Allahım inşallah herkes çok kilo verip masterfite katılırVar var iki uc kisi ama
Masterfite devam edecek olan var olmayan var
Bakalim kaptan kim olacak
Hey maşallah7700 de bende var
Tamam canim bekliyoruzSağol , çok kararsızım, bilmiyorum ya, çok zorlaniyorum. Eve gidince yazicam hemen
3 TE ancak tamamlanir sanırım. Ben kararımı 3 gibi yazsam olur dimi? İşteyim3 e kadar bekleyecegiz daha 5 eksik bildirim var
Kaptan olmak istemiyorsun sanirimAllahım inşallah herkes çok kilo verip masterfite katılır
Tamam canim olur3 TE ancak tamamlanir sanırım. Ben kararımı 3 gibi yazsam olur dimi? İşteyim
Aynen. Ondan kararsız kaldım.Tamam canim bekliyoruz
Duruma gore kaptan olabilirsin
Ooo baya geç oluyo demek hangi şehirdi orası karadeniz falan mıMecburen abla yaa yoksa ne yicez
Ama ekim sonuna kadar 3 ay birsey almıyoruz pazardan
Çankırı abla Ankaraya alti üstü 80-90 km uzaklikta ama soguk oluyor bizim köyOoo baya geç oluyo demek hangi şehirdi orası karadeniz falan mı
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ooo süper eksi lusyam
Olur zipzipim devam edeyim
Tamam canim
Olur zipzipim devam edeyim
Bu hafta yazlık kışlık falan yapayım cam sileyim diyorum. Ama olursam da görevden kaçmak yokKaptan olmak istemiyorsun sanirim
Ayyy ne güzel, dur ben bi haritalara bakayımÇankırı abla Ankaraya alti üstü 80-90 km uzaklikta ama soguk oluyor bizim köy
Yazın bile yorganla uyuyorum düşün artik
Bildirimler bitsin bakalim ablaBu hafta yazlık kışlık falan yapayım cam sileyim diyorum. Ama olursam da görevden kaçmak yok
Hem Karadenize yakın hem de sıradağlar arasındaAyyy ne güzel, dur ben bi haritalara bakayım
Gel abla beklerim her zamanHem Karadenize yakın hem de sıradağlar arasındane serin olur oralar. Evet yazın Çankırı’dayız
Kolay gelsin ablacim görüşürüzGeldim birazdan pazara gideceğim herhalde,sabah çıkmak zorunda kaldım şu ibreyide değiştireyim hemen görüşürüz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?