İnşallah kaptanım, bugün küsüratsız 60 olurum demiştim olmadıtebrikler ablacım
Cum günü + falan kalmaz kuşummm
Sabitlik iyidir canım cuma günü halledersin canımmm
Tebrikler canım
Hayatım şöyle düşün, iki hafta sonra yine tatil, iki ay sonra tekrar tatil. Ben düşünmek istemiyorumYa ama niye açıldı ki
Geçmiş olsun canımBende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baktım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükür
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım
Hayır sabah sabah noldu da ne alaka bana sardın?? Garip laflar edip sonra anlamak zorunda değilsin demek de enteresanAma o zaman çok ağladim zaten kimse beni anlamadi anlamak zorunda degilsin
Sağlık olsun bebişim sen iyi ol yeterki cuma günü belki de 5 leri görürüz bi kutlama yaparızİnşallah kaptanım, bugün küsüratsız 60 olurum demiştim olmadı
Hayatım şöyle düşün, iki hafta sonra yine tatil, iki ay sonra tekrar tatil. Ben düşünmek istemiyorum
Minnoşum bu kadar zamandan sonra sabit kalmak bile mucizeİnşallah kaptanım, bugün küsüratsız 60 olurum demiştim olmadı
Hayatım şöyle düşün, iki hafta sonra yine tatil, iki ay sonra tekrar tatil. Ben düşünmek istemiyorum
Günaydın kaptanimGünaydın canlarım
Öğretmenlerim tatilden sonra ilk haftanız hayırlı olsun
İşe giden kızçeler hayırlı işler
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar. Evden çıkmadan dünden eksik kalan adımlarımı paylaşayım, sonra geçmiş yapacağım
Eki Görüntüle 3049971
6613Cordelia erenmothers
Günaydın baloncukum❤günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Afiyet olsun ablacim❤Günaydınlar hanımlar
15 Nisan menü.
Sabah.
09.30 1 yumurta,1 tavuk füme,4 zeytin,1 y.kaşığı lor peyniri,maydonoz,az domates salatalık,1 dilim ekmek,çay.
12:00 1 yeşil çay,1 hurma,
17:00 Minik ekmek arası peynir.
20:00 4 kaşık ıspanak.1 yk yoğurt.
1.8 lt su,500gr limon detoksu.
16Nisan
Sabah.
09:30.1 yumurta,4 dilim sucuk,maydonoz,domates salatalık,1 tavuk füme,çay,ekmek yok.
13:00 Yarım dilim tatlı.
17:00 1 parça tavuk,2 kaşık bulgur pilavı,salata.
1.8 lt su,1 lt limon detoksu.
Adım 16.380.
17 Nisan.
Sabah
10:00 2 yumurta,2 dilim sucuk,2 zeytin,maydonoz domates salatalık biber,çay ekmek yok.
13.00 1 yeşil çay 1 hurma.
15:00 Mİnik tatlı.
19:00 Bir parça tavuk,salata.
1.8 lt su,1 lt limon detoksu.
Adım 11.330.
Zipzip- Cordelia
Gecmis olsun ablacim eksin cok guzel tebrik ederim ❤Cuma 55:35.
Bugün 55:00
Cumartesi midem çok kötüydü şişti ve ağrı vardı,pazar dikakt etmeye çalıştım.
Zipzip-
Günaydın fulyacim❤
Günaydın fesangim ❤Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canimGünaydin
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelecek❤❤Kilo mevzuna geleyim
80 kiloyum, +400 gr. Bu 8 li rakamları son görüşüm olur diye ümit ediyorum…Zipzip- erenmothers @dolunaydagel
Günaydın canim kolay gelsin❤Günaydın kızlar
Malum tatil bitti bugün annelerin temizlik günü
Günaydın pastelfitim sabit olmanda guzelGünaydın hanımlar
Yaklaşık iki saattir wc ile uğraşıyorumsonuç sabit Cuma’ya bakıcaz artık.
Cuma 60,2
p.tesi 60,2
Zipzip- erenmothers
Bu konuyu kapatalım canım.Hayır sabah sabah noldu da ne alaka bana sardın?? Garip laflar edip sonra anlamak zorunda değilsin demek de enteresan
Geçmiş olsun fitcim şimdi nasılsınBende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baktım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükür
Sağol kuzum,hafta sonu mahvetti beni mide,şimdi daha iyiyim sağolGünaydın kaptanim
Günaydın canim ❤
Günaydın baloncukum❤
Afiyet olsun ablacim❤
Gecmis olsun ablacim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Günaydın fulyacim❤
Günaydın fesangim ❤
Görürüz inşallah hayatımSağlık olsun bebişim sen iyi ol yeterki cuma günü belki de 5 leri görürüz bi kutlama yaparız
E tabi artık verecek fazla yağ kalmadı , kenardaki kötü gün yağlarını eriteceeezMinnoşum bu kadar zamandan sonra sabit kalmak bile mucize
Selam Siracim❤❤Hellöööğğğğ
Günaydın zeynepcim❤Günaydın kizlar
Yoktu pastelfitim 5.takimdaydi o zamanlar sanirim
Kafa buluyosun herhalde ama neyse uğraşmayacağımBu konuyu kapatalım canım.
Görürüz inşallah hayatım
E tabi artık verecek fazla yağ kalmadı , kenardaki kötü gün yağlarını eriteceeez
İyiyim Hanımcım çok şükür, şimdi bi de vitamin içerim bugünü götürürüm.Geçmiş olsun fitcim şimdi nasılsın
Sağol kuzum,hafta sonu mahvetti beni mide,şimdi daha iyiyim sağol
AaaaaSelam Siracim❤❤
Günaydın zeynepcim❤
Guzel eksi tebrik ederimCuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar
Normal adim yarısımiz devam ediyorBu hafta adım yarışı olacakmı gene..
Gecmis olsun pastelfitim ❤Bende de var şişlik, iki gündür yataktan göğüs ağrısıyla kalkıyorum. Bugün bacaklar da ağrıyo. Bi baktım ki 2-3 gün kalmış. Neyse yine de sabit geldim çok şükür
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun saracigim.guzel spor
Sağol canım benimAfiyet olsun migim
Afiyet olsun canım
Sağol canım benimAfiyet olsun tatlı Saracım
İyi geceler canımmm
İyi uykular canım
İki gündür çok şükür iyiyim canımBaşın nasıl oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?