Canım ye bence küçük porsiyon da olsa,yanında limonlu bi yeşil çayla ya da tarçınlı sütSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
Bence bekleme zaten bir hafta gecikti demiştin değil mi?hadi yarın yapParol içiyorum canım gebelikte de içiliyor biliyosun bir kaç gün daha gecikirse test yaparım
Sahura kadar 2 lt daha mı9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Cordelia @60kiloyum
Bence test yapmalısınSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
Demir tatlisi ne ayolSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
Selam hoş geldinSelaaaammmmmm
Saol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Cordelia @60kiloyum
Hoşbulduk canımcımSelam hoş geldin
Allah razı olsun bitanemIftarini yapanlara afiyet olsun Allah kabul etsin
Bize 1 saat kaldi
Bu arada @Zeynep_Nihal nasil oldun tatlim
Dun sabah namazında senin veElhan ablam icin dua ettim insallah daha iyisinizdir
Çok sevindim,tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahHanımlar negatif çıktım
Ceryanda kaldığım tescillendi
Geçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdımSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
Ben onu hiç yemedimGeçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdım) . Çitirtisini hissettim senin gibi canım. yıllardır yemedigim bir tatlı oysa....
Herkeşin biri burada tatlımherkeşler nerde
Bu grupta şunu farkettim ki tadına bile bakmadığım ne çok nimet varmışBen onu hiç yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?