Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

fesang evet kaptanken artı geldim ve linç yedim ve bi daha kaptan olmamaya yemin ettim olmucam beni seçseydi kabul etmezdim
Sen buraya gelmemeye de yemin etmiştin . Başka takım mı yok demiştin, sonra gelip özür dinlemiştin . Hani nickle kişilik değiştirdiğim söylüyorsun ya yapma basma damarıma sabah sabah .

Cuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um

Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar

Dene istersen seveni çok seviyorum ama tatlı kabak bana uymadi, normal kabaktan dene :)) ay canım acayip çekti şu anda neler neler . Yaza kadar fit olup anama yaptirayim:)
Evet bi denemek lazım, belki severim
Balfitim :) şekerfitim pastelfitim en iyi o ol nickin hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim
Anam nickler karıştı iyice evet canım eppekim ben
Evet neyse benim nick yumuşak geçişli olduğu için karışıklık olmuyo

Bende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baktım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükür

Hosgeldin canim ellerine saglik❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤

Cuma 55:35.
Bugün 55:00

Cumartesi midem çok kötüydü şişti ve ağrı vardı,pazar dikakt etmeye çalıştım.

Zipzip-
tebrikler ablacım
Kilo mevzuna geleyim
80 kiloyum, +400 gr. Bu 8 li rakamları son görüşüm olur diye ümit ediyorum… Zipzip- erenmothers @dolunaydagel
Cum günü + falan kalmaz kuşummm
Günaydın hanımlar
Yaklaşık iki saattir wc ile uğraşıyorumsonuç sabit Cuma’ya bakıcaz artık.
Cuma 60,2
p.tesi 60,2

Zipzip- erenmothers
Sabitlik iyidir canım cuma günü halledersin canımmm
Tebrikler canım

Günaydın canim ❤
Günaydın canim afiyet olsun ❤
Afiyet olsun canim ❤
Cordelia Zipzip- itirazım var hakim bey :)) yoganın puanı çok düşük kizlar ya arada yapım diye baktım. En zor şeylerden biri talebim onun da dakikası 10 puan olması . Bilginize arz ederim :)))
Bence uygun Cordelia
AA ben orayı kaçırdım , asıl ben çok mutlu gelir gelmez çok sıcak karsiladiniz. Başlarda eski bir gruba dahil makta çekinmistim
Sen gelmeden önceydi diger olay
Günaydın canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…