Harikasın canım tebrik ederim
Dayday süpersin tatlım
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın herkese birazdan tartılıp kilo bildirimi yapayım önce menümü yazayım
Çarşamba
Sabah10.30 1.5 tb ekmek 1 dilim tulum peyniri domates salatalık 1 çatal nutella 1 haş yumurta
Akşam 1 tabak bazelye tavası 2 kaşık bulgur pilabı ayran
Su 2 lt
Perşembe
Sabah11.00 1 tb ekmek 2 rafadan yumurta 3 tane top peyniri
Akşam1 tabak taze fasulye yemeği 3 kaşık bulgur pilavı yarım kase yoğurtlu dövme çorbası
Su 1.5 ltZipzip-
Tamam canim o zaman ekledimHerkese çok ama çok teşekkür ederim :kendi başıma baslayamiyordum bir türlü çok iyi geldiniz . Zipzip- canım ben yokum diyene kadar hep varım :)
Günaydın canim ❤Geçmişi bitiremeden misafir geldigüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Kolay gelsin canim❤Markete gideyim çocuklara kahvaltı hazırlayayım gelirim
Yani ekside olmak her zaman iyidir tebrik ediyorum canimGeçen hafta 67.9
Bu hafta67.8
Fark -100Zipzip- HanimKelesimiGetir Eki Görüntüle 3048389 eksim az ama artı gelmekten iyidir en azından eksideyim diye avutuyorumdur kendimi
olsun benim bu haftaki fark da -200 ama eksi eksidir. Boyle boyle gidecek hepsi :) bi hafta cok olur bi hafta az ama onemli olan gitmesiiGeçen hafta 67.9
Bu hafta67.8
Fark -100Zipzip- HanimKelesimiGetir Eki Görüntüle 3048389 eksim az ama artı gelmekten iyidir en azından eksideyim diye avutuyorumdur kendimi
HemenOooo süper ibreyi kaydır sola cicikuşum
Evet canım geçen hafta ben 1.400 vermiştim bu hafta 100olsun benim bu haftaki fark da -200 ama eksi eksidir. Boyle boyle gidecek hepsi :) bi hafta cok olur bi hafta az ama onemli olan gitmesii
Yapma ya… söyle eve iş getirmesinBen hep sisko kalmalıyım o zaman . Eşim pastacı
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım süpersin
Maşallah canım tebrik ederim
Tebrikler canım eksin harika
Ablacım harikasın
+hiç te fazla değil canım benim sen onu fazlasıyla telafi edersin
Canım saram sen o artının çok daha fazlasını vereceksin çokta bir artın yok ki
Tebrikler canımm süper
Oooo maşallah ortağıma tebrikler canım
Canım canım harika bir sonuç tebrik ederim süpersin
GünaydınGeçmişi bitiremeden misafir geldigüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
A aa kaç çocuk var evde, kuzenleri mi geldiMarkete gideyim çocuklara kahvaltı hazırlayayım gelirim
Eksi her zaman güzeldir canımGeçen hafta 67.9
Bu hafta67.8
Tebrikler canımolsun benim bu haftaki fark da -200 ama eksi eksidir. Boyle boyle gidecek hepsi :) bi hafta cok olur bi hafta az ama onemli olan gitmesii
Kolay gelsin pastelfitimÇocukları doyurdum , bi pazara gideyim. Hava da mis gibi misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?