- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Şuan 22 aylık meme isteyince odaya götürüyor yani kalabalıkta olmaz odaya dediğimiz için biliyor nerede açılacakİlkini o kadar emzirmedi Bilemiyorum ki canım herkesin kendi kararı. Bildiğim çocuk her ortamda memeee diye bağırıyordu.
Benim büyük kizim emmedigi icin cok uzulmustum ve hatta hastalik gecirmistim. O yüzden bu kizimi emzirmeyi cok istedim ve cokta çaba sarfettim. Dogdugunda 8 gun yogun bakimda kaldi hep alarmla kalkip süt sagdim dr ve hemsire sütün yetersiz dedi ama pes etmedim hem emzirdim hem sagdigimi verdim. Cok şükür eve döndükten sonra hiç mama almadik. En zoru 50 günlükken kovit olmuştuk o donem üzüntüden kesilecek diye cok korktum zaten ondan sonra kg aldim. Sütüm olsun diye herşeyi yedim.26 aylik masallah cok iyi sabretmisin
Ben kucugu 15 aylikken birakacaktim ama hadi 22 yapalım buyuk 22 ay emdi hak gecmesin dedim.. Cok zor aslinda demi
Nasil bırakmayı dusunuyosun? Benimle paylasirmisin
Ben suan 14 saatte bi emziriyorum
16 saate kadar gidip tamamen birakicam planim bu inşallah ustesinden geliriz canim
Bende hep süt diye ogrettim. Şükürler olsun meme diye hiç bağırmadı. Ya süt iccem dedi ya da emcem dediŞuan 22 aylık meme isteyince odaya götürüyor yani kalabalıkta olmaz odaya dediğimiz için biliyor nerede açılacak
Afiyet olsun canimSelam kızlar nasılsıniz? Benim kv kp gittiler . Dün bakamadım.
Pazar menü
Ogle(13:00)
2 yumurtadan omlet
1dlm peynir
Domates salatalık
Akşam
3yk makarna
4yk tavuk sote
1 bardak ayran
1/2 magnolya
Adım:
4581
Eki Görüntüle 3045368ugurbocuuu Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canim10 nisan 2020
Sucuklu yumurta
Bi dilim pide
Turşu zeytin
Krem peynir
Çay
İfrar 19:40
1 hurma
1 kase yoğurt çorbasi
1 kepçe yüksük yemegi
1 yarim dilim tavuklu pide
Bibbardak Kola
2 adet kemalpaşa
Ardindan çay
Adım
Cordelia
Zipzip-
Amine Busra
erenmothers
Migi napcaz biz bu menulerle. İki ileri bir geri gidiyoruz ya pofff10 nisan 2020
Sucuklu yumurta
Bi dilim pide
Turşu zeytin
Krem peynir
Çay
1 hurma
1 kase yoğurt çorbasi
1 kepçe yüksük yemegi
Bibbardak Kola
2 adet kemalpaşa
Ardindan çay
Adım
Cordelia
Zipzip-
Amine Busra
erenmothers
71,2 mi?
Bide regl olmamasi havada da beni etkiledi bugünbi daha tartılcam tartıyaMigi napcaz biz bu menulerle. İki ileri bir geri gidiyoruz ya pofff
Düzelttim kaptanımCanım yanlış mi yazdın ki acaba +200 oluyor yazdığına göre
Bende regl bekliyorum karnimda ağrıyor gelemedi bir türlü. Az önce kiyafetle 72 geldim. Tabi pilav, tatli vs de cok yiyorum arti gelmem kaçınılmazBide regl olmamasi havada da beni etkiledi bugünbi daha tartılcam tartıya
Ben 15 ay emzirdim ama kolay oldu 11 aylıkken işe başladim 2 yaşa emzirseydin dediler ama istemedi nabim süt bagimlisi hele ballı sütü hergün 1 lt içerdiBenim büyük kizim emmedigi icin cok uzulmustum ve hatta hastalik gecirmistim. O yüzden bu kizimi emzirmeyi cok istedim ve cokta çaba sarfettim. Dogdugunda 8 gun yogun bakimda kaldi hep alarmla kalkip süt sagdim dr ve hemsire sütün yetersiz dedi ama pes etmedim hem emzirdim hem sagdigimi verdim. Cok şükür eve döndükten sonra hiç mama almadik. En zoru 50 günlükken kovit olmuştuk o donem üzüntüden kesilecek diye cok korktum zaten ondan sonra kg aldim. Sütüm olsun diye herşeyi yedim.
Neyse cok uzun anlattim, bana emzirmek cok zor gelmedi dönem dönem tabi bunaldigim oldu.
Senin kolay olur saat araligini epey acmissin. Bizim oyle degil gunduz 2 3 kez gece 2 3 kez toplamda 6 kez emdiği oluyor. Ben de kademeli düşündüm ama şuan o kadar sabrim kalmadi acikcasi, tedavilerime baslamak istiyorum. Bayramdan sonraki hafta sabır taşı sürüp deneyecegim
Günaydın canım
Yani anlaşılıyor bence71,2 mi?
Günaydın. Migi seni ilk aldım cuma eksi gelmezsenGünaydin
Dünkü Sahurda ne yedigimi düşünüyorum
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsun inşallah normale döner canım.
Kolay gelsin canım.Ben kaçtımgörüşürüz
Afiyet olsun canim.
GünaydınGünaydın kizlar
Afiyet olsun canim.Selam kızlar nasılsıniz? Benim kv kp gittiler . Dün bakamadım.
Pazar menü
Ogle(13:00)
2 yumurtadan omlet
1dlm peynir
Domates salatalık
Akşam
3yk makarna
4yk tavuk sote
1 bardak ayran
1/2 magnolya
Adım:
4581
Eki Görüntüle 3045368ugurbocuuu Zipzip- Cordelia
10 nisan 2020
Sucuklu yumurta
Bi dilim pide
Turşu zeytin
Krem peynir
Çay
1 hurma
1 kase yoğurt çorbasi
1 kepçe yüksük yemegi
Bibbardak Kola
2 adet kemalpaşa
Ardindan çay
Adım
Cordelia
Zipzip-
Amine Busra
erenmothers
Mercimek çorbası, tavuk but,Bu soru çok önemli cevapları bekliyorum
Cuma verirsin ortim pilav tatlı birak Ben dün 70,2 yi gördümBende regl bekliyorum karnimda ağrıyor gelemedi bir türlü. Az önce kiyafetle 72 geldim. Tabi pilav, tatli vs de cok yiyorum arti gelmem kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?