Geçmiş olsun canımKızlar oğlumu hastaneye getirdim.radevusu vardı.bu kadar süreceğini tahmin edemedim tartılmadan çıktım.saat 3 te tartılsam olur mu?
Erken tartılmaninda etksii vardır canimUtanç tablomu suraya bırakıp kaçayım, sabah 06.45 tartılması
artin cok degil canim, biraz dikkat edersen hemen eksiye doner bence :)Selamlar hayirli cumalar
Zipzip- Cordelia
Gecen cuma: 72.1
Bugun:72.2
Fark:0.1
Eki Görüntüle 3048411
degistir tabii, en sevdigim aktivite bu :)İbremi hemencik değiştirdim
supersin canimm tebrik ederim, sahane bir eksiGeçen perşembe ya da cuma, (Perşembe bildirdim sanki)
Persembe 79.40
Bu cuma 77.70
Fark 1,7
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
yine de super bir baslangic, guzel eksi, cook daha guzelleri gelsin insallah :)Kilom geçen cmtsi 71.7 bugün 71.2 fark -500 gr %0.7 s
Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta masterfitte olmak istiyorum kaptancmZipzip-
Eki Görüntüle 3048425
aa tarcinli su cok mantikli ben de hemen yapayim kendime :)Evet oyle bir ödem vardi ki. Orucluyken hic su icememişim. Zaten anliyordum oglenden sonra yatsiya kadar hic wc gitmiyodum. Onceki gun 1 büyük şişe tarcinli su ictim parklardan eve kendimi zor attim
o zaman insallah bu son olsun diyelim :) 7 ler gitsin bir daha gelmesin6lar bana bir geliyor bir gidiyor sabitleyemedimkiilk kasimda 69 gördüm galiba o zamandan beri ayni yerde sayıyorum aslinda...
afiyet olsun canim
supersin canim tebrik ederim :)
oy kiyamam ben sana, dinlen biraz. Allah kabul etsin okuduklarini da :)Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Ben bu hafta ne menü bildireyim, ne adım atıyım.
Bacaklarımı çok yordum, bu hafta dinlensinler.
Daha okumam gereken 15 cüzüm var. Bu hafta ona yoğunlaşmak istiyorum.
Bendeki artılar az da olsa beni kötü etkiledi, gece tost yaptım yedim.
Böyle olmamalıydı.
Neyse artık, haftaya daha güzel olmasını umut ediyorum.
gecmis olsun canim, kontrolu sanirim. Umarim sonuclari guzel cikar.Kızlar oğlumu hastaneye getirdim.radevusu vardı.bu kadar süreceğini tahmin edemedim tartılmadan çıktım.saat 3 te tartılsam olur mu?
sabah erken tartilinca da vucut henuz odemini atamadigi icin yuksek cikabiliyor canim. Benim cok rahat yarim kilo fark ediyor 2 saat erken kalksam ve tartilsam. Moralini bozma, her gun yeni bir gun, her hafta yeni bir hafta. Tuttugun yerden yakala ipin ucunu daha gitmeden, oradan devam :)Utanç tablomu suraya bırakıp kaçayım, sabah 06.45 tartılması
Erken tartılmaninda etksii vardır canim
Yarin diyetisyende gercek kilon belli olur
Olur tatlım.
yarin demisim tabiki pazartesi aricam, aa pazartesi de paskalya sali ararim, carsambaya randevu almaya calisirim. Artik neyse reglim bitmis olursa bir sonrakinde yapariz olmadi kan testini. Ya boyle minik seyler bile beni mutlu ediyor. Umarim bu hormonlarimin duzene girdigini gosteriyordur da su gelgitlerim bir son bulur :)Kizlar cok garip bir sey oldu, ben normalde hep 31 gunde bir regl olurdum. Uzun zamandir ilk defa tam 4 hafta (28 gun derken regl oldum) Haftaya bekliyordum yani ama bugun oldum. Ben de sabah diyorum benim elim ayagim neden sis sis, niye bu kadar odemli hissediyorum kendimi diye. Sanirim bu yuzdenmis. Ay insallah bu hormonlarimin iyiye gittigine isarettir. Yarin bi aile hekimimi arayip gecen haftaki testin sonucu cikti mi diye bakicam, cikmissa bir de gidip belki kan testi veririm. Cunku degerler regl oldugunda bakildiginda anlasiliyor en iyi. Bunun iyiye bir isaret oldugunu dusunerekten sevindirik oldum biraz :)
Tebrik ederim canım süpersin
Maşallah canım tebrik ederim
Tebrikler canım eksin harika
Ablacım harikasın
+hiç te fazla değil canım benim sen onu fazlasıyla telafi edersin
Canım saram sen o artının çok daha fazlasını vereceksin çokta bir artın yok ki
Tebrikler canımm süper
Oooo maşallah ortağıma tebrikler canım
Canım canım harika bir sonuç tebrik ederim süpersin
Hepinize teşekkür ederim bayanlar inşallah haftaya daha güzel sonuçlarla gelirimDayday süpersin tatlım
Geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir. Kilo vermende etkili olmuş olabilir. Aile hekiminde hormon testi verebiliyormusuKizlar cok garip bir sey oldu, ben normalde hep 31 gunde bir regl olurdum. Uzun zamandir ilk defa tam 4 hafta (28 gun derken regl oldum) Haftaya bekliyordum yani ama bugun oldum. Ben de sabah diyorum benim elim ayagim neden sis sis, niye bu kadar odemli hissediyorum kendimi diye. Sanirim bu yuzdenmis. Ay insallah bu hormonlarimin iyiye gittigine isarettir. Yarin bi aile hekimimi arayip gecen haftaki testin sonucu cikti mi diye bakicam, cikmissa bir de gidip belki kan testi veririm. Cunku degerler regl oldugunda bakildiginda anlasiliyor en iyi. Bunun iyiye bir isaret oldugunu dusunerekten sevindirik oldum biraz :)
Bizim burda daha uygun fiyatlarGeldim, pazar çok güzeldi. Herkes tişört giymiş. Taze fasülye 45 tl, çilek 28 tl, marul 15 tl , kahvaltılık biber 50 tl
Marul 15 tl hala, ben de almadım. 15 tl’ye 20 tane marul fidesi aldım onları dikcemBizim burda daha uygun fiyatlar
Oo ne guzel olur bahcedeMarul 15 tl hala, ben de almadım. 15 tl’ye 20 tane marul fidesi aldım onları dikcem
İnşallah olur, kendi başının çaresine bakabiliyorlardır umarımOo ne guzel olur bahcede
MasterFit Yarışması 30. Hafta | 08.04.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 57,30 | |||||||
@B O Z A | Kırmızı | 79,40 | |||||||
| Kırmızı | 73,10 | |||||||
| Kırmızı | 67,85 | |||||||
| Kırmızı | 77,05 | |||||||
| Kırmızı | 66,45 | |||||||
| Kırmızı | 92,50 | |||||||
| Kırmızı | 65,90 | |||||||
| Kırmızı | 61,20 | |||||||
| Kırmızı | 61,20 | |||||||
| Kırmızı | 58,00 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 58,30 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 71,70 | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 63,35 | |||||||
| Mavi | 70,30 | |||||||
@busra ytez | Mavi | 70,70 | |||||||
| Mavi | 86,10 | |||||||
| Mavi | 84,40 | |||||||
| Mavi | 59,60 | |||||||
| Mavi | 62,30 | |||||||
| Mavi | 76,15 | |||||||
| Mavi | 80,30 | |||||||
| Mavi | 80,90 | |||||||
| Mavi | 63,70 | |||||||
| Mavi Sarı | 72,10 | |||||||
S Suskunkardelen | Mavi | 56,45 | |||||||
Yeşil Takım | |||||||||
| Yeşil Kaptan | 56,00 | |||||||
| Yeşil | 67,40 | |||||||
| Yeşil | 81,50 | |||||||
@Ytmz | Yeşil | 67,90 | |||||||
| Yeşil | 83,9 | |||||||
@iceteavecheesecakelutfen | Yeşil | 71,7 |
Geçen sene köyde tohum olarak ekmistik büyüdülerİnşallah olur, kendi başının çaresine bakabiliyorlardır umarım
Yurt disinda yasiyor canim belki farkli olabilir sistemleriGeçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir. Kilo vermende etkili olmuş olabilir. Aile hekiminde hormon testi verebiliyormusu
Sıra NO | Üye Adı | Takım | 08 Nisan Cuma Kg. | 13 Nisan Çarşamba Adım Sayısı |
1 |
| Mavi Sarı | 72,10 | 26.325 |
2 |
| Mavi Kaptan | 63,35 | 22.020 |
3 |
| MaterFit Kaptanı | 15.639 | |
4 |
| Mavi | 80,30 | 14.019 |
5 |
| Kırmızı Sarı | 71,70 | 13.772 |
6 |
| Mavi | 70,30 | 12.014 |
7 |
| Mavi | 84,40 | 11.933 |
8 |
| Yeşil Kaptan | 11.730 | |
9 |
| Mavi | 62,30 | 11.432 |
10 |
| Kırmızı | 67,85 | 11.075 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?