- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Brokoliyi portakal suyuyla yapıyorum çok güzel oluyor oneririmResmen 2 tabak haşlanmış brokoli yedim saldırmamak için
En azından daha az zahmetli, denenebilirBrokoliyi portakal suyuyla yapıyorum çok güzel oluyor oneririm
aynen. davul gibi oldum. regl öncesi + 16 nisan da dolunayBen de geldim. Karnım şişti.
Afiyet olsun canim ❤Ben yeme işini bitirdim, yazıyorum hemen.
Sabah 10.00
1 avokado, 1 kk peynir,
1 dilim tb ekmeği.
Öğlen 13.30
3 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt ile lapa.
Akşam 18.00
2 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli,
1 porsiyon tavuk ızgara.
Şu an yarım çay bardağı süt eklenmiş kahve içiyorum.
Su:3 lt ye tamamlayacağım.Cordelia dolunaydagel Zipzip-
Kolay gelsin kaptanimgecmise gidiyorum.
AhahaYok yav şaka yapıyorlar, bunu diyen kişiler benden zayıf deyil
Niyeki canım geçmiş olsunAma sabahtan beri heryerim şiş
Bu saat oldu hâlâ inmedi
Ohhhh mis iyi eğlenceler canımCanim masterfit arkadaşlarım alintilarimi aldım müsait bir zamanda hemen yazacağım. Yarın abimlere iftara davetliyiz onlar için şekerpare yapasim geldi Hamuru yoğurdum. Onu halledeyim iftardan önce. Eşim de yemeğe götürecek akşamaBugün benim günüm partimiz de var bugün
Tövbe tövbe ne diyeyim bilemedimYok komşu
Eş tarafı ben zayıfken karnının kurdu kendi kendini yiyor derdi.
Sırf bana da deyil, kaynım ve Görümcem de zayıftı onlarada aynısını diyorlardı.
O zamanlar çok dua ettim, Allah ım ben fesat deyilim kilo alıyım da sesleri kesilsin derdim.
Kilo aldım sustular
Hmmm brokoliyi çok severim bu denemeye değerBrokoliyi portakal suyuyla yapıyorum çok güzel oluyor oneririm
İftarSahur
1 buçuk kase iftarda yaptığım mantılı çorba
3 yk kadar tavuk salatası yine iftardan kalan
1 muz
1 ceviz
1 hurma
1 kare çikolata.
O zaman tarif vereyim :) gaza geldim bugün yaptım. Zeytinyağında havuç ve brokoliyi biraz cevireceksin. Biraz sarımsak ekleyeceksinEn azından daha az zahmetli, denenebilir
Afiyet olsun canimİftar
1 kase mercimek çorbası
Hazır döner ( paketli ürün airfryer da kızarttım)
Közlenmiş biber
5 fındık
Bugün bittim kızlar
Bütün koltuklarımı sildim evi tamamen süpürüp sildim bittim
Eşim bitirdikten sonra diyor ki yıkamacı çagıracaktık hani
Neyse sakinim
Zipzip- sidelya HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Kefirli chia tohumlu çiğ fındıklı kuru kayısılı tarçınlı zerdeçallı smothie
Öğle
Üç sıkım çiğ köfte
Dört kaşık mercimek çorbası
Yarım lavaş
Akşam
Beş tane suda haşlanmış içli köfte
Bie bardak kefir
İki dilim ekmek
Su 3.5 litre spor 45 dakika leslie ve 8236 adım
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3047475
Tatlım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
Ben sadece portakal suyu sanmıştım yahuO zaman tarif vereyim :) gaza geldim bugün yaptım. Zeytinyağında havuç ve brokoliyi biraz cevireceksin. Biraz sarımsak ekleyeceksin
Sonra bir portakal suyu yarım limon suyu ile pisireceksin. Soğuyunca biraz daha sarımsak ve susam atabilirsin. Afiyet olsun :)
Umarım seversin , arkadaşlara yaptım , çok sevdilerBen sadece portakal suyu sanmıştım yahukaydediyorum, senin ve 60kiloyum un hatrına yapacağım yarın, malzemeler var evde
canım çok geçmiş olsun.Paylasmadim cnm gün içinde atarım bu arada boğaz ve kulak iltihabı oldum. Üzülerek bildirimlerde bulunamayacagim. Rapor aldım yürüyüşte yapamayacağım dinlenmem lazımZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?