Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam dünkü menumu vereyim

Sahur, klasik
Tost yumurta salata çay krem peynir

İftar
1 kepce yayla çorbası
1 servis kasigi kofte patates
Avucici karniyarik
1 servis kaşığı manti

Ara
Turk kahvesi

Zipzip- Cordelia Wilma11 erenmothers

Eklentiler

• Screenshot_20220411-235726.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 24
Eline sağlık Kaptanım

Zaten zorlama canım ben kaç gündür tembellik yapıyordum da birazcık yürüyeyim diye motivasyon olsun diye söyledim 15000 bile çok.
Bunun idaeli kaç adım,nettende baktım farklı rakamlar veriyorlar.
6 bin diye biliyordum sonradan rakamlar arttı.

Sorma abla dun 9 da uykum geldi yattim ama uyuyamadim
Erken bir saat olunca uykuda gelmez,oturduğun yerde uyuklamak daha keyifli yatağa geçince uyku kaçıyor.
Bende izledim şimdi merak ettim bende denicem abla
Bunu yemek yarışmalarında yapmışlardı deneyecem bunu,yarın yaparım herhalde az yaparım denemek için.

Erken bir saat olunca uykuda gelmez,oturduğun yerde uyuklamak daha keyifli yatağa geçince uyku kaçıyor.

Bunu yemek yarışmalarında yapmışlardı deneyecem bunu,yarın yaparım herhalde az yaparım denemek için.
Bende az yaparim eşim gelmiyor zaten yemeğe. Cocuklarda yer inşallah

İlk defa olunca az yapmak lazım,umarım beğeniriz bunu,listeye yeni çorba tarifleride lazım
Ben çorbanın her türlüsünü çok severim abla. Ama eşim de sadece mercimek çorbası sever. Diğer çorbaları zorla içiyormuş gibi geliyor . Bir keresinde düğün çorbası yapmıştım, kimse içmedi, ben hepsini bayıla bayıla içtim ekşi ekşi ne güzel gitmişti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…