Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen perşembe ya da cuma, (Perşembe bildirdim sanki)
Persembe 79.40
Bu cuma 77.70
Fark 1,7
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Oooo ikiz süpersinGeçen perşembe ya da cuma, (Perşembe bildirdim sanki)
Persembe 79.40
Bu cuma 77.70
Fark 1,7
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Guzel eksi tebrik ederim canimKilom geçen cmtsi 71.7 bugün 71.2 fark -500 gr %0.7 s
Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta masterfitte olmak istiyorum kaptancmZipzip-
Eki Görüntüle 3048425
Harikasın canımın içi süperKilom geçen cmtsi 71.7 bugün 71.2 fark -500 gr %0.7 s
Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta masterfitte olmak istiyorum kaptancmZipzip-
Eki Görüntüle 3048425
Tşk kaptncnmGuzel eksi tebrik ederim canim
Ekliyorum
Sağol cnmHarikasın canımın içi süper
Sana da tebrikler
5 eksik bildirim var canim su an icinZipzip- eksik bildirim var mı canımcım
Kolay gelsin canimİşe güce yollanayım
Yok kuşum ben bu hafta da sarı takimdayim. Adım atacağım yani sadeceSana da tebriklergircen mi masterfit e
Evet oyle bir ödem vardi ki. Orucluyken hic su icememişim. Zaten anliyordum oglenden sonra yatsiya kadar hic wc gitmiyodum. Onceki gun 1 büyük şişe tarcinli su ictim parklardan eve kendimi zor attimEksin cok guzel tebrik ederim canim Pazartesi artisini atip eksiye düşmüşsün
Masterfite ekliyorum canim
6lar bana bir geliyor bir gidiyor sabitleyemedimkioff Ankara'da Ulus'ta calisirken cok yakinda sicak simit diye bi dukkan acilmisti Allah im boyle terayagli simir yapiyorlardi of of offf. Ankara simiti degilde pastane simiti gibi yapiyorlardi ama boylesi yok.. icine peynirli domatesli sanvdicde yapiyordu ki offnki ne off. Ah Ankara yillarim.. Seni cok iyi anliyorum, zor sartlarda diyet yapiyorsun
supersin canim benim ohh sefan olsun gelmis 7 ler :)
cabim sneinnkilond abu sonuc cok cok guzel
yuzde soyle hesaplaniyor
(gecen haftaki kilon -bu haftaki kilon)/gecen haftaki kilon
yani (59.6-58.6)/59.6= yuzde 1.68
supersin tebrik ederim, 6'lar gelmis nerdeyse
Bende su içmeyi unutuyorum sahurda içiyorum 1 ltEvet oyle bir ödem vardi ki. Orucluyken hic su icememişim. Zaten anliyordum oglenden sonra yatsiya kadar hic wc gitmiyodum. Onceki gun 1 büyük şişe tarcinli su ictim parklardan eve kendimi zor attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?