- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Welbutrinmi aldın bende onu içmiştim,birde ziban var ilaçolarak.Hayatımda radikal kararlar aldığım bir dönemdeyim. 2 gündür eczanelerde sigara bırakmaya yardımcı ilaç arayışındayım, depolarda bile yok diyorlardı. Buldum bir eczanede, verdim 2 kutu sipariş. Bu konuda da desteğe ihtiyacım olabilir. Çekeceksiniz artık bir süre
BenimdeEn sevdiğim
Zyban istedim. Bu sefer kliniğe de gitmedim, baya para verince kıymetli olur diye bir dünya para veriyorum. Ama arada içilmese daha iyi olmaz mı? Tiryakiye yetinmek zor oluyor. Bende hamileliğimde ve emzirirken içmeyip sonra ‘kontrollü içici’ olmaya karar vermiştim güya, ama olmuyor işte.Welbutrinmi aldın bende onu içmiştim,birde ziban var ilaçolarak.
Kolay bir süreç olmayacak ben gene ara ara içiyorum .
Benimde
Biraz öyle oldu canımIyi geceler canım, bugün gecikmişsin
Sağol canım inşallahCanım başın sağolsunöbür dünyada en büyük şefaatçin olacak ..
Amin canım inşallahAh canım benim.. Bu mesajını görünce nasıl üzüldüm anlatamam.. çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip eder.. ❤
En son fiatı arrtı diye biliyorum onun.Zyban istedim. Bu sefer kliniğe de gitmedim, baya para verince kıymetli olur diye bir dünya para veriyorum. Ama arada içilmese daha iyi olmaz mı? Tiryakiye yetinmek zor oluyor. Bende hamileliğimde ve emzirirken içmeyip sonra ‘kontrollü içici’ olmaya karar vermiştim güya, ama olmuyor işte.
Ne güzel işte bende burnuma istiyorum piercing çelik istiyorum onuda.,Bu arada mr için çıkarttığım piercingi taktırmaya gittim, bir de helix deldirip geldim. 35ten sonra bana bir haller oldu
İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir
Dünkü bahsettiğim çeşmi nigar çorbasını yapıuom bugün ocakta kaynıyor.Ben çorbanın her türlüsünü çok severim abla. Ama eşim de sadece mercimek çorbası sever. Diğer çorbaları zorla içiyormuş gibi geliyor . Bir keresinde düğün çorbası yapmıştım, kimse içmedi, ben hepsini bayıla bayıla içtimekşi ekşi ne güzel gitmişti valla
GümnaydınlarrrrrrrrrGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canim ❤Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Eline sağlık ablacım, tarifine baktım terbiyeli ekşi bir çorba . Ben seviyorum ekşili çorbalarıDünkü bahsettiğim çeşmi nigar çorbasını yapıuom bugün ocakta kaynıyor.
Merhaba canim❤Merhaba canlar, internet kötüydü bu saate kadar. Neyse ki düzeldi de rahat rahat giriş yapabiliyorum
Az çok kavramlarımız uyuşmuyor kaptanımBende cok yuruyemedim
7869
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?