Ben biliyorum orayı eskiden güzeldi şimdi bozdu diyorlar. Ama yedim ben. Baklava uzmanlık alanım değil. Gaziantepten gelen kuru baklavayı cok severim.Canım baklava çekti :) İstanbul / Pendik'te yakain olanlar varsa gaziburma diye bı yer var baklavası efsane ama tabi şimdi alabilmek için böbrek satmak sart
Sadece sen ve @B O Z A mi şaşırabilir bana ne bana ne.
1-2 arası aciklariz canimKizlar sonuçlar ne zaman açıklanacak:)) heycanli ben
Yok canım bozmadı , hala çok güzel :) ay neyse ben gidip sağlıklı besleneyim ahahahBen biliyorum orayı eskiden güzeldi şimdi bozdu diyorlar. Ama yedim ben. Baklava uzmanlık alanım değil. Gaziantepten gelen kuru baklavayı cok severim.Elhan
Teşekkürler canim :))1-2 arası aciklariz canim
Bildirimler tamamlanır sanirim o saate
Aynen bebişkom kuzenler burdaTeşekkür ederim canım
Günaydın
A aa kaç çocuk var evde, kuzenleri mi geldi
Eksi her zaman güzeldir canım
Tebrikler canım
Demek ki ac kalmadan da zayiflaniyormus
Minik ne kadar minik30 minik baklava yemiş bi kaptanımız var. Kac tane yiyebilirsin? Ben asla geçemem. Bi kerede en fazla 4-5 dilim yemisimdir. Hadi 10 yiyeyim.
Teşekkür ederim zıpzıpım ay ne bileyim sevindim yaDemek ki ac kalmadan da zayiflaniyormus
Tebrik ederim canim
Tebrikler canims :) kilomuz yakın belki bizi takım yaparlar ahaha kendime orti bakıyorum da
Hayirli cumalar canimSelamlar hayirli cumalar
Zipzip- Cordelia
Gecen cuma: 72.1
Bugun:72.2
Fark:0.1
Eki Görüntüle 3048411
Teşekkür ederim canımcım ama ben bu hafta sarı takimdayim yani kilo verme yarışında değilimTebrikler canims :) kilomuz yakın belki bizi takım yaparlar ahaha kendime orti bakıyorum da
Evet kaptanimHayirli cumalar canim
Artin Cok degil canim haftaya daha guzel olur
Sari takima mi ekleyelim
Bayram sonrasina kadar böyle korusak ne güzel olurTeşekkür ederim canımcım ama ben bu hafta sarı takimdayim yani kilo verme yarışında değilim
İnşallah Yıldızım inşallahBayram sonrasina kadar böyle korusak ne güzel olur
Teşekkürlerr5 li rakamlar olmasa bile sekersiz +sporla istedigin görüntüye ulasirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?