Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O bir kaç gün cok fena oluyo zaten bende hâla asabiyet geçmedi
regl tarihini unutmuşum. 3 gündür iftarı zor ediyorum. iftardan sonra zaten çekirdek falanla takviye ediyorum. dedim bir bakayım regl ne zaman. neden iştahım bu kadar açık. meğer birkaç gün kalmış

Bende haşlanmış ağaç ve tavuk ızgara vardı. Allah günah yazmasın zerre sevmiyorum şu brokoliyi
kız niye sevmiyorsun çok güzel olur brokoli. sarımsaklı limonlu sosla harika. ya da haşla. içine havuç rendesi koy tabi havuçlar hafif sotelenecek. üzerine sarımsaklı yoğurt. son dönem favorim bu

kız niye sevmiyorsun çok güzel olur brokoli. sarımsaklı limonlu sosla harika. ya da haşla. içine havuç rendesi koy tabi havuçlar hafif sotelenecek. üzerine sarımsaklı yoğurt. son dönem favorim bu
Ya ben karnabaharcıyım. Varya, çiğ bile yerim onu ama şişiriyor beni, hiç iyi gelmiyor. Brokoli çalı gibi geliyor ağzıma. Çocuğa yaptığım için özellikle 15 dkdan fazla haşlamamaya çalışıyorum, böyle katır kutur kuru bişey. Sarımsaklı yoğurtla yedim ama o bile kurtarmadı çok sağlıklı tabi, ona diyecek lafım yok

bu haliyle sevmeyebilirsin. salata tarifiyle ye canım. limonlu sarımsaklının içine avokado da ekliyorum ben.

Şaka yapacak muhabbetin olan birileridir inşallah.
Amaan
Kim ne derse desin ben hepsini şakaya vurmuşum, seneler sonra bazen aklıma gelir de yav bu kişi burda bana laf çakmış aslında derim, gelmiş geçmiş, lafı çakan çakdığını yaşamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…