Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayır bana 20 gün sonra diyeceğine 1 ay sonra deseydi en baştan ben sıkıntı yapmazdım bu mobilyacıların alayı böyle sözüm meclisten dışarı

Canım benim telefonumla oynamıyor kendi tableti var. Telefonda kuzenleri veya arkadaşları ile konuşuyor kıyamıyorum

fesang ben de sana geçen demeyi düşünüyordum. Sen çok veriyorsun galiba teli oğluna. Kaç yaşında, 9 gibi doğdu içime ya da 11
Benim kızım küçük ve oturup ağlıyorum yine de vermiyorum alışır Allah korusun ben en çok gözlerine üzülüyorum. Biz bile yakina baka baka ilaç kutularının üzerini okuyamıyoruz

Oyun mu oynuyorlar beraber? Öyleyse onun da uygulamaları var. Tablete indirip ordan görüşebilir. Hiç olmadı zoom üzerinde hem konuşup hem oyun oynayabilir.

Telefonunu kurtarmaya calışıyorum

Oyun mu oynuyorlar beraber? Öyleyse onun da uygulamaları var. Tablete indirip ordan görüşebilir. Hiç olmadı zoom üzerinde hem konuşup hem oyun oynayabilir.

Telefonunu kurtarmaya calışıyorum
Yıldızım bu akşam ufkumu açtın ay bunu derhal öğrenmeliyim

İlaç kutusu deyinceBen ilaç kutusunun resmini cekiyorum. Sonra resmi büyütüp okuyorum

Canım bu tatilde biraz öyle oldu. Normalde de haftaici 17.30da geliyor 2-3 saat oynuyor başka yapacak şeyi yok ki neyse havalar ısındı artık park zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…