- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
İnşaallah gelir yani. Kaç TLYok yerinden gidip aldık canım internetten değil
O bende işe yaramamıştı da bir daha deneyeceğim. Bıktım sürekli donmasındanUygulama bana kullanisli gelmemişti uygulamayı kullanmıyorum
Operayi indirdim reklamda yok ,cok rahat kullanimi
Cok fazla sarj harcamiyor
Adam karakolda kaldığı süre boyunca bütün sevkiyatlar iptal mi oluyormuş geri zekalı mı bunlarCumartesi dediler ama inanmıyorum çünkü bugün eşim aramış, sevkiyatı yapan adam karakola düşmüş. Yalanın saçmalığına gel..
Hayır bana 20 gün sonra diyeceğine 1 ay sonra deseydi en baştan ben sıkıntı yapmazdım bu mobilyacıların alayı böyle sözüm meclisten dışarıÜzme canını vardır bir hayır de. Bir daha naçizane bilindik firmalardan bakmaya çalış. Muhattabın oluyor, işlerini ciddi yapıyorlar.
Bu arada telefonu zaptetmiş paşaKural koysan 1 saat maksimum diye mesela. Vaktini daha iyi şeylerle değerlendirebilir belki mecbur kalınca.
Bizi gerizekalı zannediyorlar böyle bir yalan attıklarına göreAdam karakolda kaldığı süre boyunca bütün sevkiyatlar iptal mi oluyormuş geri zekalı mı bunlar
Moralim yerine gelse herşey çözülecekteAmine Busra modumuzu yükseltiyoruz. Bence sen moralle zayiflarsin
Sorma öldüm ben.aynen canımmm 1000 kalori filan oldu rekor gibi bişi benm içino sporu da yaptım az daha adım atam minerva1988 cnm yaptım, bazı hareketlerin kolay versiyonunu yaptım ama bitti cnm terledim bayağı
14binİnşaallah gelir yani. Kaç TL
Masaj ister misin tatli kis
Üzme canını vardır bir hayır de. Bir daha naçizane bilindik firmalardan bakmaya çalış. Muhattabın oluyor, işlerini ciddi yapıyorlar.
Bu arada telefonu zaptetmiş paşaKural koysan 1 saat maksimum diye mesela. Vaktini daha iyi şeylerle değerlendirebilir belki mecbur kalınca.
Oyun mu oynuyorlar beraber? Öyleyse onun da uygulamaları var. Tablete indirip ordan görüşebilir. Hiç olmadı zoom üzerinde hem konuşup hem oyun oynayabilir.Hayır bana 20 gün sonra diyeceğine 1 ay sonra deseydi en baştan ben sıkıntı yapmazdım bu mobilyacıların alayı böyle sözüm meclisten dışarı
Canım benim telefonumla oynamıyor kendi tableti var. Telefonda kuzenleri veya arkadaşları ile konuşuyor kıyamıyorum
Aynen öyle olmuş.Dimi valla küt diye girdi gol oldu
Ooo saatler ilerledikçe teklifler caziplestiMasaj ister misin tatli kis
Yıldızım bu akşam ufkumu açtınOyun mu oynuyorlar beraber? Öyleyse onun da uygulamaları var. Tablete indirip ordan görüşebilir. Hiç olmadı zoom üzerinde hem konuşup hem oyun oynayabilir.
Telefonunu kurtarmaya calışıyorum
İyi geceler inşallah uyur bir an önceİyi geceler
Okul çıkışı cocuklari parka götürdüm. Ordan kvye gectik. İftar sonrasi biraz eşimle çıktık. Geri geldik cocuklari aldik eve getirdik. Bittim okeye döndüm, küçük hâla ayakta uyumadi
İlaç kutusu deyincefesang ben de sana geçen demeyi düşünüyordum. Sen çok veriyorsun galiba teli oğluna. Kaç yaşında, 9 gibi doğdu içime ya da 11
Benim kızım küçük ve oturup ağlıyorum yine de vermiyorumalışır Allah korusun ben en çok gözlerine üzülüyorum. Biz bile yakina baka baka ilaç kutularının üzerini okuyamıyoruz
Canım bu tatilde biraz öyle oldu. Normalde de haftaici 17.30da geliyor 2-3 saat oynuyor başka yapacak şeyi yok ki neyse havalar ısındı artık park zamanı geldifesang ben de sana geçen demeyi düşünüyordum. Sen çok veriyorsun galiba teli oğluna. Kaç yaşında, 9 gibi doğdu içime ya da 11
Benim kızım küçük ve oturup ağlıyorum yine de vermiyorumalışır Allah korusun ben en çok gözlerine üzülüyorum. Biz bile yakina baka baka ilaç kutularının üzerini okuyamıyoruz
Ama mantıklıİlaç kutusu deyinceBen ilaç kutusunun resmini cekiyorum. Sonra resmi büyütüp okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?