Afiyet olsun minnoşumZipzip- Cordelia ugurbocuuu @Elhan
Kahvaltı 08.30
4 kare pide arasına
1 d süzme peynir
1 tk acuka
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase yoğurt çorbası
Öğle 15. 30
Kremalı mantarlı tavuk
Pilav patates
Akşam 20.00
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık et kavurma
Su 1,5 lt
Adım 4.148
Aminnnnnoyy kuzummm kiyaman sana, Alla htez zamanda sifa buldursun. Ya onlara da cok gonul koyma, kardesinde olsa herkes her seyi dusunemiyor. Benim bi ablam mesela arar anlatir anlatir seni pek dinlemez, boyle butun derdini sana cop kovasi gibi birakir gider. Kendi rahatlar sen boyle gerilmis bir sekilde kalirsin arkasinda. Bak biz burada kocaman bir aileyiz, kan bagindan cok gonul bagi onemli :)
bende hic olmadi
ahahaha
ay kizlar siz beni bugun guldurdunuz allah da sizi guldursun :)
afiyet olsunZipzip- Cordelia ugurbocuuu @Elhan
Kahvaltı 08.30
4 kare pide arasına
1 d süzme peynir
1 tk acuka
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase yoğurt çorbası
Öğle 15. 30
Kremalı mantarlı tavuk
Pilav patates
Akşam 20.00
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık et kavurma
Su 1,5 lt
Adım 4.148
Doğru söylüyorsun canımAynen herkesin yeri yokluğu belli oluyor
4 öğün mü yapıyorsun hep canım afiyet olsunZipzip- Cordelia ugurbocuuu @Elhan
Kahvaltı 08.30
4 kare pide arasına
1 d süzme peynir
1 tk acuka
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase yoğurt çorbası
Öğle 15. 30
Kremalı mantarlı tavuk
Pilav patates
Akşam 20.00
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık et kavurma
Su 1,5 lt
Adım 4.148
Niye öyle oldun sen büşraBugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.
Hani dedin yaCordelia cok kez düştük kalkariz dimi?
Bu hafta temiz beslenmek istiyorum, sanirim reglde yakin sinyaller. Psikolojik ve fiziksel bitik durumdayım
Allah ferahlık versin canımBugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.
Bu hafta temiz beslenmek istiyorum, sanirim reglde yakin sinyaller. Psikolojik ve fiziksel bitik durumdayım
Nisayı sevgilisini terkedip, Barışla sevgili oldu diye onu sevmiyorum.Ben de cemal can yüzünden 2020 tayfayı seviyorum işte
Bilmiyor muydun canım hastanelerin felan demirli boy ölçme aletleri ile tam olctur benceZipzip- bu akşam boyumu olcturdum eşime. 1.59muşum. hala şok olsamda artik kabullenip daha yolumun uzun olduğunu bilmem lazım
Tabi kız artık normal normal gezemem ki
Teşekkür ederimAfiyet olsun minnoşum
Teşekkür ederimafiyet olsun
Yok canım, halim yoktu öğlen çorba yapabildim. O da tutmadı, hazır söyledim tekrardan. İlaçlar aç karna içilmiyo.4 öğün mü yapıyorsun hep canım afiyet olsun
ohh kuzum kiyamam, ah o ruhsal inis cikislar. Ben bu kilo vermeye basladiktan sonra sanirim hormonal degiskenlerden oturu( hormonal hastaligim var) ara ara cok buyuk ruhsal inis cikislar yasiyorum. Bir aglama krizine giriyorum bir gun agliyorum, sonra kendimi toparlamam bir hafta. Is arkadaslarima anlattim. Dedim beni mazur gorun ben iyi degilim. Esime de soyledim. Benim cok fazla inis cikisim oluyor, lutfen beni mazur gorun. Gercekten gun oluyor hic bir isimi yapamiyorum. Ama kendime sunu soyluyorum, gececek Berrin. Kendine iyi davran, neden boyle oluyor diye kafana takma, yavas yavas gececek.Bugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.
Yaa Rabbim gönlüne ferahlık versin canımBugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.
Kalkarız canım. Sen benim gözyaşlarını görsen, her göz yaşına 2 gülücük emojisi koyuyorum. Bizi yıkabilirler ama yenemezler. İnşallah toparlarsın bebişim.Bugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.
İyi geceler tatlım.
Olsun sifa olsun canım sen bilirsin ayarını
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Yok canım, halim yoktu öğlen çorba yapabildim. O da tutmadı, hazır söyledim tekrardan. İlaçlar aç karna içilmiyo.
Siz ikiniz neden melankoliksiniz bugün. Bergen bergen takiliyorsunuzKalkarız canım. Sen benim gözyaşlarını görsen, her göz yaşına 2 gülücük emojisi koyuyorum. Bizi yıkabilirler ama yenemezler. İnşallah toparlarsın bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?