79 u görsem devamı sonra gelir kaptanımKurban Bayramı 75 olsan harika olur.
Bak ben daralttirmaya verdim 9 tane pantolonu sende bol geldigini bile goreceksin. Annemde hâla diyorki çokta dar yaptırma belki kg alırsın tekrarİnşallah kaptanım, çok istiyorum
Doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum artık, düğmesi de kapanıyor . Şimdilik tayt gibi oluyorlar ama biraz daha zayıflarsam pantolon gibi duracaklar üzerimde
Bu yil psikolojik olarak sikintilar yaşanınca tikandim kaldim. Cok şükür ki geçen sene atmisim buyuk miktar kilomu sagol ablaSüper bir kilo vermişsin şimdiye kadar bravo sana .
Her şeyin başı stres zaten o olmazsa gayet iyi olacağızda.Bu yil psikolojik olarak sikintilar yaşanınca tikandim kaldim. Cok şükür ki geçen sene atmisim buyuk miktar kilomu sagol abla
Valla 93 kiloya boy da fayda etmiyor
Benim de bacaklarım kalın
Yavaş yavaş gidiyor o yağlar,ben bile ölçüm yatım obez çıkıyorum belim kalın biraz ondan .Yarin diyetisyen randevusu varmis oh oh yandaninşallah yağ ölçüm cihazi vardir da şöyle tokat gibi çarpar suratima yağ oranim
Tabi, kutusu 460 lira. Artmış ama hiç gözüm görmüyor. Bu sefer niyetliyim bakalım.En son fiatı arrtı diye biliyorum onun.
Keşke içmesem gene ne güzel gidiyordum,rahmetli annemin ev konusu gündeme gelince başladım.
Ne güzel işte bende burnuma istiyorum piercing çelik istiyorum onuda.,
Bir arada saçlarımı pembe yada maviye boyayım diyordum kızım napıyon sen dedi kaldı
Bendede bel kalın zayıfken iyiydi geneBenim de bacaklarım kalın
Yok artik abla. Onlarda bizi iyice sifir beden istiyor herhalde. Benim gayem 42 beden bol gelsin yeterYavaş yavaş gidiyor o yağlar,ben bile ölçüm yatım obez çıkıyorum belim kalın biraz ondan .
Sana annen diyor. Bana da eşimBak ben daralttirmaya verdim 9 tane pantolonu sende bol geldigini bile goreceksin. Annemde hâla diyorki çokta dar yaptırma belki kg alırsın tekrar
Ben 93e geldigimde kendimi süzülmüş hissediyodum ahahahValla 93 kiloya boy da fayda etmiyor
Abla senin kilona nasıl bir bel olabilir düşünemedim şimdiBendede bel kalın zayıfken iyiydi gene
Selam hoş geldin ne güzel manzara öyleSelâm kızlar. Bugünden bir manzara
Diğerine göre daha iyiymiş kullan bakalım umarım faydasını görüp bırakırsın hemen.Tabi, kutusu 460 lira. Artmış ama hiç gözüm görmüyor. Bu sefer niyetliyim bakalım.
Yüzdeki delikler kapanmıyor, üniversite zamanından kalan piercing izlerim var. Birde burun iltihaplanmaya çok müsaitmiş gibi hissettiğim için hiç düşünmedim ama kulak öyle mi
Eşim aksine hep büyük alma der. Ama ben kendimde dar giymeyi sevmiyorum tesetturluyum. 42 beden bol gelsin yetecek bana. Pantolonlarda 44 olcakmis sanirim baldira kadar daraltcak bacaklari pacalari daraltmicak. Neye benzeyecekler merak ediyorumSana annen diyor. Bana da eşim
En nefret ettiğim şey bu zaten. Çantamda saç parfümüyle dolaşıyorum düşün. Daha sağlıklı olmak için gelmiştim buraya zaten. Sigarayı bırakmak bu yolda atılan en güzel adım olacakHallederiz canım sigarayı bırakmanı gönülden destekliyorum
Saçların, kıyafetlerin artık sigara kokmasın cicikuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?