanim covid değil gebelik testi
Geçmiş olsun feza abla. Doktora git mutlaka. Eşimde de bu sorun vardı. Yakın zamanda doktora gitti, yakın gözlüğü yazmış doktor. Şimdi kullanıyor,çok rahatladı. Keşke ilerlemeden önce gitseydim diyor. Göz önemli aksatmaBende bu sene bisey okurken, telefona bakarken gözlüğü çıkarıyorum.
Artık yakını görme problemi başladı
Reglin İlk günleri olduğu için rahatsızlık duyup sabahın 6 sında uyanmam dışında herşey yolunda minnoşum@Elhan @fesang @pastel34Hallederiz nasılsıniz?
@dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
@Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?
YoksaBugün ben de bekliyorum regl imi artık olsam da rahatlasam.