- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sen buraya gelmemeye de yemin etmiştin . Başka takım mı yok demiştin, sonra gelip özür dinlemiştin . Hani nickle kişilik değiştirdiğim söylüyorsun ya yapma basma damarıma sabah sabah .fesang evet kaptanken artı geldim ve linç yedim ve bi daha kaptan olmamaya yemin ettim olmucam beni seçseydi kabul etmezdim
Anam nickler karıştı iyice evet canım eppekim benMaşallah canım
Kolay gelsin hayatım, herkesin dersi bayrama bitirmek
Aşkitom sen eppekarası mısınben arada kaçırıyorum bazı şeyleri
Noldu kız bismillah? Ben de kaptanken artı geldim hem de ne artıfesang evet kaptanken artı geldim ve linç yedim ve bi daha kaptan olmamaya yemin ettim olmucam beni seçseydi kabul etmezdim
Evet bi denemek lazım, belki severimDene istersen seveni çok seviyorum ama tatlı kabak bana uymadi, normal kabaktan dene :)) ay canım acayip çekti şu anda neler neler . Yaza kadar fit olup anama yaptirayim:)
Teşekkür ederimBalfitim :) şekerfitim pastelfitim en iyi o ol nickin hayırlı olsun :)
EvetAnam nickler karıştı iyice evet canım eppekim ben
Burda yazdi hatta sayfadan engelledigim ilk uye olabilirayytakımlar kapanmadan mıydı cnm
Allah kabul etsin maşallah onlaraBiri 8, diğeri 6,5 yaşında
Canım yeni uyemizi gördün müBurda yazdi hatta sayfadan engelledigim ilk uye olabilir
Allah kabul etsin maşallah onlara
Bende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baktım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükürCuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar
Hosgeldin canim ellerine saglik❤Canikolar nassiniz
Hastalanmışken bayram temizliğini yapayım dedim cam duvar hali perde baza altı dolap içi aklınıza ne gelirse heryeri temizliyorum hoplatiyorum coooook yoruluyorum şu anda yattığım yerde bile popom ağrıyor
Biraz göz atayım bakalım sizler ne yaptınız
Afiyet olsun canim ❤17 Nisan menüm
Kahvaltı kepekli ekmeğe lorlu tost,1 yumurta, 1 er kaşık tahin ve pekmez, 1 dilim kaşar domates salatalık çay
Ara 1 meyveli bar,türk kahvesi
öğlen 5 kaşık makarna, 5 kaşık nohut yemeği,ayran
ara 2muz,ceviz
akşam 2 dilim pide,tavuk sote salata
ara yeşil çay,2 kurabiye
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤17 Nisan menüm
Sahur:
4 yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
İftar:
1kepçe mercimek çorbası
4 yk etli türlü
1yk pilav
Avuç kadar pide
16 tane fındık
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3049953
Yaa geçmiş olsun minnoşumBende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baltım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükür
Gordum fesangim hosgeldin dedim ama daha gecmisi bitiremedim baska mesaji var mi gormedimCanım yeni uyemizi gördün mübalpamuk
Cuma 55:35.
Bugün 55:00
Cumartesi midem çok kötüydü şişti ve ağrı vardı,pazar dikakt etmeye çalıştım.
Zipzip-
Cum günü + falan kalmaz kuşummmKilo mevzuna geleyim
80 kiloyum, +400 gr. Bu 8 li rakamları son görüşüm olur diye ümit ediyorum…Zipzip- erenmothers @dolunaydagel
Sabitlik iyidir canım cuma günü halledersin canımmmGünaydın hanımlar
Yaklaşık iki saattir wc ile uğraşıyorumsonuç sabit Cuma’ya bakıcaz artık.
Cuma 60,2
p.tesi 60,2
Zipzip- erenmothers
Tebrikler canımCuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar
Teşekkür ederim sağol canım benimtebrikler ablacım
Cum günü + falan kalmaz kuşummm
Sabitlik iyidir canım cuma günü halledersin canımmm
Tebrikler canım
Teşekkür ederim hayatım. Hiiiç önemli değil, okullar açıldıya ağrısın boşveeeerYaa geçmiş olsun minnoşum
Bazen seni gercekten anlamıyorum. Sen artı geldiğin için linç yemedin bu arada.fesang evet kaptanken artı geldim ve linç yedim ve bi daha kaptan olmamaya yemin ettim olmucam beni seçseydi kabul etmezdim
Ya ama niye açıldı kiTeşekkür ederim hayatım. Hiiiç önemli değil, okullar açıldı ya ağrısın boşveeeer
Hmm tamam zıpzıpım ben kaçırmışım demekGordum fesangim hosgeldin dedim ama daha gecmisi bitiremedim baska mesaji var mi gormedim
5.takimdann hatırlıyorum onu
Günaydın canim ❤
Günaydın canim afiyet olsun ❤Hayırlı sabahlar diyeyim artık hava aydınlanmak üzere. Menülerm geç kaldı kusura bakmayın kaptanlarım hemen yazıyorum.
Cuma
Sahur yok
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
3 YK yoğurt
Cumartesi
Sahur
3 dilim ekmek
1 çk tereyağ, 1 çk çikolata
İftar
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk taze fasulye
3 köfte
Salata
Pazar
Sahur
1 muz
İftar
1 porsiyon iskender
Salata
Zipzip- Cordelia erenmothers
Suyu az tüketiyorum. 1- 1,5 lt civarı. Bu Ramazan diyet anlamında zor geçiyor. Buraya da fazla gelemiyorum sanırım bu da etki ediyor. Misafirler geliyor davetler oluyor irademe hakim olmak zor geliyor o Günlerde. Yarın yine misafir var. Ama böyle günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim söz.
Eki Görüntüle 3049957 Eki Görüntüle 3049956
Afiyet olsun canim ❤17 nisan menüsü
Sahur
1 haşlama yumurta
Domates salata
Çeyrek ekmekle tost
2 tk çikolata
2 tk krem peynir
Çay
İftar
1 kepçe mercimek
1 servis kaşığı nohut yemeği
Yarim servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı pilav
El içi kadar pide
Salata ve yoğurt
Yaban mersini suyu
Ara-nescafe 2 dilim tatlı
Adimlarda tamamlanmamış görünüyor, telefonu uzerimde taşıyamadim maalesef günün büyük kısmında aklima bile gelmedi yogunlugumdan :'(
Bence uygun
Sen gelmeden önceydi diger olayAA ben orayı kaçırdım , asıl ben çok mutlu gelir gelmez çok sıcak karsiladiniz. Başlarda eski bir gruba dahil makta çekinmistim
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar alttan üstten okuya okuya geldim . Canım acayip börek çekti şu anda. Anam anam canim anam baklavalık yufkadan börek yapıyor o da efsane oluyor.
Çok laubeli olayı nedir kaçırdım merak ettim ? İkizler burcuyum ben meraktan çatlarim. Özet vermek isteyen var mıdır ?
Ama o zaman çok ağladim zaten kimse beni anlamadi anlamak zorunda degilsinBazen seni gercekten anlamıyorum. Sen artı geldiğin için linç yemedin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?