Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah kaptanım, çok istiyorum
Doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum artık, düğmesi de kapanıyor . Şimdilik tayt gibi oluyorlar ama biraz daha zayıflarsam pantolon gibi duracaklar üzerimde
Bak ben daralttirmaya verdim 9 tane pantolonu sende bol geldigini bile goreceksin. Annemde hâla diyorki çokta dar yaptırma belki kg alırsın tekrar

Tabi, kutusu 460 lira. Artmış ama hiç gözüm görmüyor. Bu sefer niyetliyim bakalım.
Yüzdeki delikler kapanmıyor, üniversite zamanından kalan piercing izlerim var. Birde burun iltihaplanmaya çok müsaitmiş gibi hissettiğim için hiç düşünmedim ama kulak öyle mi

Selâm kızlar. Bugünden bir manzara
Selam hoş geldin ne güzel manzara öyle
Diğerine göre daha iyiymiş kullan bakalım umarım faydasını görüp bırakırsın hemen.
Kulakta bende 3 tane delik vardı,kıkırdak mahvetti çıkardım küpeyi sonra kullanamadım ağrı yaptı.
Burunda seviyoum bende .

Sana annen diyor. Bana da eşim
Eşim aksine hep büyük alma der. Ama ben kendimde dar giymeyi sevmiyorum tesetturluyum. 42 beden bol gelsin yetecek bana. Pantolonlarda 44 olcakmis sanirim baldira kadar daraltcak bacaklari pacalari daraltmicak. Neye benzeyecekler merak ediyorum

Hallederiz canım sigarayı bırakmanı gönülden destekliyorum
Saçların, kıyafetlerin artık sigara kokmasın cicikuşum
En nefret ettiğim şey bu zaten. Çantamda saç parfümüyle dolaşıyorum düşün. Daha sağlıklı olmak için gelmiştim buraya zaten. Sigarayı bırakmak bu yolda atılan en güzel adım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…