Ablam benimmAman diyim o sıkıntılı sözcükleri ağzına fazla alma tatlım...bugün dünden daha iyiyim dersen gerçekten daha iyi oluyormuşsun. Evrenin işleyişi böyle.operim gül yüzünden.
Kolay gelsin prensesCanım sakin olmaya çalış. Cok gıcık bir hastalık ama geçiyor. Ben iyiyim spora başlayacağım şimdi. Teşekkür ederim.
Amin canımBen sana kıyamam bir an önce duzelmeni diliyorum
Afiyet olsun kuzum inşallah toparlarsinSlm, bildirimleri sonra cevaplıcam, cumaya kadar devam edicem dediğim gibiondan menü bildiriyorum
Maalesef üç paket çikolata
Stresten oldu
Öptüm şimdilik
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Çaba sarf et tatlım...bu yaşam enerjisi koclarindan hep duyuyordum. Geçenlerde hani cü.....li bir hoca var ya o denk geldi o da söyleyince bu iş tamam dedim.Ablam benimmevrene ne mesaj yollayacağımi şaşırdım bu taktiği uygulamak için çaba sarf edicem
Kolay gelsin prenses
Amin canım
Ben de ayniyimİyiyim canım çok şükür gündüzleri biraz yoğunum işlerden anca şimdi gelebildim sen nasılsın kuzum
Ya ben bu duruma çok üzüldüm amaSlm, bildirimleri sonra cevaplıcam, cumaya kadar devam edicem dediğim gibiondan menü bildiriyorum
Maalesef üç paket çikolata
Stresten oldu
Öptüm şimdilik
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
İyi geceler YıldızcımIyi geceler hayirli sahurlar
Saol aminAfiyet olsun kuzum inşallah toparlarsin
Ya ben bu duruma çok üzüldüm ama
İyi geceler yıldızcim. Bir bardak daha çay icseydinIyi geceler hayirli sahurlar
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsinKızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun
Amin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yokturİnşallah en kısa zamanda pozitif olur canım.
Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyımYenilere başlamak için bitirdim ben de
Ramazanda iyi gidiyor tam zamanı canım sen de okumaya geç bir an önce.
Ben kaç gündür okuyamıyorum ya.. hem de kitap kulübündeyim kk'daAmin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yoktur
Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyım
Benim kiz da akşama iftar için mantı istedi yoğurdum yaptım.afiyet olsun canım
Enerji enerji enerji.Çaba sarf et tatlım...bu yaşam enerjisi koclarindan hep duyuyordum. Geçenlerde hani cü.....li bir hoca var ya o denk geldi o da söyleyince bu iş tamam dedim.
Gecmicek ama sağolCanım Rabbim gönlüne ferahlık aydınlık versin. Bu da geçer ya hu .....inan ki geçecek
Amin sağol@B O Z A canımmm rabbim yardımcın olsun sorunlar su gibi çözülsün tekrar gel kuzum bekliyoruz seni Allah’a emanet ol
Amin@B O Z A alintilarda gordum. Allah ferahlik versin
AminAllah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsin
Sağol
AminBenim kiz da akşama iftar için mantı istedi yoğurdum yaptım.afiyet olsun canım
Enerji enerji enerji.
@B O Z A rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?