Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tragus dediğinde güzel yastıklada teması yokmuş iyiymiş.
Normalde gümüşte kullanamam hiç hemen kaşınır kulaklar.

Canlı canlı deliyor yanii
Aynen benimde gümüş ve altın dışında herşeye alerjim var. O nedenle 1 hafta sonra çıkartıyorum çelik diye taktıkları şeyi, gümüş piercing takıyorum.

Kuzum aslında derdim her boş anımı kuşatması. En ufak bir boşluk bulduğumda onunla doldurmak ihtiyacından hoşlanmamaya başladım. Buna fırsat bulduğum o 10 dkya düşünmeyi, sakinleşmeyi, kendime kalmayı da sıkıştırdığım için aralarında bağ kurduğumu farkettim. Sanki sigara içmesem kendimi dinleyecek fırsatım yokmuş gibi… Bağımlı olduğumu kabullendiğim bir andayım yani ve bu çok sinir bozucu birşey. Hayır, keyif aldığım ve beni mutlu ettiğini düşündüğüm için içmiyorum, içmediğimde strese girdiğim ve gereksiz anlamlar yüklediğim için iyi birşey yaptığımı düşünmeye kendimi zorladığım için içiyorum. Poff. Allah kurtarsın diyesim geldi kendime

Cok ciddi şeyler yasamadim cok şükür.ama seker tansiyon kalp hepsi ailemde vardi. Bana kalan skolyoz oldu işte. İnşallah ileride pilatese yada yüzmeye başlarsam o da hafifler belki
Allah esirgesin canım. Allah yavrularına bağışlasın seni

Çok ilginç

Afiyet olsun.

Geçmiş olsun.

Afiyet olsun canim.

Günaydın kaptanim..

Günaydın kayıp balık.

İyi geceler.

Günaydın

Günaydın canım.

Günaydın.
Kayıp mı dün annemdeydim
Yorulmışum Çok
Eve gidince direk yattım
Bugün 7385 adımdayim az ya bu saate kadar

Geçmişte neler başardığına bak , bir de buna. Sigarayı bırakmayı da başarırsın inanıyorum ben sana

Hoş bulduk sağol

Ben hep nefretle içtim. Hala benim gibi koku takıntılı bir hatun nasılsın yıllarca sigara içti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…