Allah razı olsun canım hepinizden dua ediyorsunuz Allah kabul eder inşallahBen kaç gündür okuyamıyorum ya.. hem de kitap kulübündeyim kk'da
Diğer konu için Allah'ım hakkında hayırlısını versin dualarım seninle tatlı Saracım
Senden de Allah razi olsun bitanem.Allah razı olsun canım hepinizden dua ediyorsunuz Allah kabul eder inşallah
Kitap almayı da okumayıda çok seviyorum ama bazen fırsat olmuyor moral olmuyor ama şuda bir gerçekki en iyi dost kitaplar
Bende kitap okurken sanki kitabın içşbde oturmuş olayları izliyormuş gibi hissedersem o kitap çabuk bitiyor yoksa bıraktığım yerde kalıyorSenden de Allah razi olsun bitanem.
Yığınla kitabım var.. kafam dolu alıyorum elime anlamadan sayfaları çeviriyorum
Hoşbuldum kuzum, bugün geç kalktım, işlerimi yetistiremedim, birazda yürüyüş yaptım. Ayaklar pertHoşgeldin canım
Geçiyor canım emin ol, umudunu kaybetme, dualarını eksik etme.Gecmicek ama sağol
Amin sağol
Amin
Amin
Sağol
Ne güzel anlattin ya bak canım çektiBende kitap okurken sanki kitabın içşbde oturmuş olayları izliyormuş gibi hissedersem o kitap çabuk bitiyor yoksa bıraktığım yerde kalıyor
Harikasin tebriklerEki Görüntüle 3046765
Şimdilik bu kadar, biraz dinlenip devam ederim
Sağol teşekkürler inşaallahGeçiyor canım emin ol, umudunu kaybetme, dualarını eksik etme.
Ben kaç kez karanlıklardan çıktım.
Herkesin birgün gecesi oluyorsa birgün de güneşi doğuyor
Umarım her şey yolundadır ve yoluna girer canımAllah yardımcın olsun
Aminn kızlar, ya size cevap verdim mi emin olamadım da ondan . ,Rabbim tez zamanda kolaylıkla üstesinden gelmeyi nasip etsin canım, üzüldüm
Ne zaman döneceksinAminn kızlar, ya size cevap verdim mi emin olamadım da ondan . ,
Teşekkür ederim canımBende şimdi en az 20 dk tempolu yürüyüş yapacağım
Harikasin tebrikler
Vermesen nolur canım, sıkıntın var biliyoruzAminn kızlar, ya size cevap verdim mi emin olamadım da ondan . ,
size de afiyet olsun canımmBenim kiz da akşama iftar için mantı istedi yoğurdum yaptım.afiyet olsun canım
Enerji enerji enerji.
@B O Z A rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?