Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman diyim o sıkıntılı sözcükleri ağzına fazla alma tatlım...bugün dünden daha iyiyim dersen gerçekten daha iyi oluyormuşsun. Evrenin işleyişi böyle. operim gül yüzünden.
Ablam benimmevrene ne mesaj yollayacağımi şaşırdım bu taktiği uygulamak için çaba sarf edicem
Canım sakin olmaya çalış. Cok gıcık bir hastalık ama geçiyor. Ben iyiyim spora başlayacağım şimdi. Teşekkür ederim.
Kolay gelsin prenses
Ben sana kıyamam bir an önce duzelmeni diliyorum
Amin canım

Ablam benimmevrene ne mesaj yollayacağımi şaşırdım bu taktiği uygulamak için çaba sarf edicem

Kolay gelsin prenses

Amin canım
Çaba sarf et tatlım...bu yaşam enerjisi koclarindan hep duyuyordum. Geçenlerde hani cü.....li bir hoca var ya o denk geldi o da söyleyince bu iş tamam dedim.

Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsin

İnşallah en kısa zamanda pozitif olur canım.
Amin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yoktur
Yenilere başlamak için bitirdim ben de
Ramazanda iyi gidiyor tam zamanı canım sen de okumaya geç bir an önce.
Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyım

Amin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yoktur

Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyım
Ben kaç gündür okuyamıyorum ya.. hem de kitap kulübündeyim kk'da

Diğer konu için Allah'ım hakkında hayırlısını versin dualarım seninle tatlı Saracım

Canım Rabbim gönlüne ferahlık aydınlık versin. Bu da geçer ya hu .....inan ki geçecek
Gecmicek ama sağol
@B O Z A canımmm rabbim yardımcın olsun sorunlar su gibi çözülsün tekrar gel kuzum bekliyoruz seni Allah’a emanet ol
Amin sağol
@B O Z A alintilarda gordum. Allah ferahlik versin
Amin
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsin
Amin
Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…