- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
İftarSahur
1 bardak süt
2 lokma pide
3 dilim pastırma
Yarım parmak peynir
3 çilek
Fındık badem karışımı az yedim ama saymadım çok uykuluydumburaya koyuyorum iftarla beraber alıntılarım çünkü unutuyorum
YetişemedimHanımlar iyi sohbetler ben yattım, iyi geceler
Yillar sonra deyince aklima geldi. Bizde ilk covit ciktiginda eşimle konusuyorduk inşalah salgin bitimine kadar olmayiz, sonlarda olursak ilac aşı bulunmuş olur diye. Turkiyede covit 10 martta basladi biz 3 nisanda karantinaya girmiştikYok ablam.grip gibi başladı.3.gun tat koku alma azaldı.test verdik.yillar sonra geldi buldu bizi
Her gün değil bazen ince bir dilim ramazan pidesi yiyorumAfiyet olsun canım ekmek yemiyor musun hiç
Afiyet olsun canım. Bir yere gidecek bişey yememişsin kiİftar
1 kase ezogelin
Tavuklu mantar sote
Fırında kızarmış biber ( yogurt ve domates soslu) 3-4 çatal kadar
Biraz jelibon 5-6 ayıcık kadar
1 küçük muz
3 kare bitter
bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyorum
Hayırlı olsun canımMaviş Kaptan oldum bennnnn. Öncelikle Tebrikler canim. Sonra maviş kaptan olarak seçtiğin için teşekkür ederim.
Yaaaaaa olleeeeeyyyMaviş Takımım Harika bir hafta bizi bekliyor. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
Haydi elleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr.......
1-2-3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ
@Migim Mavi 70,30Amine Busra Mavi 70,70@She-Raa Mavi 86,10@60kiloyum Mavi 84,40@minerva1988 Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15@DombiliKus Mavi 80,30dolunaydagel Mavi 80,90@Nefesimmmsin Mavi 63,70@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10@Suskunkardelen Mavi Sarı 56,45
canım sen kaç yaşındasın 32 bencanım oturduğunuz ev de sizindi değil mi?
Allah kolaylık versin. insan bazen kendine kalmak istiyor. özellikle yıllar ilerledikçe. çocukların ikisi de okula gidince bir tık daha rahat olursun.
iki çocukla çalışma hayatı zor olur. ama çalışmanı tavsiye ederim. ekonomi ortada. ilerisi nasıl Allah bilir.
aynen cnm,takviye gıda da önerebilir doktorunBana geçen yaz skolyoz başlangıcı teşhisi kondu. Ben biraz onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Emzirme bitince kendimi ağır bakima alcam. Butun kontrollerimi yaptircam
aslında evde 5-10 dklık esneme hareketi bile çok etkiliyor, boynumuz düz durunca bile 1-2 cnm fark ediyor cnmPilates cok oneriliyor zaten. Yüzme ve pilates. Bu sene kursa gitmek istemistim ama olmadı. Bayramdan sonra annem bebeğe bakarsa belki hafta da 2 3 gün gidebilirim
bir yere yaz bayramdan sonra bayramlık ağzını açarsınAynen ablaaaammmşu mübarek zamanda dilime çok kötü şeyler geliyor daa neyse diyip susuyorum.
Hayırlı olsun first layd im benimBen artık apartman yöneticisi karısıyım
Saol canım nasılsın daha iyi misin biraz yükseldi mi enerjinHayırlı olsun canımne zamandır seni kaptanlık yaparken görmemiştim.
ugurbocuuu canım ikinize de başarılar dilerim.
Ayyy teşekkür ederim canım SaracımHayırlı olsun first layd im benim
Hoşgeldin canımın içiİyi gecelerokulu kapattık doğum gününü yaptık bebeleri uyuttum geldim
Oruç değil miydin bugün canimYaaaaaa bugün yemeğimi 14.30 gibi yemiştim çok yemiştim gerçi ama şu an aşırı acıktım
cnm reflü filan yoksa bitki çayı iç sadece bence geç olduYaaaaaa bugün yemeğimi 14.30 gibi yemiştim çok yemiştim gerçi ama şu an aşırı acıktım
Amin amin amin ablammmm inşallahEski kovit kalmadı kuzum hiç korkma. Moralini de bozma. Dinlen iyice beslenmenize dikkat edin. Gecen haftaki grip daha ağırdı benim için. Ağzım gözüm yamuldu. Her tarafım burnumun içi dahil uçuk oldu. Hastalıklar da bir garip artık.
Bir doz aşı olmuşsun gibi düşün. Çabucak atlatirsiniz inşallah.
AMiN canım inşallah.dogru söylüyorsun o zaman ilaçlar yoktu.olaylar tazeydi.simdi çok şükür ki nasıl bir hastalık olduğunu anladılar ve çözümleri bulundu.Yillar sonra deyince aklima geldi. Bizde ilk covit ciktiginda eşimle konusuyorduk inşalah salgin bitimine kadar olmayiz, sonlarda olursak ilac aşı bulunmuş olur diye. Turkiyede covit 10 martta basladi biz 3 nisanda karantinaya girmiştikinan korkma. İlk zamanlar oyle cok korku vardı ki, drlarda ne yapacagini bilmiyordu. 50 günlük bebegim bile pozitifti o zaman hastanede yatmistik. Allah dusmanima vermesin. Ama şuan 2 yildir alistik, ilaçlar aşılar bulundu cok şükür. Hemen iyileşin inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?