Ben daha başlamadım canım pztsi başlıyorum inşallahOruç değil miydin bugün canim
Bitki çayı hiç sevmiyorum yacnm reflü filan yoksa bitki çayı iç sadece bence geç oldu
Afiyet olsun ohhhhhŞimdi menümü yazayım herkes şaşkına dönsün kaptanım menüsüne baaaaaaakkkkkk... desinler
Sahur 2 tane küçük pankek 1 kaşık çikolata ile
Iftar kayseri yağlaması şöyle bir sıranın tamamını yedim çok acıkıyorum napim yoğurtla yedim (bilmeyenler nasıl bisey olduğunu merak edenler için resim asagida)
Zipzip- Cordelia
Bol bol su içiyorum
Bugün de regl olmadım artık ben de korkmaya başlıyorum
Yaa neden ben seni hep tutmuş gibi hatırlıyorum oBen daha başlamadım canım pztsi başlıyorum inşallah
Olabilir böcüküm ben bu sene hiç tutmadımYaa neden ben seni hep tutmuş gibi hatırlıyorum oCordelia idi o zaman karıştırdım
Ve skolyoz kiloyu asla sevmezPilates cok oneriliyor zaten. Yüzme ve pilates. Bu sene kursa gitmek istemistim ama olmadı. Bayramdan sonra annem bebeğe bakarsa belki hafta da 2 3 gün gidebilirim
Sizinle birlikte bir ömür boyu olsun inşallah mutlu yıllarAhmet Taha'm 1 yaşında
canım merhabaaaİftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
tmmBitki çayı hiç sevmiyorum yakahve içip yaticam canım birazdan
aynen bir deftere yaz da unutma
Benim kızımda da var skolyoz.6 ay fizyoterapiste gitti.okul dershane derken ara vermek zorunda kaldık.sen de bir değişme oldu mu.Ve skolyoz kiloyu asla sevmezben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
Çok geçmiş olsun canımVe skolyoz kiloyu asla sevmezben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
Nike uygulaması da güzel. Chloe aşırı hızlı geliyordu bana . heather robertson hoşuma gitti benim . Şimdilik inceledim sadece yapmadım. Pandemi döneminde tüm videoları hakimdim:)Yaa aslında yapılır ama asırı spor yapan prof olmadığım için bazı hareketleri zorluyor sıkıcı geliyor. Chloe kolay değil ama deneyelim bence kesinlikle işe yarar
Şu anda tedavi çok gelişti ben 98 yılında ameliyat oldum . O zaman düzeltme tedavisi yoktu durdurma vardı . Şu anda düzeliyor benim 98 tennberi aynı şekilde yapılacak bir şey yokaalesef şu andaBenim kızımda da var skolyoz.6 ay fizyoterapiste gitti.okul dershane derken ara vermek zorunda kaldık.sen de bir değişme oldu mu.
İyiİyi geceler hayırlı sahurlar
Afiyet olsun canım. Bir yere gidecek bişey yememişsin ki
Çok geçmiş olsunŞu anda tedavi çok gelişti ben 98 yılında ameliyat oldum . O zaman düzeltme tedavisi yoktu durdurma vardı . Şu anda düzeliyor benim 98 tennberi aynı şekilde yapılacak bir şey yokaalesef şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?