Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman herkese günaayyyydııınnnnn 🤗
Bugünkü planım yatmak , evet yatmak 😁 bebeğim uyuduğunda ben de uyuyacağım, çok heyecanlıyım acaba ne zaman uyuyacak :rolleyes: öğleden sonra da 9.ay alışı var oraya götüreceğim ,eşimi alıp öyle geçerim sağlık ocağına, yoksa baş edemem bebemle 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
8101B0BC-991F-46D0-B4A6-5844A36A0901.webp
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa

Dün yediklerimi de paylaşmamıştım, hemen yazayım.

7 nisan menüler,
Sabah 12.00
2 haşlanmış yumurta,
3 kaşık tarçınlı yoğurt,
1 küçük muz.

Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası,
2 yk patates püresi,
4 yk kavurma,
2 yk yulaf, yarım çay bardağı süt ve yarım muz ile lapa.
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa

Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canım
Oğlum da toplu bir çocuk,böyle okuyunca acaba mi dedim.Belirtisi var mıydı?
2019da bende diyet yaparken ikinci kizima sürpriz bir şekilde hamile kaldim. Hemde ilkim tedaviyle olmuştu. Seni anliyorum. Kaçıncı çocuğun olacak? Birkac gün geçince kabullenip alışırsın inşallah hayırla sağlıkla kavuş ❤️😍

Ayy ben de şaşırdım canım. Maşallah diyelim biz yine. Kaç çocuğun var, kaçıncı olacak bu?

Sürpriz olmuş kuzum . Sağlıklıca hayırlıca kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Kaç bebeğin var bilmiyorum ama bunda da vardır bir hayır, sakın üzülme, olayın şokunu atlatınca bebeğine sarıl 🤗
Bir oğlum bir kızım var kizlar.oyle elbet Allah'ın takdiri. Mevla görelim neyler...

Oğlum da toplu bir çocuk,böyle okuyunca acaba mi dedim.Belirtisi var mıydı?

Bir oğlum bir kızım var kizlar.oyle elbet Allah'ın takdiri. Mevla görelim neyler...
Sagliklica gelsin inşallah, ilk zamanlar şok olmanız çok normal

07 Nisan Perşembe
Sabah ada çayı
12.30 elma ve form çayı
16.30 portakal
Dışarı da su içemiyorum İşyerine her geldiğimde kaç bardak sayamadim su 2 litre olmuştur gündüz
Eve geldim kekik çayı
İftarda herkes ile yedim 1 kabak sote, 1 kase tarhana, 2 kaşık pirinç pilavı yanına küçük az sebzeli tavuk, roka
22.30 filtre kahve hindistan cevizi yağı ile
Sahur da oturdum ev halki ile form çayı içtim 1 hurma yedim
Kızlar üst üste gluten aldım ve reglim sökülemedigi için belim çok ağrıyor karnım şiş 4 gün oldu kabizim belki doktora bile gidebilirim eşim bile karnın çok kötü oldu bişey yapmaliyiz oruç da beni çok etkiledi yarın öğlene doğru tartı bilgisini vericem
@Cordelia gezegenfeza gezegenfeza Zipzip- Zipzip-
Benim bu hafta ramazan da iyi olamiyorum ara vericem kızlar odaklamiyorum yasaklara da dikkat etmem lazım takımlarda yokum
Hayırlısı olsun canım, bende bu sefer çok saçmaladım

Back
X