Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sahur da su içim, iftarda da 1 bardak su yeter bana o zamanAminnnnn inşallah 82 göz kırpan.![]()
Geldim ablacım
oyyyyyyyyy menüde kayboldum çıkamadım9 Nisan
İskender,pidelerin yarısı
1 kase sulu kıvam merc çorba karab acıb
Acti fry pat kız biraz
100 ml gazoz
1/3 künefe 1 tatlı kş kaymak
1er büyük top kaymaklı kavunlu karadutlu dond üstünde 1 tatlı kş antep fıstığı
Hcvzyağlı türk kahvesi,3 parça şekersiz bitter çoklıt,çilek,karışık kuruyemiş
2 dlm kepekli ekm lorlu tost 3 sarma 80 gr tahin helvası kakaolu dom sal 1 yum
Yoğurt kimy acıb karab zerdeçal kabak salçalı, 1 minik dlm beyaz ekmek
leblebi 2 hurma 2 hurmalı fıstıklı top
2 lt su
10.004 adım 2 mil leslie 500 ml su şişeleriyle, 1 mil leslie , 8 dk kol 7 dk kalça iç bacak alt karın
Zipzip-
Cordelia
8 -14 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30@B O Z A Kırmızı 79,40@erenmothers Kırmızı 73,10@s i d e l y a Kırmızı 67,85@North River Kırmızı 77,05@gewezebidik Kırmızı 66,45@sara_28 Kırmızı 92,50@sandriyon Kırmızı 65,90@Beth18 Kırmızı 61,20pastelfit
Kırmızı 61,20@menekse_kokusu Kırmızı 58,00fesang
Kırmızı Sarı 58,30gezegenfeza
Kırmızı Sarı 71,70Mavi Takım Cordelia
Mavi Kaptan 63,35@Migim Mavi 70,30Amine Busra
Mavi 70,70@She-Raa Mavi 86,1060kiloyum
Mavi 84,40minerva1988
Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15Hallederiz
Mavi 80,30dolunaydagel
Mavi 80,90@Nefesimmmsin Mavi 63,70_ASTRAL_
Mavi Sarı 72,10@Suskunkardelen Mavi 56,45Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 56,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,40@Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,90@L u c i a Yeşil 83,9@iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7
Bizimki bayılıyor, söylemesi ayıp arada kızarmış piliç alıyoruz, önce onu doyuruyorum, ben yiyene kadar benimki soğuyor, yoksa rahat bırakmıyorHosgeldin canim kolay gelsin islerinde Allah kolaylik versin
Eve balik tavuk girdiginde direk fark ediyor bizde kediyi mutfaktan cikartiyoruz
Yer mi bilmiyorum da denemedik
Pismis tavugu kokluyor yemiyor
Kuşum bu cuma 79 u görsem ben sen de 78 i görsenSporumu da paylaşayım yatayım artık.
Sabah 15 dk ve 16 dklık 2 kardiyo (31 dk toplam)
Bu da adımlarım
Eki Görüntüle 3045085
Cordelia
dolunaydagel
Buna kesin gözüyle bakalım kuzum artık. Bir sır arıyormuş gibi kilo verenlerin videolarına takıyorum bazen. Hepsi şöyle başlıyor cümleye ‘ben bile verdiysem herkes verir’ ya da ‘ben bile irademe sahip çıktıysam herkes yapar’. O kadar hırslanıyorum ki kendime o an ‘senin neyin eksik?’ diyorum. Maşallah eksiğimiz yok canımKuşum bu cuma 79 u görsem ben sen de 78 i görsen![]()
Aynen bende bazen bosvermislik oluyor özellikle orucun etkisi ile amaaan bunu yiyivereyim diyorum sonra da pişman oluyorum o yüzden o anlamda orucumu açarken kendimi telkin ediyorumBuna kesin gözüyle bakalım kuzum artık. Bir sır arıyormuş gibi kilo verenlerin videolarına takıyorum bazen. Hepsi şöyle başlıyor cümleye ‘ben bile verdiysem herkes verir’ ya da ‘ben bile irademe sahip çıktıysam herkes yapar’. O kadar hırslanıyorum ki kendime o an ‘senin neyin eksik?’ diyorum. Maşallah eksiğimiz yok canımHedeften sapmayalım yeter
![]()
Benim bugün ki adimlar buradaSevgili Maviş takımım![]()
![]()
![]()
![]()
Herkese Afiyet olsun. Adımlarınızı ve menülerinizi düzenli paylaştığınız için teşekkür ederim.
Cansınız.![]()
![]()
![]()
![]()
Haydi elllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 - 2 - 3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bu akşam azcık EVA yapçam. Sizler de müsaitseniz ufak bi spor patlatıverin.
@Migim Mavi Amine Busra
Mavi @She-Raa Mavi 60kiloyum
Mavi minerva1988
Mavi @Aomine Daiki Mavi @Kinoalihatun Mavi Hallederiz
Mavi dolunaydagel
Mavi @Nefesimmmsin Mavi @Suskunkardelen Mavi hamiş _ASTRAL_
Mavi Sarı
70 kiloya geleyim bütün eşofmanlarımı atacağım, o derece bıktımAynen bende bazen bosvermislik oluyor özellikle orucun etkisi ile amaaan bunu yiyivereyim diyorum sonra da pişman oluyorum o yüzden o anlamda orucumu açarken kendimi telkin ediyorumbahar geldi yaz gelecek açık renkli kıyafetler ile kendini ne kadar da iyi hissedeceksin diyorum
![]()
Sarildigini hissettim ne kadar iyi geldi bir bilsen. Bazen şöyle annemin dizine yatsam başımı okşasa diyorum ama hiç yapamiyorum...
Zevkle, keyifleHallederiz Bu arada sen artık benim hep kilo verme kankam ol seninle ben
Elhan ile
pastelfit gibi olalım
![]()
Hallederiz benim tatlı kuşum
![]()
Video izlemek iyi geliyor insana , ben de kendime daha önce verdin yine verirsin diyorum da keşke Şubat gibi gaza gelseydim:)) hava isindi ve hiç bir kiyafetime giremiyroumBuna kesin gözüyle bakalım kuzum artık. Bir sır arıyormuş gibi kilo verenlerin videolarına takıyorum bazen. Hepsi şöyle başlıyor cümleye ‘ben bile verdiysem herkes verir’ ya da ‘ben bile irademe sahip çıktıysam herkes yapar’. O kadar hırslanıyorum ki kendime o an ‘senin neyin eksik?’ diyorum. Maşallah eksiğimiz yok canımHedeften sapmayalım yeter
![]()