- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
SelamSelammmm
Yoo aslında bir ara her gün bin civarı yazıyoduk sonra ben eskisi kadar yazamamaya başladımCuma olunca cok yazmışız demek ki
Geçmiş olsun canımKızlar oğlumu hastaneye getirdim.radevusu vardı.bu kadar süreceğini tahmin edemedim tartılmadan çıktım.saat 3 te tartılsam olur mu?
Sağol canımAdimin guzelligine
Selam cicim hoşgeldinSelammmm
Yeni tarih verdiler mi açık uçlu mu?2 gün kar yağmış
Yaa iste araya ramazanda girince biraz az konusmaya başladıkYoo aslında bir ara her gün bin civarı yazıyoduk sonra ben eskisi kadar yazamamaya başladım
Canım ya bu kadar sevineceğini tahmin edemezdim. Hem kaldım hem şampiyon oldum, aynen.@B O Z A ve kaldığına ne kadar sevindiğimi anlatamam
Cumartesi dediler ama inanmıyorum çünkü bugün eşim aramış, sevkiyatı yapan adam karakola düşmüş. Yalanın saçmalığına gel..Yeni tarih verdiler mi açık uçlu mu?
aynen canımmm 1000 kalori filan oldu rekor gibi bişi benm içinTamam çok iyi bir gün olmuş
İyi yapmışsın. Moral motivasyon olmuşturGeçmiş olsun canım
Sağol canımbir hafta karantina da kalıp dışarıda çıkmışken eve gelmek istemedim.
Aaa ben mi yazdımOoo 167.000 geldi
Selam meneksecim
Selam cicim hoşgeldin
Kız benim sıkıntım çocuk telefonu bırakmıyor ondanYaa iste araya ramazanda girince biraz az konusmaya başladık
Evet canım eline sağlıkAaa ben mi yazdım
hoş buldum
Siz her ihtimale karşı iptal şartlarını da bir araştırın da önceden hazırlıklı olun. Can sıkıcı bir durum.Cumartesi dediler ama inanmıyorum çünkü bugün eşim aramış, sevkiyatı yapan adam karakola düşmüş. Yalanın saçmalığına gel..
Hangi tarayicidan giriyorsun fesangimKız benim sıkıntım çocuk telefonu bırakmıyor ondanbir de okulda artık az girebiliyorum şarjımı çok yiyor bu forum
Yeni rekorlara imza atıyorsunaynen canımmm 1000 kalori filan oldu rekor gibi bişi benm içino sporu da yaptım az daha adım atam minerva1988 cnm yaptım, bazı hareketlerin kolay versiyonunu yaptım ama bitti cnm terledim bayağı
Öyle bir şey var mı canım?Siz her ihtimale karşı iptal şartlarını da bir araştırın da önceden hazırlıklı olun. Can sıkıcı bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?