Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadar iyi geliyorsunuz ki bana cansınız
Her zaman desteğiz birbirimize
Tebrikler kaptanım

Yaaaa inşallah canım Urfa’ya yolun düşerse mutlaka beklerim
5 sene önce filan oraya gelmiştik gezi için balıklıgöle bayıldım hatta yöresel kıyafetide giyip foto çektiröiştik.
K9na normalde baş ağrısına iyi gelir derler ,hatta 2.kezde yakarlar saça.
Ayaklarına inmesi ilginç geçmiş olsun dikkat et kendne
Sebastian ben aralık sonu izne ayrılmıştım
Daha önce hiç denk gelemedik demek ki,yoksa hatırlardım.

Güzel turistik yerler var abla. 3-4 yıl önce göbeklitepe ziyarete açıldı. Dünyanın en eski ibadet yeri deniyor. Tekrar yolun düşerse mutlaka görmeni isterim

Tebrikler Cordelia tebrikler mavi takım

Zipzip-
Bir tanıdığım, onun gittiği AVM ye gittim diye beni takip ediyor kı... dan ayrılmıyor yazmış .Sence bu kişi nasıl bir eziklik içinde. Sadece acıyorum bu insancıklara. Keşke çeneleri kadar işlerinde de başarılı olsalar. Bir de bu kişi hep içime atarım kimseyi kırmam diyor. Tövbe Mübarek zamanda. Azcık insaf yaaa. Zehir gibi dilin var. Yılan imana gelir onu görse.

Güzel turistik yerler var abla. 3-4 yıl önce göbeklitepe ziyarete açıldı. Dünyanın en eski ibadet yeri deniyor. Tekrar yolun düşerse mutlaka görmeni isterim
Oradanda başka yerlere gittik dünürler götürdü beni,su altında kalan yer vardı adını hatılayamdım şimdi orasıda çok güeldi.
Batmana gittik dükkandan çıkarken hayırlı işler diyince esnaf saygıyla cevap verdi,ben turist orada anladılar.
İnşallah bir gün yolum düşer gene görmek istediğim yerler var,nemrutu merak ediyorum birde.

Aman bosver güzelim
Avm ye ister gidersin ister gitmezsin ona mi kalmis yani
Islerinde basarili olmadiklari icin konusmak daha kolay geliyor belki

Ha bir de önce kendi hakaret edip sonra mağdur oluyor. Yavrum bu numaraları yeni arkadaşların yer. Herkes tanıdı ne olduğunu biliyor.

Egosu ezik tip boşver salla gitsin ..

SanSebastiancheesecake tim cnm erkek bi çizgifilm karakteri vardı resmimde, seher akgülden filan konuşmuştuk

Kendine hayrı olmaz bu tiplerin.
Biz sayfada neşemizi muhabbetimizi bakalım. Merak etme o kişiye haddini bildirdim. Orucken alttan alma hoşgörü bitiyor bende. Her hakareti yutalım diye bekliyor insanlar. Hakaret sizin tekelinizde değil. Ben sadece bana yakışmadığı için uymuyordum bu tip insanlara. Buyurun yeni cordelia. Hayırlı olsun. Görelim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…