- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Günaydınlar kuzumGünaydın ablacim
Günaydınlar kaptanımGunaydin
Günaydın canım.
Sağol kuzum,aralarda çok sıvı tüketiyorum onlarıda yazmıyorum çayı meyve suyu filan.Afiyet olsun ablacim
Salı günü patron çıldırdı
Kesin bir şey daraltilacakTerziye gidip gelecem hemen ..
Hangi diziGünaydınlar hanımlar geç kaldım bugün dizim vardı onu seyrettim şimdi
Allah'ım Meksika dalgası buralara kadar ulaşmışElhan elhoşummmm canımmmm iyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışız seni
Yeni yaşında ve tüm hayatından Sağlık mutluluk huzur hep seninle olsun canım
Sorma hocam resmen yarış yaptık.Salı günü patron çıldırdı
Yokkk değil,daralacak çok pantolan varda sonrası artıkKesin bir şey daraltilacak
Üç kız kardeş dün vardı camdaki kızı izleyince o bugüne kalıyor hocamHangi dizi
Mesleğim sağ olsun, bir de çocuğu bırakma alma temposu eklenince en hareketsiz anımda 10.000 oluyor canım. Yoğun zamanlarda 14.000-15.000 oluyor. 21.000 istisnaydı, hastaneye 2 kere gidip geldim gün içinde, kaybettiğim kağıdı aradım, piercingci aradım saatlerce, bir de 12 ye kadar uyumayınca evde eksik kalan işleri yapayım derken kendi rekorumu kırmış oldum.Adım sayılarin çok iyi canımözellikle yürüyüş mü yapıyorsun
En sevdiğimPijama partisimiii
Sen yeterki bırak canim destek oluruz her zamanHayatımda radikal kararlar aldığım bir dönemdeyim. 2 gündür eczanelerde sigara bırakmaya yardımcı ilaç arayışındayım, depolarda bile yok diyorlardı. Buldum bir eczanede, verdim 2 kutu sipariş. Bu konuda da desteğe ihtiyacım olabilir. Çekeceksiniz artık bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?