Afiyet olsun canim
26 aylik masallah cok iyi sabretmisinBenim büyük 4.5 yaşında küçükte 26 aylık. Ben martta biraktircaktim ama cok hastalandik hepimiz o yuzden ramazan sonrasina kaldi. Benimkide çok sık emmiyor ama illa kalkıyorlar işte bir de ışık yanık görünce uykulari kaçıyor
Benim ettim 54 ay emzirdi.26 aylik masallah cok iyi sabretmisin
Ben kucugu 15 aylikken birakacaktim ama hadi 22 yapalım buyuk 22 ay emdi hak gecmesin dedim.. Cok zor aslinda demi
Nasil bırakmayı dusunuyosun? Benimle paylasirmisin
Ben suan 14 saatte bi emziriyorum
16 saate kadar gidip tamamen birakicam planim bu inşallah ustesinden geliriz canim
Moralini bozma canım. Devam et diyete
Günaydın canimGünaydın kizlar
Yakinda 61 i goreceksin demek ki canim
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canim
Benim ettim 54 ay emzirdi.
72 aya ne kalmış ilkokulda bırakırdıBenim ettim 54 ay emzirdi.
Kolay gelsin, yap yap bitmiyor, yapmasan dağ gibi birikiyor, gece ütü yaptım, çamaşırın sonunu getirmeden ütü masasını kaldırmıyorum ki ütünün de sonu gelsinEvet dinlenmek şart. Ama buraya kadarartık işler birikti. Yavaş yavaş başlıyım, çocuklar da evde zaten
Ay inşallah kaptancımYakinda 61 i goreceksin demek ki canim
500 gram eksi sanirim tebrik ederim
Kayinpederimin amcasi okula gidene kadar emmişBenim ettim 54 ay emzirdi.
İlkini o kadar emzirmedi Bilemiyorum ki canım herkesin kendi kararı. Bildiğim çocuk her ortamda memeee diye bağırıyordu.72 aya ne kalmış ilkokulda bırakırdıbağlanma sorunu vardı galiba eltinin
Benim bu sene erken oluyor aksine. Gecen ay 22. Gunde oldumda doktora gittim emzirmeden olur dedi ve kistim varmışSen emzirdigin için mi gecikmiş birazdan gideceğim bakalım içim rahatlar inşallah
Canim yoğundum şimdi gördüm kusura bakma. Ortimi oldukNorth River selam, yine mi mesajımı görmedin etiket yapıyorum ama .. bir iki kere daha deneyeyim. İnşaallah görürsün bu mesajı. Hayırlı olsun tekrardan eşleşmemiZ
Günaydın canımGünaydın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?