Eskişehirdeki simitler de pek yahşidirİstanbul simiti de çok güzel oluyor
O İzmir değil mi yahuSiz gevrek diyorsunuz degil mi
Nasıl güzel bilgiler hemen ölçüme bakacağım tşk canımMasallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)
Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.
Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.
yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).
Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.
Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.
Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)
İnşallah sigara olayını en kısa zamanda bitirirsin kuzumYazdım kaçtım resmen, yüzleşemedim bu saate kadar4 te beslenmeyi bitirdim en azından yarına çok yansımasın diye canım. Bir de sigarayı bırakmak için ilaca başladım bugün, o da psikolojik olarak etkiledi galiba biraz.
Geçmiş olsun canımCordelia canım sana gaz verdim ama migrenin tuttu asla kalkamadim şimdi de yatacağım sözümde duramadim
Çok güzel olur yaaa harikaaaAnkara simidi güzide şehrimiz, başkentimiz canım Ankara’nın kokusu güzel, tadı güzel, rengi güzel, görünce ‘1 tane yeter mi acaba?’ diye düşündüren efsane yiyeceğidir
Kızma ya, mazeretim var, olur öyle arada falan deyiversen olmaz mı yani
İzmirliler gevrek der zıpzıpımmmSiz gevrek diyorsunuz degil mi
Hemen bu mesajın altında Ankara Simidi tanımım var, her beğeni geldiğinde önce çayları görüyorum@60kiloyum form çayım
Olur öyle aradaBugün çok yedim
Zaten zaman zaman burda diyetle baya ters sohbetler yaşanabiliyorHemen bu mesajın altında Ankara Simidi tanımım var, her beğeni geldiğinde önce çayları görüyorumsimit daha çok beğeni almış. Allahım, şu zayıflamaya niyetlenen kullarını yanlış yollara saptırma
Bildirimini bulamadımNasıl güzel bilgiler hemen ölçüme bakacağım tşk canım
İnşallah sigara olayını en kısa zamanda bitirirsin kuzum
Geçmiş olsun canım
Çok güzel olur yaaa harikaaa
İzmirliler gevrek der zıpzıpımmmben eski gevrekçilerdenim
Olur demi tatlışımmmOlur öyle arada
Ödül günü mü yaptın mommycikTartıldım ya bugün ondan yedim ama
Olur tabi canım mommymmmOlur demi tatlışımmm
Zaman zamanZaten zaman zaman burda diyetle baya ters sohbetler yaşanabiliyor
Kuzum açız açızz, en çok bunları konuşmamız lazım, aksi halde garip olur benceZaten zaman zaman burda diyetle baya ters sohbetler yaşanabiliyor
Harikasın72,25 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?