İnşallah güzel incelmiştir.Bende aç karnına bir bakayım ne kadar incelmişim pek ümidim yok ama
Bende bebelerdenAdım yarışından fırsat bulursam yapacam
Selamlar iyi geceler masallah sayfalar birikmis de birikmis.
Bugun temizlik oglani okuldan al markete git, arkadaslarla bulus, online derse gir yataga anca uzandim, teli elime yeni alabildim.
Sabah arkadaslarla bulusup kahvalti yaptik.
9.30
2dilim tt ekmek
1,5 has yumurta
Domates salatalik
1tt marmelat
Ara
16.30
Bir muz
Avuc ici kadar cig findik
Aksam
17.30
Bir kase kofteli corba
Bir tabak yesil fasulye
Su 2 litre
Spor atiyorum simdi Eki Görüntüle 2927947
96 dk bisiklet sürme
3000 kusür adim.
Puanlama ne kadar bisikletin?
@Zipzip-
Kilo verince benim üst inceliyorda alt olduğu gibi kalıyorBende aç karnına bir bakayım ne kadar incelmişim pek ümidim yok ama
Yarın tekrar bakcm kafama takıldıO Cordelia duyamaz seni.
Puanlar ilk sayfada var. EtiketteSelamlar iyi geceler masallah sayfalar birikmis de birikmis.
Bugun temizlik oglani okuldan al markete git, arkadaslarla bulus, online derse gir yataga anca uzandim, teli elime yeni alabildim.
Sabah arkadaslarla bulusup kahvalti yaptik.
9.30
2dilim tt ekmek
1,5 has yumurta
Domates salatalik
1tt marmelat
Ara
16.30
Bir muz
Avuc ici kadar cig findik
Aksam
17.30
Bir kase kofteli corba
Bir tabak yesil fasulye
Su 2 litre
Spor atiyorum simdi Eki Görüntüle 2927947
96 dk bisiklet sürme
3000 kusür adim.
Puanlama ne kadar bisikletin?
@Zipzip-
Yarın tekrar bakcm kafama takıldıiyi geceler dostum
Benimde öyle ya üst çırpı gibi oluyor altı leğen mübarekKilo verince benim üst inceliyorda alt olduğu gibi kalıyor
Ah işte bacım . Herkesin farklı farklı ben üstten şikayetçi sen alttan. Qma sporla halledeceğiz inşaallahKilo verince benim üst inceliyorda alt olduğu gibi kalıyor
Kızlar uyusa bende uyucam kafam sepet gibiUyku zamanı diyor telefon.
İnşallah canım ya kilo verince de çözüm olmuyor malesed tek çözüm sporAh işte bacım . Herkesin farklı farklı ben üstten şikayetçi sen alttan. Qma sporla halledeceğiz inşaallah
Alintilayip yapmistim etkiket olmamis mi?Puanlar ilk sayfada var. EtiketteCordelia olmazsa hayatta yazmıyor sporları, çok gıcık bir kız, duymasın. Şaka şaka iyi kızdır ama etiket olmayınca kaçırıyor genelde.
Hiç sorma arkada koca bir çıkıntı hiç hoşuma gitmiyorBenimde öyle ya üst çırpı gibi oluyor altı leğen mübarek
Gordum şimdi.Alintilayip yapmistim etkiket olmamis mi?
Kondisyon diye mi hesapliyayim? Orda iki cesit bisiklet vardi daPuanlar ilk sayfada var. EtiketteCordelia olmazsa hayatta yazmıyor sporları, çok gıcık bir kız, duymasın. Şaka şaka iyi kızdır ama etiket olmayınca kaçırıyor genelde.
Hqyırlı geceler canım bende yatayım ❤Uyku zamanı diyor telefon.
Yarın sabah tam belli olur inşaallah bakalımİnşallah güzel incelmiştir.
Yarın her yerimi ölçerek artık
Tabi tabi çok gıcık biri. Bir bilseniz arkadaş neler çekiyoruz ondan. Komşular yetişin bizde bir mira var Allah kimseye vermesin çünkü o bizimPuanlar ilk sayfada var. EtiketteCordelia olmazsa hayatta yazmıyor sporları, çok gıcık bir kız, duymasın. Şaka şaka iyi kızdır ama etiket olmayınca kaçırıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?