- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
AynenTragus dediğinde güzel yastıklada teması yokmuş iyiymiş.
Normalde gümüşte kullanamam hiç hemen kaşınır kulaklar.
Canlı canlı deliyor yanii
Kuzum aslında derdim her boş anımı kuşatması. En ufak bir boşluk bulduğumda onunla doldurmak ihtiyacından hoşlanmamaya başladım. Buna fırsat bulduğum o 10 dkya düşünmeyi, sakinleşmeyi, kendime kalmayı da sıkıştırdığım için aralarında bağ kurduğumu farkettim. Sanki sigara içmesem kendimi dinleyecek fırsatım yokmuş gibi… Bağımlı olduğumu kabullendiğim bir andayım yani ve bu çok sinir bozucu birşey. Hayır, keyif aldığım ve beni mutlu ettiğini düşündüğüm için içmiyorum, içmediğimde strese girdiğim ve gereksiz anlamlar yüklediğim için iyi birşey yaptığımı düşünmeye kendimi zorladığım için içiyorum. Poff. Allah kurtarsın diyesim geldi kendimeSenelerce severek içtim sigarayı. Ama işte bırakman gerektiği zamanı anlıyorsun. Bırakırsan ne ala, yoksa nefret ede ede içiyorsun. Bir iki ay zorluk yaşarsın, sonrası sağlıklı bir hayat.
Şöyle düşün gece sigaran bittiğinde market market dolaşmak ya da paket paket sigara alma derdin yok. Yanında çakmak taşımak zorunda değilsin. Bunlar özgürlük aslında
Allah esirgesin canım. Allah yavrularına bağışlasın seniCok ciddi şeyler yasamadim cok şükür.ama seker tansiyon kalp hepsi ailemde vardi. Bana kalan skolyoz oldu işte. İnşallah ileride pilatese yada yüzmeye başlarsam o da hafifler belki
Kayıp mıÇok ilginç
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun.
Afiyet olsun canim.
Günaydın kaptanim..
Günaydın kayıp balık.
İyi geceler.
Günaydın
Günaydın canım.
Günaydın.
Geçmişte neler başardığına bak , bir de buna. Sigarayı bırakmayı da başarırsın inanıyorum ben sanaKuzum aslında derdim her boş anımı kuşatması. En ufak bir boşluk bulduğumda onunla doldurmak ihtiyacından hoşlanmamaya başladım. Buna fırsat bulduğum o 10 dkya düşünmeyi, sakinleşmeyi, kendime kalmayı da sıkıştırdığım için aralarında bağ kurduğumu farkettim. Sanki sigara içmesem kendimi dinleyecek fırsatım yokmuş gibi… Bağımlı olduğumu kabullendiğim bir andayım yani ve bu çok sinir bozucu birşey. Hayır, keyif aldığım ve beni mutlu ettiğini düşündüğüm için içmiyorum, içmediğimde strese girdiğim ve gereksiz anlamlar yüklediğim için iyi birşey yaptığımı düşünmeye kendimi zorladığım için içiyorum. Poff. Allah kurtarsın diyesim geldi kendime
Hoş bulduk sağolSelam hoş geldin ne güzel manzara öyle
Diğerine göre daha iyiymiş kullan bakalım umarım faydasını görüp bırakırsın hemen.
Kulakta bende 3 tane delik vardı,kıkırdak mahvetti çıkardım küpeyi sonra kullanamadım ağrı yaptı.
Burunda seviyoum bende .
Aynıyız işte hatta ben daha şişko çıkmışım. Göbekleri yarıştırirmisiz. Maşallah bize.
Benim artık değil. Senin de olmayacak.Benim de bacaklarım kalın
Ben hep nefretle içtim. Hala benim gibi koku takıntılı bir hatun nasılsın yıllarca sigara içti.Senelerce severek içtim sigarayı. Ama işte bırakman gerektiği zamanı anlıyorsun. Bırakırsan ne ala, yoksa nefret ede ede içiyorsun. Bir iki ay zorluk yaşarsın, sonrası sağlıklı bir hayat.
Şöyle düşün gece sigaran bittiğinde market market dolaşmak ya da paket paket sigara alma derdin yok. Yanında çakmak taşımak zorunda değilsin. Bunlar özgürlük aslında
Allah korusun.Bak ben daralttirmaya verdim 9 tane pantolonu sende bol geldigini bile goreceksin. Annemde hâla diyorki çokta dar yaptırma belki kg alırsın tekrar
Bıraktın demi sen deBen hep nefretle içtim. Hala benim gibi koku takıntılı bir hatun nasılsın yıllarca sigara içti.
Veledi yürütseydin birazDünkü bahsettiğim çeşmi nigar çorbasını yapıuom bugün ocakta kaynıyor.
7751Bende cok yuruyemedim
7869
Geçmiş olsun canımPaylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Çelik daha iyi değilmi peki.Aynenbenimde gümüş ve altın dışında herşeye alerjim var. O nedenle 1 hafta sonra çıkartıyorum çelik diye taktıkları şeyi, gümüş piercing takıyorum.
Hoş bulduk sağol
Anlamadım neyi yürütecem.Veledi yürütseydin biraz
amin canım sağolasın ne güzel dua etmişsin Allahım kabul etsin inşallahsara_28 kuzum Rabbim sana hayırlı, sağlıklı, akıllı fikirli,eli yüzü ayağı düzgün, güzel kalpli evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?