Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ye bence küçük porsiyon da olsa,yanında limonlu bi yeşil çayla ya da tarçınlı süt

Parol içiyorum canım gebelikte de içiliyor biliyosun bir kaç gün daha gecikirse test yaparım
Bence bekleme zaten bir hafta gecikti demiştin değil mi?hadi yarın yap
Sahura kadar 2 lt daha mıyani toplamda 3,5 mu
Bence test yapmalısınumutlandırmak istemem ama ben de ilk kez bu ay tatlı krizine girmedim hatta yazmıştım ya granola ve zerdeçala bağlamıştım sebebini de meğer durum farklıymış

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Saol canım
Afiyet olsun canım

Iftarini yapanlara afiyet olsun Allah kabul etsin
Bize 1 saat kaldi
Bu arada @Zeynep_Nihal nasil oldun tatlim
Dun sabah namazında senin ve Elhan ablam icin dua ettim insallah daha iyisinizdir
Allah razı olsun bitanem çok duygulandım.
Gripten tamamen kurtuldum sadece baş ağrısı oluyor. Bir gün iyiyse ikinci gün ikindi üzeri artıyor. Hissettiğim an karanlık bir ortam yapıp uyuyorum. Susuzluk açlık kaynaklı. Allah başka dert vermesin. Ev borcumuz olmasaydı( iki yıla bitiyor az kaldı) tutamadigim günler için fidye verirdim ama mecbur tutmak zorundayım orucu.

Geçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdım ) . Çitirtisini hissettim senin gibi canım. yıllardır yemedigim bir tatlı oysa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…