Afiyet olsun canim9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Regl etksi mi dicem ama 2 hafta önceydi sankiSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
Başlangıcin hayırlı olsun canim
Selam fesangimSelaaaammmmmm
Görüşürüz kaptanim1 saat sonra gelirim misafirlikte ben.
Canım az önce regl olmadığını okudum. Ve dua ettim senin için. İnşallah bu Ramazan'da müjdeli haberini almak nasip olsun.Canım çekti olsada yesek
SelammmmSelaaaammmmmm
Halka tatlısı resmi paylaşmış kızlar cnm ama yuvarlak ve desenli ucu olan demir bi aletin ucu hamura bandırılıp yağda kızartılıyor diye biliyorum onuDemir tatlisi ne ayol
Kahveni hopurdetirken bizi düşün1 saat sonra gelirim misafirlikte ben.
ben de sütlü tatlı severim. ama kaç zamandır hamur tatlılarına taktım. istiridye tatlısı yapıcam bir ara. şimdilik dursun daBenim canım günlerdir portakal soslu kakaolu ıslak kek istiyor deliricem
TeşekkürleerrrAfiyet olsun canim
Regl etksi mi dicem ama 2 hafta önceydi sanki
Başlangıcin hayırlı olsun canim
Selam fesangim
Hosbuldum fesangim buralardayim da bir mutfagi toplayip geldimHoşgeldinn
Demir tatlısını ben de bilmiyorum seboşumSelammmm
Halka tatlısı resmi paylaşmış kızlar cnm ama yuvarlak ve desenli ucu olan demir bi aletin ucu hamura bandırılıp yağda kızartılıyor diye biliyorum onu
Menü8 -14 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30@B O Z A Kırmızı 79,40@erenmothers Kırmızı 73,10@s i d e l y a Kırmızı 67,85North River Kırmızı 77,05@gewezebidik Kırmızı 66,45sara_28 Kırmızı 92,50@sandriyon Kırmızı 65,90@Beth18 limonlutarcinlikek Kırmızı 61,20pastelfit Kırmızı 61,20@menekse_kokusu Kırmızı 58,00@fesang Kırmızı Sarı 58,30@gezegenfeza Kırmızı Sarı 71,70Mavi Takım Cordelia Mavi Kaptan 63,35@Migim Mavi 70,30@busra ytez Mavi 70,70@She-Raa Mavi 86,1060kiloyum Mavi 84,40@minerva1988 Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15@DombiliKus Mavi 80,30@dolunaydagel Mavi 80,90@Nefesimmmsin Mavi 63,70@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10@Suskunkardelen Mavi Sarı 56,45Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 56,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,40@Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,90@L u c i a Yeşil 83,9
Ben olim mi eppeeemMenü
Sahur
1 dlm etimek
1dlm kaşar
Ara
Kahve
4 kare çikolata
Akşam
1 kepçe etli nohutlu çorba
2 tavuk şiş
1 bardak ayran
Su:2 lt adim Eki Görüntüle 3044552Cordelia Zipzip-
Beynim durdu ya benim kaptanım kimdi
Canımsın teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarınıCanım az önce regl olmadığını okudum. Ve dua ettim senin için. İnşallah bu Ramazan'da müjdeli haberini almak nasip olsun.
Caninin çektiğini aşermen dileğiyle bitanem.
Demir tatlısını ben de bilmiyorum seboşum
ben duydum demir tatlısını. özel demir bir alet var. hamura batırıp yağa koyuyorlar. kızarınca da şerbete batırıyorlar. ama yemedim.Selammmm
Halka tatlısı resmi paylaşmış kızlar cnm ama yuvarlak ve desenli ucu olan demir bi aletin ucu hamura bandırılıp yağda kızartılıyor diye biliyorum onu
Buldum abla bide üst tarafta alıntı yapmışımBen olim mi eppeeem
Amin inşallah canım bencede güzel olurSendende guzel bir haber alirsak ne guzel olur
Sağol canım benimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Aleyküm selam canımSelaaaammmmmm
Daha iyi olmana sevindim canım baş ağrısı benimde yakamı bırakmıyor kaç gündürAllah razı olsun bitanemçok duygulandım.
Gripten tamamen kurtuldum sadece baş ağrısı oluyor. Bir gün iyiyse ikinci gün ikindi üzeri artıyor. Hissettiğim an karanlık bir ortam yapıp uyuyorum. Susuzluk açlık kaynaklı. Allah başka dert vermesin. Ev borcumuz olmasaydı( iki yıla bitiyor az kaldı) tutamadigim günler için fidye verirdim ama mecbur tutmak zorundayım orucu.
güzel haberler alırız inşallah tatlım. hakkında iyi neyse o olsunCanımsın teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarınıinşallah canım
Daha iyiyim tatlım. Ağrı kesiciler var iyi kötü geçiyor. Üç haftamız kaldı. Sabredicik artık. Sana da geçmiş olsun canımAmin inşallah canım bencede güzel olur
Sağol canım benim
Afiyet olsun canım
Aleyküm selam canım
Daha iyi olmana sevindim canım baş ağrısı benimde yakamı bırakmıyor kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?