Sanki adriana limayız,normali 20-25 filanmış yağ oranı olarak.Yok artik abla. Onlarda bizi iyice sifir beden istiyor herhalde. Benim gayem 42 beden bol gelsin yeter
Maşallah kuzum, yarı kilon gitmişBoy kisalinca 2den 3. Derece obez oluverdim aman yarabbim ben neymişim
Hangisiii senn
Acımadımı kıkırdaktan delince,diğeri gene etli bölgede.
Ben tragusu da helixi de spreysiz deldirdim. Yan yatarım o yüzden kulaklar benimde kabusumdu ama tragus yastığa temas etmiyor, içerde kalıyor o nedenle tertemiz ve çok çabuk iyileşti. Bugün helixi deldirirken de arkası düz olan bir bar tercih ettim. Top olsaydı zor olurdu, düz olunca kolay olacağını düşünüyorum. Bir de gümüş piercing kullanıyorum ben. O da iyileşmesine daha doğrusu yara olmamasına yardımcı oluyor.Selam hoş geldin ne güzel manzara öyle
Diğerine göre daha iyiymiş kullan bakalım umarım faydasını görüp bırakırsın hemen.
Kulakta bende 3 tane delik vardı,kıkırdak mahvetti çıkardım küpeyi sonra kullanamadım ağrı yaptı.
Burunda seviyoum bende .
Şahane bir değişim , maşallah sanaBu diyete başlamadan once. 2020 Eylül ayı...
Cok ciddi şeyler yasamadim cok şükür.ama seker tansiyon kalp hepsi ailemde vardi. Bana kalan skolyoz oldu işte. İnşallah ileride pilatese yada yüzmeye başlarsam o da hafifler belkiMaşallah kuzum, yarı kilon gitmişAllahtan ciddi sağlık problemleri yaşamasan 45,5 tan 27 ye inmiş vki
OrtadakiHangisiii senn
Koltuğu kapliyomuşumŞahane bir değişim , maşallah sana
Spreyler dokuya zarar verdiği için uyuşturmuyorum ben. Kan alırken şırında ne kadar acıtıyorsa o kadar acıyorHangisiii senn
Sende eminim çok güzel oldun benden once 60lari gordunuz Meryem ablayla tebrik ediyorum ikinizideÇok iyi kilo vermişsin
Eriyor da yine de incecik olmuyo, kol çalışmak lazım
Benim eski kollara bakarak incecik şuanÇok iyi kilo vermişsin
Eriyor da yine de incecik olmuyo, kol çalışmak lazım
Teşekkür ederim canımSende eminim çok güzel oldun benden once 60lari gordunuz Meryem ablayla tebrik ediyorum ikinizide
Tragus dediğinde güzel yastıklada teması yokmuş iyiymiş.Ben tragusu da helixi de spreysiz deldirdim. Yan yatarım o yüzden kulaklar benimde kabusumdu ama tragus yastığa temas etmiyor, içerde kalıyor o nedenle tertemiz ve çok çabuk iyileşti. Bugün helixi deldirirken de arkası düz olan bir bar tercih ettim. Top olsaydı zor olurdu, düz olunca kolay olacağını düşünüyorum. Bir de gümüş piercing kullanıyorum ben. O da iyileşmesine daha doğrusu yara olmamasına yardımcı oluyor.
İyi kilo vermişsin sende bravo sanada.Ortadaki
Spreyler dokuya zarar verdiği için uyuşturmuyorum ben. Kan alırken şırında ne kadar acıtıyorsa o kadar acıyor
Senelerce severek içtim sigarayı. Ama işte bırakman gerektiği zamanı anlıyorsun. Bırakırsan ne ala, yoksa nefret ede ede içiyorsun. Bir iki ay zorluk yaşarsın, sonrası sağlıklı bir hayat.En nefret ettiğim şey bu zaten. Çantamda saç parfümüyle dolaşıyorum düşün. Daha sağlıklı olmak için gelmiştim buraya zaten. Sigarayı bırakmak bu yolda atılan en güzel adım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?