Biliyor musun samsung health ve bunu kullanıyorum60 dk tenis Eki Görüntüle 3048198
Cordelia bildirim yok ama yazmak istedim :) bir kaç haftaya akıllı bileklik alınca adımlarım artacak . Teniste sayamiyorum :))
valla nohutlu köfte 4-5 yk kadardı. pilav 1 kaseydi hem de basmati değildiPilav ve nohutlu yemegin miktari yazmiyor
Bende abarttım bugün
Aynı durumdayım regl öncesini hiç sevmiyorum. Reglden kötü oluyorum. Bugün çok duygusalımİyi akşamlar canlarım
Menüm
Sahur
1 dilim sütlü tatlı
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 kase salata
1 kase kabaklı havuçlu tarator
2 İzmir köfte 1 dilim patates
Avuç içi kadar börek
Üzerimde gerginlik ve açlık var daha doğrusu vücudum şeker istiyor hissediyorumbir dilim helva ile çay içtim . Dün yediğim börek ve tatlı bana bugün böyle bir kan şekeri sıkıntısı verdi neyse su içeyim geçer inşallah
Zipzip- Cordelia Hallederiz
Cokta degilmis yaavalla nohutlu köfte 4-5 yk kadardı. pilav 1 kaseydi hem de basmati değildibaldoydu. bugün böyle oldu
Afiyet olsun canim❤14 Nisan
Sabah 2 krep 1 dilim peynir 1ck reçel 1 kahve 1 muz
Öğle 1 yumurta çeyrek yufka yeşillik 1sb portakal suyu
Akşam karışık kızartma sarımsaklı yoğurt 1 parça pide bol salata
2.5 litre su
Zipzip-
Kilo bildirimimi sabah yapacağım canim. Bu hafta takımlarda olmak istemiyorum düzen oturtunca sarı takima katılırım inşallah
Evet ya uygulamadan uygulamaya fark ediyor nedenini çözemedim ben . Yürü be İstanbul diye bı uygulama vardı . Hele onda adım sayım yarı yariya azdıBiliyor musun samsung health ve bunu kullanıyorum
Burdaki adimlarim daha az nedenini cozemedim
Afiyet olsun canim ❤Bende yazayım kurtulayım,
Sabah 10.00
1 Ankara simidi
Öğlen 12.00
Öğün yerine geçen shake
Öğleden sonra 14.00-16.00 arası
Çocuğa çocuk menüsü söyledim yanına bir de soğan halkası, ondan kalanları yedim,
Yarım çocuk boy tavuk burger,
Çocuk boy patates kızartması,
6 tane soğan halkası.
Su:2 lt oldu maalesef, biraz zorlayacağım.
Cordelia Zipzip- dolunaydagel
Az olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.Bende yazayım kurtulayım,
Sabah 10.00
1 Ankara simidi
Öğlen 12.00
Öğün yerine geçen shake
Öğleden sonra 14.00-16.00 arası
Çocuğa çocuk menüsü söyledim yanına bir de soğan halkası, ondan kalanları yedim,
Yarım çocuk boy tavuk burger,
Çocuk boy patates kızartması,
6 tane soğan halkası.
Su:2 lt oldu maalesef, biraz zorlayacağım.
Cordelia Zipzip- dolunaydagel
Samsungu baz alıyorum ben 2 yildir onu kullaniyorumEvet ya uygulamadan uygulamaya fark ediyor nedenini çözemedim ben . Yürü be İstanbul diye bı uygulama vardı . Hele onda adım sayım yarı yariya azdı
Canım ara tatilde hep yattım diyebilirim.Uyku halı bı gün geçse diğer gün bastırıyor.Yata yata tuttuğum için oruç zorlamıyor ama iftardan sahura duruyor midemdekiler.Normalde çok erken bitirdim yemeyi,geç saat olmasi zorluyor muhtemelen mideyi ama seneye Allah nasip ederse emzirirken tutmak daha zor.Simdi tutabildigim kadar tutmaya calisiyorumAfiyet olsun canım. Oruç tutarken zorlanıyor musun?
afiyet olsun canim
ramazanda wc siz gayet iyi gitmis, wc sorunu gidince hizlica daha da cok gider. WC sorunu devam ederse sahurda ac karnina once 5 tane kuru erik ye yemegini de bi 5-10 dk sonra yemeye basla. Etki etmezse bence baska tariflerde var, bulup yazabilirim sana gerekirse :)
tebrik ederim canim, gayet guzel eksi, hele ki senin kilolarinda :)
Oo maşallah canım çok iyi
Takımlarda devam edeyim inşallah.Bu hafta adımlarım yok denecek kadar azdı.Okul olmayınca yattım hep.Kilodaki düşüş su kaybı diye düşünüyorum açıkçası.Onumizdeki hafta belli eder artık kendiniAfiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canimMasterfite ekliyorum
Benim kilo verme surecim 2016 da başladı aslinda 75 kiloyu gordukten sonra zayıflamaya karar verdim
Son 2-3 yildirda 55-58 arasinda koruyorum
Ama son 1 ayda 4 kilo aldim onu verdim
simdi biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum
Görebilirsin canim daha 3,5 ay var
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Takimlara girecek misin yoksa free takima mi alalim canim
Fazla yurumek odem yapti sanırım bu hafta
Afiyet olsun canim
Muhteşem canım.60 dk tenis Eki Görüntüle 3048198
Cordelia bildirim yok ama yazmak istedim :) bir kaç haftaya akıllı bileklik alınca adımlarım artacak . Teniste sayamiyorum :))
Siyah susamli simit canim Ankaraya özelAz olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.
Ankara simidi nedir
Ankara simidi güzide şehrimiz, başkentimiz canım Ankara’nın kokusu güzel, tadı güzel, rengi güzel, görünce ‘1 tane yeter mi acaba?’ diye düşündüren efsane yiyeceğidirAz olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.
Ankara simidi nedir
ankara simidi tuzludur. pekmezi de daha çok. lezzetlidir. ben çok severimAz olmuş sanki. Afiyet olsun. Canım.
Ankara simidi nedir
Tamam canim zorlayacaksa bu hafta freeye de alabilirizTakımlarda devam edeyim inşallah.Bu hafta adımlarım yok denecek kadar azdı.Okul olmayınca yattım hep.Kilodaki düşüş su kaybı diye düşünüyorum açıkçası.Onumizdeki hafta belli eder artık kendini
evet içeriği güzelmiş. ben de bakayım. nereden aldın?60kiloyum form çayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?