- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
2020 ağustosta 49.3 u görmüştüm.Azim diye buna deri
Ah ah 50 ler benim için 7 yıl geride kaldı
Düşüktede küçük tansşyon yğkselrse kötü ozaman.Yuksek olmasından iyi çok fazla düşmüyorsa tabii benim de hep 8-4 9-5
Bir keresinde 11-6 ya çıkmış basım nasıl ağrıdı vücut alışık olmayınca.
Evet cnm ya, hafta sonu boluya küçük kızın yanına gittik, buralara bakmaya vakit olmadı, uyardığın için teşekkür ederim, biri beni dürtmeden menü yazamıyorum, bu yüzden diyetisyensiz de zayıflayamıyorum
Cumartesi sahurda biraz bazlama ve peynir yedim,
Akşam biraz çorba, 2 kabak çiçeği dolma, 1 lahana sarma, 1 biber dolma, yarım ev lahmacunu, ve ince dilim yaşgünü pastası.
Pazar sahurda 1 haş yum. Peynir 3-5 patates kızartması ekmek
Gün içinde regl oldum
Dolayısıyla atıştırmalarım oldu. Çocukların yemeklerinden 3 kaşık ondan gibi.
İftara mangal vardı 1 şiş 1 et yedim ve salata.
Afiyet olsun canimSahurlar standart zaten peynir ekmek yumurta
Perşembe akşam iftarda somonlu salata yedim dışarda.
Cuma akşam 9 olmuştu ve hala orucımu bozamanıştım, gözüm döndü, eve gelirken yolda tavuk dürüm söyledim, evde de yemek yoktu. Günahlarım bunlardır
Guzel yöntemmisBir makineye yatırıyorlar seni 30 dk da 2 saat spor yapmış gibi kalori yakıyorsun
Afiyetler olsun,bende yapsam hafta içinde iyi olur yanındada pilavı.Ben tamamen kolaya kaçıp az önce kurufasulye ıslattım
Ahhhh ahhh eski günlerim depreşti şimdi.2020 ağustosta 49.3 u görmüştüm.( Çok güzel bir sağlıklı beslenme ve sporla
Ne güzel makineymiş öyleTişikkirler pastelfitim
Aaa bakayım hemen
Bir makineye yatırıyorlar seni 30 dk da 2 saat spor yapmış gibi kalori yakıyorsun
Azim diye buna derim
Ah ah 50 ler benim için 7 yıl geride kaldı
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim kolay gelsin
Kesinlikle kaptanım bakalım meyvesini görebilecek miyizAfiyet olsun canim
Guzel yöntemmis
Herkesin bir 40 lı anıları var ama çok eskiAhhhh ahhh eski günlerim depreşti şimdi.
En zayıf kilom 45 idi.
Evet inşallah memnun kalırımNe güzel makineymiş öyle
Yağ kırdırma gibi bişey mi?Benim kızda G5 diye bişi yaptırıyor 4 seansı kalmış acıtıyor dedi ,masaj gibi bişeymiş oda.
Benimde 30 ve 40 olsun özlüyorum o kilosuz yıllarımı.Kesinlikle kaptanım bakalım meyvesini görebilecek miyiz
Herkesin bir 40 lı anıları var ama çok eski
Evet inşallah memnun kalırım
Yağ kırdırma gibi bişey mi?
Adım sayısıda çok oluyor onda,yerinde sabşt hareketler var sabit değilde yana sağa sola git faydası oluyor onun.Eva yı 5 dk iş yerinde yaptım güzelmiş.haftasonu zumba yerine onu yapayımCordelia
Midem eksiyor bir deBende de sürekli uyku modu var. Bel ağrısı kasık ağrısı vs de var.. dinlenmeye çalışıyorum
Canım hiç kan vermene gerek yoktu, idrardan da çıkardı bir şey olsaydı.Hakkinda hayırlısı olsun inşallahMenü yazalım
Sahur
5 10 sarma bol su
Iftar
1 kase yoğurt çorba
1 porsiyon arap tava
1 lokma ekmek
Ara çay
1 porsiyon güllaç
Az bisey aycekirdegi
Zipzip-
Cordelia
Canım benim de 5 ya da 6 mart son adetim
Şimdi oturup tam hesaplama yapacağım hala adet olmadım normalde 2 3 gün öne gelirdi yanı ramazanın 2 sine 3 üne olmalıydım olmadım hiç.duzensizligim olmaz şimdi böyle birşey olursa şoka gireceğim
Sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim öğleden sonra sonucum çıkar paylaşırım sizinle.
Bu arada adımlarCordelia
YoksaBende hep uyumak istiyorum
Benim de küçüğüm 4 yaşında ama hamileliğim zor geçiyor.Bu süreci düşünmek bile yoruyor beni.Onun için Allah biliyor ya hiç istemiyordum.Simdi bile hala alisabilmis değilimEn küçük 17 aylık canım
Çocukların yaşından dolayı değil de ben artık çok yoruluyorum onlarla o yüzden kaygı yaptım yoksa büyüklerimin arası 2 buçuk yaş.
Allahım isteyenlere versin
Kolay gelsinBen kaçtımgörüşürüz
Görüşürüz ablacim kolay gelsinBen kaçtımgörüşürüz
Fırında sebzeli et deneyeceğim, üzerine yağlı kağıt koyup.İnsallah kurutmak ya da riske girmeyip fırın poşetinde mi yapsam (onu da sağlıklı bulmuyorum) .Bir de patatesli börek .Akşama menülerde ne var?
Ben de sevindimmm cnmİyiyim şükür canım
Ramazan telaşı annem,
bende çok giremiyorum
bu ara ..sahurda anca sevindim iyi olduğuna
Gidemedim sabah o kadar halsizim ki sanırım eczaneden test alıp yapacağımMidem eksiyor bir deinşallah izun sürmez bu belirtiler de normal yaşama döneriz canim
Canım hiç kan vermene gerek yoktu, idrardan da çıkardı bir şey olsaydı.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Yoksa
Benim de küçüğüm 4 yaşında ama hamileliğim zor geçiyor.Bu süreci düşünmek bile yoruyor beni.Onun için Allah biliyor ya hiç istemiyordum.Simdi bile hala alisabilmis değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?