- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Allah'ım Meksika dalgası buralara kadar ulaşmış
Ben çok utanıyorum
Güzel ve bir o kadar da tatlış annem, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım ben de seni
Günaydınnnn tatlışımmmGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımP.tesi adımlarını paylaştın mı canmm?
Keşke azcik yuruseydin canım ya 7869 hiç yakıştıramadımBende cok yuruyemedim
7869
Hedef 20 bin oluncaAz çok kavramlarımız uyuşmuyor kaptanım
Aaa çok geçmiş olsun canımPaylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Gecmis olsun canimPaylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Benim bugune corbam kaldi inşallah deneyecegim. Şimdiden eline sağlık,afiyet olsun ablaDünkü bahsettiğim çeşmi nigar çorbasını yapıuom bugün ocakta kaynıyor.
Aaa çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kızlarGecmis olsun canim
teşekkür ederim canım çok sağolBaşın sağolsun en kısa zamanda kucağına almanı canı yürekten isterim
geçmiş olsun canımPaylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Sağol şiracım sadece baharatı kaldı yağı filan onuda akşama yaparım,yarın söylerim nasıl olduğunuEline sağlık ablacım, tarifine baktım terbiyeli ekşi bir çorba . Ben seviyorum ekşili çorbalarışimdiden afiyet olsun
Çok geçmişler olsun.Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Çok sağol canım umarım güzel olur ilk defa denedim bunu.Benim bugune corbam kaldi inşallah deneyecegim. Şimdiden eline sağlık,afiyet olsun abla
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallahPaylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Rica ederim en kısa zamanda olsun inşallahteşekkür ederim canım çok sağol
geçmiş olsun canım
Ooo pişirmişsin bileSağol şiracım sadece baharatı kaldı yağı filan onuda akşama yaparım,yarın söylerim nasıl olduğunu
Çok geçmişler olsun.
Çok sağol canım umarım güzel olur ilk defa denedim bunu.
Seni gördük artık mutluyuz sen?
Kolay gelsin canımMarkete gidiyorum kizlar gelirim 1 saate
Yeşil olmadın mı kız sen .yuvarlanıp gidiyorum
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?