Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynı durumdayım regl öncesini hiç sevmiyorum. Reglden kötü oluyorum. Bugün çok duygusalım

Neyse Afiyet olsun sana. su ic geçsin inşallah.

14 Nisan
Sabah 2 krep 1 dilim peynir 1ck reçel 1 kahve 1 muz
Öğle 1 yumurta çeyrek yufka yeşillik 1sb portakal suyu
Akşam karışık kızartma sarımsaklı yoğurt 1 parça pide bol salata
2.5 litre su
Zipzip-
Kilo bildirimimi sabah yapacağım canim. Bu hafta takımlarda olmak istemiyorum düzen oturtunca sarı takima katılırım inşallah

Bende yazayım kurtulayım,

Sabah 10.00
1 Ankara simidi

Öğlen 12.00
Öğün yerine geçen shake

Öğleden sonra 14.00-16.00 arası
Çocuğa çocuk menüsü söyledim yanına bir de soğan halkası, ondan kalanları yedim,
Yarım çocuk boy tavuk burger,
Çocuk boy patates kızartması,
6 tane soğan halkası.

Su:2 lt oldu maalesef, biraz zorlayacağım.
Cordelia Zipzip- dolunaydagel

Afiyet olsun canim❤
Tamam canim sen bir hamilelige alis sonrasında aliriz takimlara

Biliyor musun samsung health ve bunu kullanıyorum
Burdaki adimlarim daha az nedenini cozemedim
Evet ya uygulamadan uygulamaya fark ediyor nedenini çözemedim ben . Yürü be İstanbul diye bı uygulama vardı . Hele onda adım sayım yarı yariya azdı

Afiyet olsun canim ❤

Az olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.
Ankara simidi nedir

Afiyet olsun canım. Oruç tutarken zorlanıyor musun?
Canım ara tatilde hep yattım diyebilirim.Uyku halı bı gün geçse diğer gün bastırıyor.Yata yata tuttuğum için oruç zorlamıyor ama iftardan sahura duruyor midemdekiler.Normalde çok erken bitirdim yemeyi,geç saat olmasi zorluyor muhtemelen mideyi ama seneye Allah nasip ederse emzirirken tutmak daha zor.Simdi tutabildigim kadar tutmaya calisiyorum

minerva1988 canım 8 haftada 8,5 kg verdim.
Haftada ortalama 1 kg gidiyor
Oo maşallah canım çok iyi
Takımlarda devam edeyim inşallah.Bu hafta adımlarım yok denecek kadar azdı.Okul olmayınca yattım hep.Kilodaki düşüş su kaybı diye düşünüyorum açıkçası.Onumizdeki hafta belli eder artık kendini

Az olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.
Ankara simidi nedir
Ankara simidi güzide şehrimiz, başkentimiz canım Ankara’nın kokusu güzel, tadı güzel, rengi güzel, görünce ‘1 tane yeter mi acaba?’ diye düşündüren efsane yiyeceğidir
Kızma ya, mazeretim var, olur öyle arada falan deyiversen olmaz mı yani

Tamam canim zorlayacaksa bu hafta freeye de alabiliriz
Kotu etkilenmenizi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…