Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

DİKKAT DİKKAT UZAY GEMİSİ KAPTANI KELEŞ VE ASTRONOT EKİBİM

Yörüngeye inmeye 3 gün kaldı ona göre,sular içilecek,adımlar atılacak sağlıklı beslenilecek,yok efendim sinirlendim bitter gofrete nikahı bastım olmayacak
Gösterelim gücümüzü kırmızı ve mavi takıma haydi el ele verip şampiyon olalım varmıyız varızzzzzzzzz

Kendinin en iyi hali ol Chedarice @Ytmz Hedef60kgolmak L Lucia HanimKelesimiGetir

Welbutrinmi aldın bende onu içmiştim,birde ziban var ilaçolarak.
Kolay bir süreç olmayacak ben gene ara ara içiyorum .
Benimde

Welbutrinmi aldın bende onu içmiştim,birde ziban var ilaçolarak.
Kolay bir süreç olmayacak ben gene ara ara içiyorum .

Benimde
Zyban istedim. Bu sefer kliniğe de gitmedim, baya para verince kıymetli olur diye bir dünya para veriyorum. Ama arada içilmese daha iyi olmaz mı? Tiryakiye yetinmek zor oluyor. Bende hamileliğimde ve emzirirken içmeyip sonra ‘kontrollü içici’ olmaya karar vermiştim güya, ama olmuyor işte.

Iyi geceler canım, bugün gecikmişsin
Biraz öyle oldu canım
Canım başın sağolsun öbür dünyada en büyük şefaatçin olacak ..
Sağol canım inşallah
Ah canım benim.. Bu mesajını görünce nasıl üzüldüm anlatamam.. çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip eder.. ❤
Amin canım inşallah

En son fiatı arrtı diye biliyorum onun.
Keşke içmesem gene ne güzel gidiyordum,rahmetli annemin ev konusu gündeme gelince başladım.
Bu arada mr için çıkarttığım piercingi taktırmaya gittim, bir de helix deldirip geldim. 35ten sonra bana bir haller oldu
Ne güzel işte bende burnuma istiyorum piercing çelik istiyorum onuda.,
Bir arada saçlarımı pembe yada maviye boyayım diyordum kızım napıyon sen dedi kaldı

Başın sağolsun en kısa zamanda kucağına almanı canı yürekten isterim

Dünkü bahsettiğim çeşmi nigar çorbasını yapıuom bugün ocakta kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…