regl tarihini unutmuşum. 3 gündür iftarı zor ediyorum. iftardan sonra zaten çekirdek falanla takviye ediyorum. dedim bir bakayım regl ne zaman. neden iştahım bu kadar açık. meğer birkaç gün kalmışO bir kaç gün cok fena oluyo zaten bende hâla asabiyet geçmedi
Amin. Ben de çok açım. Bademli çikolata da aldım . İki gün yemek yokÇocuğum pizza istedi, yapıyorum. Allah irademe güç kuvvet versin
Mercimek çorbasıakşama ne yemek var kızlar? biz de balık ve salata var.
ayy hepsinden istiyorumMercimek çorbası
Fırında tavuk ve patates
Salata
Tatli yok
Bende haşlanmış ağaç ve tavuk ızgara vardı. Allah günah yazmasın zerre sevmiyorum şu brokoliyiakşama ne yemek var kızlar? biz de balık ve salata var.
Bende bir kere denedim sonra yemedimBende haşlanmış ağaç ve tavuk ızgara vardı. Allah günah yazmasın zerre sevmiyorum şu brokoliyi
Geçmişte kaldı o günler. Sağlığımiz için fit olmak için masterfitttttt.Yok omuzlar ve kollarda çok fenaydi burda net çıkmamış
Yogurtlusunu cok cok sevmiyordum bende ama bu kış bir iki kez salatasını yaptim ekşili hoşuma gitmiştiBende bir kere denedim sonra yemedim
Çorba ve salata ton balıklı olabilir henüz karar vermedim.akşama ne yemek var kızlar? biz de balık ve salata var.
İnşallah geçmişte kalsın. Şuan cevremde gordugum tum kilolu insanlar için uzuluyorum mesela, empati yapabiliyorumGeçmişte kaldı o günler. Sağlığımiz için fitnolmak için masterfitttttt.
kız niye sevmiyorsun çok güzel olur brokoli. sarımsaklı limonlu sosla harika. ya da haşla. içine havuç rendesi koy tabi havuçlar hafif sotelenecek. üzerine sarımsaklı yoğurt. son dönem favorim buBende haşlanmış ağaç ve tavuk ızgara vardı. Allah günah yazmasın zerre sevmiyorum şu brokoliyi
Bende çocuk seviyor diye sürekli hazırda haşlanmış brokoli bulunduruyorum. Açlıktan gözüm dönmesin diye beklemek istemediğimden yedim. Şimdi dolabı sebze yemeğiyle dolduruyorum ki bir daha mecbur kalmayımBende bir kere denedim sonra yemedim
Ya ben karnabaharcıyım. Varya, çiğ bile yerim onu ama şişiriyor beni, hiç iyi gelmiyor. Brokoli çalı gibi geliyor ağzıma. Çocuğa yaptığım için özellikle 15 dkdan fazla haşlamamaya çalışıyorum, böyle katır kutur kuru bişey. Sarımsaklı yoğurtla yedim ama o bile kurtarmadıkız niye sevmiyorsun çok güzel olur brokoli. sarımsaklı limonlu sosla harika. ya da haşla. içine havuç rendesi koy tabi havuçlar hafif sotelenecek. üzerine sarımsaklı yoğurt. son dönem favorim bu
bu haliyle sevmeyebilirsin. salata tarifiyle ye canım. limonlu sarımsaklının içine avokado da ekliyorum ben.Ya ben karnabaharcıyım. Varya, çiğ bile yerim onu ama şişiriyor beni, hiç iyi gelmiyor. Brokoli çalı gibi geliyor ağzıma. Çocuğa yaptığım için özellikle 15 dkdan fazla haşlamamaya çalışıyorum, böyle katır kutur kuru bişey. Sarımsaklı yoğurtla yedim ama o bile kurtarmadıçok sağlıklı tabi, ona diyecek lafım yok
AmaanŞaka yapacak muhabbetin olan birileridir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?