Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bir öneri geldi aklıma.

ben daha önce bir kitap okumuştum. Dr Ozan Tuncel sanırım yazarı yanlış hatırlamadıysam. Sezgisel beslenmeyi anlatıyordu. (zayıflama diyetleri çöpe ismiydi) Hayatında 1 kere bile diyet yapınca tüm yiyeceklerle aramız bozuluyormuş. Sezgisel beslenerek vücudumuzun olması gereken kilosuna dönmeyi anlatıyordu. Sadece açlık tokluk dengesi ile istersen yaşpasta ye.bir çocuk gibi yani. Doyunca bırakmayı öğretiyordu. Böylece hani her şeyi yiyip kilo almayan o insanlara dönüyorsun. Bende işe yaradı mı ? Hemde nasıl ben şu an açlık tokluğuna göre ilerlesem olacağım kilo 58-60 arası. Ve yine bakın kilolu değil. Ve orda o şekilde hep kalırım bir rahatsızlık gebelik vs olmazsa. Ama ben kendimi daha zayıf sevdiğim için diyet kafasına girdim. yiyeceklerle aranız bozulursa, beslenme ataklarınız varsa o kitabı okuyabilirsiniz.

Merhaba canim,nasilsin,hatirladin mi beni? Ben tekrar eski kiloma dondum hatta daha fazla gecen hafta 88.9 dum en son 73 e dusmustum diyetisyenle
Canimm hatırlamam mii sende gel buraya . Bırakınca alınıyor malesef bu korolasi kilolar . Bende 9 lara indim bi tatile gittim geldim yine aldım malesef ama burdayım artık.
Sen bir ara daha zayıftın sanki takımlara girip bıraktın mı canım
Sormaaaa bi 97 lere düşmüştüm ama 1 aylık bir ara dan sonra tatil filan derken yine aldım malesef canım

Ben senin çok rahat vereceğini düşünüyorum canım

Kızlar burası gerçekten iyi motivasyon kaynağı, diyetisyenle de kilo veriliyor ama bence burası daha iyi birbirimizin menülerini sporlarını görüyoruz gaza gelip yapıyoruz birde gördüğümüz eksiler bizi iyice gaza getiriyor hedef kilolarımıza adım adım ilerliyoruz

Gel canimm malesef bırakınca alınıyor
Aynn canm buranın sorumluluğu iyi oluyor Eylül'de kuzenimin düğünü var dolapta sadece 1 defa giyindiğim elbisemi denedim biraz sporla erimem lazım ki onu giyineyim hedef koydum kendime malum tesettür giyimde iyi olan ürünlerin fiyatlar uçuk yeni elbise almak istemiyorum o elbisemi de kimseye vermeye kıyamadım bi tur daha giyinmem lazım o yüzden

Çok teşekkür ederim

Bence sen yaparsın bu işi ve girersin o elbiseye inanıyorum ben sana. Benim de eylülde doğum günüm var o güne kadar yine 9 lara inmek istiyorum inşallah tam 3 haftam var

Geçen Cuma 74
Bugün 74.3

Boncuk2307 Yawrukush

Özür dilerim kaptanım. Dün gece atak yaşadım. 1 avuç çekirdek ve yer fıstığı ile zor durdurdum. Hiç yemeden geçirebilseydim muhtemelen kilodan eksilecektim.

Diyetisyen nasıl ilerletmişti?
Klasik diyetisyen menuleri,dikkat edince her turlu veriliyor zaten,irade elimizde olmali.Burda kilo vermek isteyen herkes bir diyetisyen kadar ne yenmesi ne yenmemesi gerektigini biliyor aslinda,sadece kontrol etmemiz gereken irade,diyetisyenle o irade kismen kontrol ediliyor ama birakinca aliniyor yine,bir dongu gibi.

Canımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…