Uygulamadan giriyorum zıpzıpım. Sadece foto yükleyeceğim zaman internetten açıyorumHangi tarayicidan giriyorsun fesangim
NolduSiz her ihtimale karşı iptal şartlarını da bir araştırın da önceden hazırlıklı olun. Can sıkıcı bir durum.
Hangi ilçede son? Ben KurtköyCanım istanbuldayim ben. Burda mobilyacılar çarşısı var orda bir dükkandan aldım bilindik marka değil. Gerçi belki bilindiktir Art Home?
Bir ay önce koltuk aldım gelmedi bir türlü bozam
Bence böylesi de pek doğal oldu hoşuma gittiFesangla yazalim diye ugrastik ama sana kısmetmiş
Neyse 168.000 i yazariz @fesang
İnternette n mi? Hangi site kısaltarak yazarsınBir ay önce koltuk aldım gelmedi bir türlü bozam
Uygulama bana kullanisli gelmemişti uygulamayı kullanmıyorumUygulamadan giriyorum zıpzıpım. Sadece foto yükleyeceğim zaman internetten açıyorum
Canım Ataşehir fetih mahallesinden aldık biliyor musun orayıHangi ilçede son? Ben Kurtköy
Yaa en guzeli böyle isin espiri zatenBence böylesi de pek doğal oldu hoşuma gittiinşallah zıpzıpım daha uzuuuuuuun zaman burdayız
Aynennn beybiYeni rekorlara imza atıyorsun
Yok yerinden gidip aldık canım internetten değilİnternette n mi? Hangi site kısaltarak yazarsın
Olmaz mı. Firma sözleşme sartlarına uymazsa iptal hakkınız var. Bir miktar para kaybınız olur ama. Bir arastırın. Yine de umarım gerek kalmaz da sağ salim getirirler.Öyle bir şey var mı canım?
Yaa çok sevindim aynen ben de kolay verisyomu yapıyorum ama kadını sevdim isinma soğuma tek videoda , sürekli ara derdi yokaynen canımmm 1000 kalori filan oldu rekor gibi bişi benm içino sporu da yaptım az daha adım atam minerva1988 cnm yaptım, bazı hareketlerin kolay versiyonunu yaptım ama bitti cnm terledim bayağı
İnşallah gerek kalmaz canım bir daha başka yerle en baştan uğraşmak istemiyorumOlmaz mı. Firma sözleşme sartlarına uymazsa iptal hakkınız var. Bir miktar para kaybınız olur ama. Bir arastırın. Yine de umarım gerek kalmaz da sağ salim getirirler.
Opera ne canım bir bakayımUygulama bana kullanisli gelmemişti uygulamayı kullanmıyorum
Operayi indirdim reklamda yok ,cok rahat kullanimi
Cok fazla sarj harcamiyor
Dimi valla küt diye girdi gol olduBu çok iyi yaa. Tebrikler canim.
Üzme canını vardır bir hayır de. Bir daha naçizane bilindik firmalardan bakmaya çalış. Muhattabın oluyor, işlerini ciddi yapıyorlar.İnşallah gerek kalmaz canım bir daha başka yerle en baştan uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?