Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

P.tesi adımlarını paylaştın mı canmm?
Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazım Zipzip-

Eline sağlık ablacım, tarifine baktım terbiyeli ekşi bir çorba . Ben seviyorum ekşili çorbaları şimdiden afiyet olsun
Sağol şiracım sadece baharatı kaldı yağı filan onuda akşama yaparım,yarın söylerim nasıl olduğunu
Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazım Zipzip-
Çok geçmişler olsun.

Benim bugune corbam kaldi inşallah deneyecegim. Şimdiden eline sağlık,afiyet olsun abla
Çok sağol canım umarım güzel olur ilk defa denedim bunu.

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah

Sağol şiracım sadece baharatı kaldı yağı filan onuda akşama yaparım,yarın söylerim nasıl olduğunu

Çok geçmişler olsun.

Çok sağol canım umarım güzel olur ilk defa denedim bunu.
Ooo pişirmişsin bile ekşi seviyorsan bence bu çorbayı da seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…