Bizi öldürmeyen acılar güçlendirir
Capcanlı sağlıklı bir zeynoş gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi öldürmeyen acılar güçlendirir
Capcanlı sağlıklı bir zeynoş gelecek![]()
Oy çok sevindim
Ben buraya kıyafet diye belirtmemisim düzeltmek isterimKızlar güvenilir alışveriş sitesi varmı.populer olanların dışında![]()
Türkiye yi bilmiyorum, beğendiğin mağazanın sitesi yokmu?Ben buraya kıyafet diye belirtmemisim düzeltmek isterim10 dk doldu dedi duzeltmedi
Kız kaptanım ne hayırlı olsun kız deme öyle bari hayırlısı olsun deHayırlı olsun.![]()
AminBöcüğüm gecikme mi var
Vay başımiza gelenler desene
Allah isteyenlere nasip etsin.
Senin için hayırlısı neyse o olsun demek istedim.Kız kaptanım ne hayırlı olsun kız deme öyle bari hayırlısı olsun de![]()
Amin kaptanimSenin için hayırlısı neyse o olsun demek istedim.![]()
Var canım da bir kaç arkadaşım dolandırıldı.oyle olunca da hep tereddütle yaklaştımTürkiye yi bilmiyorum, beğendiğin mağazanın sitesi yokmu?
Ben 2 tane trençkot getirtmistim, mağazadan da ucuza gelmişti
Bende uyumam dedim telefonu bırakınca uyudum
Özele gel canım.Bende uyumam dedim telefonu bırakınca uyudum![]()
Canim senin bebeler kac yasindaydiValla inan 4ten önce kalktım hala ayaktayim. Bugunde büyük kiz uyandi uyumak bilmiyor. Hayir zaten 12de uyuyor bunlar hâla niye kalkiyorlar delircem yasonrada küçük kalkar, zaten o da sahurda uyandi, hem emzirdim hem tostumu kemirdim
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 rafadan yumurta 1 dilim peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık az tahin pekmez
İftar 1 tabak pırasa 1 kıymalı börekten yarım kase toğga
Su 2 lt
Pazar menüsü(regl oldum)
Sabah 11.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 yeşil zeytin 2 dilim beyaz peynir domates salatalık tahin pekmez
Akşam19.12 5 tane mercime köftesi ayran salata
Su 1 lt
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
GeldimÖzele gel canım.
Cuma cumartesi pazarCuma ve cumartesi menusu paylasmadin canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim kolay gelsin![]()