Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İlkini o kadar emzirmedi Bilemiyorum ki canım herkesin kendi kararı. Bildiğim çocuk her ortamda memeee diye bağırıyordu.
Şuan 22 aylık meme isteyince odaya götürüyor yani kalabalıkta olmaz odaya dediğimiz için biliyor nerede açılacak

10 nisan 2020
Sucuklu yumurta
Bi dilim pide
Turşu zeytin
Krem peynir
Çay
İfrar 19:40
1 hurma
1 kase yoğurt çorbasi
1 kepçe yüksük yemegi
1 yarim dilim tavuklu pide
Bibbardak Kola
2 adet kemalpaşa
Ardindan çay
Adım
Cordelia
Zipzip-
Amine Busra
erenmothers

Eklentiler

• 6E071D06-A0EA-48D1-B462-E6C967041E87.webp
    16 KB · Görüntüleme: 33
Benim büyük kizim emmedigi icin cok uzulmustum ve hatta hastalik gecirmistim. O yüzden bu kizimi emzirmeyi cok istedim ve cokta çaba sarfettim. Dogdugunda 8 gun yogun bakimda kaldi hep alarmla kalkip süt sagdim dr ve hemsire sütün yetersiz dedi ama pes etmedim hem emzirdim hem sagdigimi verdim. Cok şükür eve döndükten sonra hiç mama almadik. En zoru 50 günlükken kovit olmuştuk o donem üzüntüden kesilecek diye cok korktum zaten ondan sonra kg aldim. Sütüm olsun diye herşeyi yedim.
Neyse cok uzun anlattim, bana emzirmek cok zor gelmedi dönem dönem tabi bunaldigim oldu.
Senin kolay olur saat araligini epey acmissin. Bizim oyle degil gunduz 2 3 kez gece 2 3 kez toplamda 6 kez emdiği oluyor. Ben de kademeli düşündüm ama şuan o kadar sabrim kalmadi acikcasi, tedavilerime baslamak istiyorum. Bayramdan sonraki hafta sabır taşı sürüp deneyecegim

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

10 nisan menüsü (dün cok yogundum aksam pilim bitmisti menü veremedim. Cocuklarla parka ciktik, akşam iftar sonrasi Eyüp sultana gittik)

Sahur standart
Tost, yumurta,salata,cay,krem peynir

İftar
1 servis kaşığı mantar
1 kepçe kofte patates sulu yemek
1 servis kaşığı pilav
Salata
1 dlm tatlı

22.30
Nescafe

Zipzip- Cordelia erenmothers Wilma11

Ben 15 ay emzirdim ama kolay oldu 11 aylıkken işe başladim 2 yaşa emzirseydin dediler ama istemedi nabim süt bagimlisi hele ballı sütü hergün 1 lt içerdi

Günaydin
Dünkü Sahurda ne yedigimi düşünüyorum
Günaydın. Migi seni ilk aldım cuma eksi gelmezsen
Günaydın
Geçmiş olsun inşallah normale döner canım.
Ben kaçtım görüşürüz
Kolay gelsin canım.
Afiyet olsun canim.
Günaydın kizlar
Günaydın
Afiyet olsun canim.

Kola tatlı

Bende regl bekliyorum karnimda ağrıyor gelemedi bir türlü. Az önce kiyafetle 72 geldim. Tabi pilav, tatli vs de cok yiyorum arti gelmem kaçınılmaz
Cuma verirsin ortim pilav tatlı birak Ben dün 70,2 yi gördüm
-100 verdim bugün kaç gelicem bilmiyom (artı gelebilirim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…