- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.069
- 1.423
- 60
Bende severim eşim daha çok sever çorbayı pişince 3 gün içiyor severek.Ben çorbanın her türlüsünü çok severim abla. Ama eşim de sadece mercimek çorbası sever. Diğer çorbaları zorla içiyormuş gibi geliyor . Bir keresinde düğün çorbası yapmıştım, kimse içmedi, ben hepsini bayıla bayıla içtimekşi ekşi ne güzel gitmişti valla
Ramazanda gerekli gerçekten.Iyi yaptin canim bende bu ara zorla yürüyordum
Dun 7 bin adim attim
Arada yapalım bunu
Geçmiş olsun kuzum.Bugun regl oluyorum bari akşam olsaydimkarnim agriyor inşallah uyuyabilirim biraz
Supersin canim5.000 adımı tamamdım10.000 yaparım inşallah yatana kadar
Iyi uyumuşum, hayır ben uyuyorum da kedilerde bana ayak uydurduAfiyet olsun canim
Ne guzel iste bol bol uyusunlarIyi uyumuşum, hayır ben uyuyorum da kedilerde bana ayak uydurdu
Evet abla en zorlandigim cesit çorbadirİlk defa olunca az yapmak lazım,umarım beğeniriz bunu,listeye yeni çorba tarifleride lazım
Ok knkBilmem hiç düşünmedim. Zaten her şeyi Yiyorum ki
Çok iyi yapıyorsun canımBen şey yapıyorum, whatsapta grup açıp tek başıma biraktim kendimi, onu da sabitledim. Aklıma gelenleri oraya yazıyorum:) hatta bir de sağlık diye grup açtım günlük yediklerini sporumu yazıyorum. Buraya da ordan kopyalıyorum direkt
Belli tatların dışına çıkmıyoruz da ondan herhalde,çok fazla çorba tarifi var aslında.Evet abla en zorlandigim cesit çorbadir
23 gün rötarlı geldim ama idare et artık ablacım
Iyiyim canim sen nasilsinHerkes iyidir inşallah geçmişe doğru düzgün bakamadım
Aleykum selam canim hayirli ramazanlarCümleten Selamün Aleyküm Hayırlı Ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?