Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok artik abla. Onlarda bizi iyice sifir beden istiyor herhalde. Benim gayem 42 beden bol gelsin yeter
Sanki adriana limayız,normali 20-25 filanmış yağ oranı olarak.
36 şu anda pantolon ölçüm,38 bol gelmeye başladı düşüyor torba gibi oldu arka kısımları.

Ben tragusu da helixi de spreysiz deldirdim. Yan yatarım o yüzden kulaklar benimde kabusumdu ama tragus yastığa temas etmiyor, içerde kalıyor o nedenle tertemiz ve çok çabuk iyileşti. Bugün helixi deldirirken de arkası düz olan bir bar tercih ettim. Top olsaydı zor olurdu, düz olunca kolay olacağını düşünüyorum. Bir de gümüş piercing kullanıyorum ben. O da iyileşmesine daha doğrusu yara olmamasına yardımcı oluyor.

Maşallah kuzum, yarı kilon gitmiş Allahtan ciddi sağlık problemleri yaşamasan 45,5 tan 27 ye inmiş vki
Cok ciddi şeyler yasamadim cok şükür.ama seker tansiyon kalp hepsi ailemde vardi. Bana kalan skolyoz oldu işte. İnşallah ileride pilatese yada yüzmeye başlarsam o da hafifler belki

Tragus dediğinde güzel yastıklada teması yokmuş iyiymiş.
Normalde gümüşte kullanamam hiç hemen kaşınır kulaklar.

İyi kilo vermişsin sende bravo sanada.
Spreyler dokuya zarar verdiği için uyuşturmuyorum ben. Kan alırken şırında ne kadar acıtıyorsa o kadar acıyor

Canlı canlı deliyor yanii

En nefret ettiğim şey bu zaten. Çantamda saç parfümüyle dolaşıyorum düşün. Daha sağlıklı olmak için gelmiştim buraya zaten. Sigarayı bırakmak bu yolda atılan en güzel adım olacak
Senelerce severek içtim sigarayı. Ama işte bırakman gerektiği zamanı anlıyorsun. Bırakırsan ne ala, yoksa nefret ede ede içiyorsun. Bir iki ay zorluk yaşarsın, sonrası sağlıklı bir hayat.
Şöyle düşün gece sigaran bittiğinde market market dolaşmak ya da paket paket sigara alma derdin yok. Yanında çakmak taşımak zorunda değilsin. Bunlar özgürlük aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…